Her şey bebiş sahibi olmak için

cnm ben pkoluyum .niye bekliyeyim ki.ben demedim zaten o artik bu noktaya donelim dedi..sence beklemelimiyim niye

ya ne bilim bazı şeyler stresten geri tepiyor diye düşünüyorum.aslında bende düşündüm bi ara sonra dedim biraz daha bekleyim olmazsa.yinede hayırlısı.özel hastaneyle bi görüş genede araştır.

Ben 28 yaşındayım ve evleneli hiç korunmadım.. bu ay üçüncü kez klomen kullandım. pko luymusum. ve pregnyl iğne vurundum bu ay.. dr um ilişki günleri verdi ancak ben onun dediği tarihte başka şehirde seminerdeydim. günün birini kaçırmış oldum yani. ve bana ilişki günlerimden itibaren estrofem norprolac ve progestan başladı.. bir de folic içiyordum... her şey nazlı beni bekleten bebeğim için

mrb canım pkonun hangi belirtileri var sende?bnde pcosum adet olmk için ilaç kullanıyorum adetn 5günü gidicm sonraki aşamalr neler bilemiyorm..

cnm aramıza hoşgeldin.çok geçmiş olsun mevlam tekrar yaşatmasın sana böyle bir acı.bende de prolaktin yüksek çıktı..ve ilaç kullanıyorum inş düşer de bebişlerimiz gelir. nezamn batın cnm. nezamn kontrole gitceksin

sağol cnm.inş.Allah kimseye yaşatmasın bidaha.batım 14 mayıs.bugün başka bir hastanede prolaktine baktıracam.doktorum prolaktin düşmeden gelme dedi.düşünce yumurtlama takibi yapacak.seninde inş.son adetin olur cnm.

قَالُواْ أَتَعْجَبِينَ مِنْ أَمْرِ اللّهِ رَحْمَتُ اللّهِ وَبَرَكَاتُهُ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ إِنَّهُ حَمِيدٌ مَّجِيدٌ
Kâlû e ta’cebîne min emrillâhi rahmetullâhi ve berekâtuhu aleykum ehlel beyt(beyti), innehu hamîdun mecîd(mecîdun). Elçi melekler: "Sen, dediler, Allah’ın emrine mi şaşırıyorsun? Ey ehl-i beyt! Allah’ın rahmeti ve bereketi sizin üzerinize olsun. O gerçekten her türlü hamde lâyıktır, hayır ve ihsanı boldur."

1 yıldır bebek istiyorduk bir kere oldu kaybettim sonra yine bekledik bu ay hamile kaldım ik defa bu ay bu süreyi okudum inanarak ben etkisi olduğuna inandım ve bu yüzden buraya yazdım

mrb canım pkonun hangi belirtileri var sende?bnde pcosum adet olmk için ilaç kullanıyorum adetn 5günü gidicm sonraki aşamalr neler bilemiyorm..

cnm ben dr gittim saolsun daha 3 aylık evliyken dediki sen esmersin hafif tüylenmede var sen pkolu olabilirsin dedi. sonra altan muayene etti. sonrada pkolusun dedi.. vee git bir kaç ay adaha dene gel dedi.. buarada tahlillerimi yaptı 1 deger prolaktin yüksek dedi..bişe olmaz dedi... adet oluyodum sanıyordum kendimi artık hep gecikio... vee 5. günden sonra söyleyeim klomen başlarlar gerek görürse çatlatma iğnesi vururlar.. inş tek defada olursun hamiş cnm

sağol cnm.inş.Allah kimseye yaşatmasın bidaha.batım 14 mayıs.bugün başka bir hastanede prolaktine baktıracam.doktorum prolaktin düşmeden gelme dedi.düşünce yumurtlama takibi yapacak.seninde inş.son adetin olur cnm.

canım kaça kadr çıkıo prolaktinin..inş cnm ikimizinde son olurr ve bebişlerimiz gelir

قَالُواْ أَتَعْجَبِينَ مِنْ أَمْرِ اللّهِ رَحْمَتُ اللّهِ وَبَرَكَاتُهُ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ إِنَّهُ حَمِيدٌ مَّجِيدٌ
Kâlû e ta’cebîne min emrillâhi rahmetullâhi ve berekâtuhu aleykum ehlel beyt(beyti), innehu hamîdun mecîd(mecîdun). Elçi melekler: "Sen, dediler, Allah’ın emrine mi şaşırıyorsun? Ey ehl-i beyt! Allah’ın rahmeti ve bereketi sizin üzerinize olsun. O gerçekten her türlü hamde lâyıktır, hayır ve ihsanı boldur."

