Her şey benimsenir mi bu kadar

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
3
33
Kızlar merhaba

Kaynanam ve görümcemde şöyle bir huy var benle eşimin olan her şey onların sayılıyor..
Evimdeki perde bile kaynanamın ona göre bende sinir oluyorum. Benim ailemin yanında yaptığında ayrıca sinir oluyorum. Cevap vermiyorum zaten. Neyse yeni araba aldık kaynanam yeni aldığımız arabanın yanında onlarında eski kullandıkları arabalar varmış onları gösteriyor diyorki aslnda bunları sırayla dizip fotoğraf çekmek lazım. Sırayla bizim kullandığımz arabalar vs. Eşimle biz beraber çalışıp aldık. Yakışır oğluma diyor sürekli. Bizi sayan yok. Sinir oluyorum !! Eşimde ne derlerse desinler salla diyor.