1 yıldır bebek istiyorduk bir kere oldu kaybettim sonra yine bekledik bu ay hamile kaldım ik defa bu ay bu süreyi okudum inanarak ben etkisi olduğuna inandım ve bu yüzden buraya yazdım

amin cnm inş bu mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine veriri mevlam bizede bebiş..mevlam seninkinide korusun inş arkadaşım.. nasıl hamile kaldın? tedaviylemi

kızlar benim bu ay 4. oldu biliyorsunuz klomende pregnyl iğne dopladım eve.. ne yapayım bulunmuyor.. doktor bu ayda olmazsa aşılama dedi... off korkuyorum eşim de test verdi acaba ne çıktı.salı dr a gidince herşeyi ögrenecez inş..güzel şeyler duyarız ve bebişlerimiz bu ay saglıkla bize gelir

amin cnm inş bu mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine veriri mevlam bizede bebiş..mevlam seninkinide korusun inş arkadaşım.. nasıl hamile kaldın? tedaviylemi

inş canım darısı isteyenlerin başına ben daha önce bi gebelik geçirdim boş gebelikti kürtaj oldum 8 ay falan bekledim tahliller yaptırdım tam bu ay rahim filmi için gidecektim kısmet işte bu ay kuranı kerim okurken bu ayetlere denk geldi içimden geçerek dua ettim inş gönlüne göre olur

inş canım darısı isteyenlerin başına ben daha önce bi gebelik geçirdim boş gebelikti kürtaj oldum 8 ay falan bekledim tahliller yaptırdım tam bu ay rahim filmi için gidecektim kısmet işte bu ay kuranı kerim okurken bu ayetlere denk geldi içimden geçerek dua ettim inş gönlüne göre olur

ins bu mübarek aylarin yüzü suyu hurmetine hazinesi bol mevlam bizlerede hayirli saglikli bebisler versin seninkini korusun kucagina almayi nasip etsin ins arkadasim

cnm ben dr gittim saolsun daha 3 aylık evliyken dediki sen esmersin hafif tüylenmede var sen pkolu olabilirsin dedi. sonra altan muayene etti. sonrada pkolusun dedi.. vee git bir kaç ay adaha dene gel dedi.. buarada tahlillerimi yaptı 1 deger prolaktin yüksek dedi..bişe olmaz dedi... adet oluyodum sanıyordum kendimi artık hep gecikio... vee 5. günden sonra söyleyeim klomen başlarlar gerek görürse çatlatma iğnesi vururlar.. inş tek defada olursun hamiş cnm

mrb canım lutenly die bi ilaç kullandım 2gün oldu biteli adet olmayı bekliyorum artık inş hakkımızda hayırlısı olur bidaha ki anneler gününde bebişlerimz kucağımzda olur.

cnm ins olur.o ilaci duymadim ne icin verdi drun.ne dedi..nezamandir bebis bekliosunuz cnm.ins bebislerimiz gelecek

cnm ins olur.o ilaci duymadim ne icin verdi drun.ne dedi..nezamandir bebis bekliosunuz cnm.ins bebislerimiz gelecek

benim adet düzenszliğim wardı 2 3ayda bir oluyordum oyüzden gitmşdm pcos olduğmu öğrendm bu ilacıda adet olayım die werdi dr.canım biz aslında bir kaç sne sonra düşünüyordk bebek sağlıklı olup istedğm zamn olacağımı bilsm önemsemiycem ama olucak mı bizi neler bekliyo bilemiyorum temmuzda 1 yıl olack ewleneli.ilk defa bu ay korunmadık ama bişey yok tabi hayırlısı artık ALLAHIM taşıyamayacağımz dert vermezmiş sabredip beklices.

selamlar herkese
ya kolu ne bayanlar birde kimyasal gebelik nasıl oluyor?
benimde bu ay 8 gün gecikti
ilk defa bu kadar gecikti
normalde adetim düzenlidir
ama 8 gün sonra adet oldum
soğan suyu yaptım ben
birde hormon tahlili verdim
çarşamba göstereceğim
incir kürüne başlamayı düşünüyorum bu ay
allah bu mucizeyi tüm müslümanlara yaşatsın inşaallah
hayit suyunu bende burda okumuştum
onu kullanan arkadaş detaylı anlatabilirmi?

kızlar bizimde tedavimizi kestik.. dr a gittiğimizde eşimin sonuçları düşük çıktı.. sperm sayımı 8 milyon morfoloji 1 ve hareketlilik 44 çıktı.... direkt tüp bebeğe yönlendirildik.. kısmet inş olur .. hakkımızda hayırlısı.. sizler nasılsınız..?

kızlar bizimde tedavimizi kestik.. dr a gittiğimizde eşimin sonuçları düşük çıktı.. sperm sayımı 8 milyon morfoloji 1 ve hareketlilik 44 çıktı.... direkt tüp bebeğe yönlendirildik.. kısmet inş olur .. hakkımızda hayırlısı.. sizler nasılsınız..?

hayırlısı olsun canım.tez zamanda kavuşuruz inş. bebişlerimize.

Back
X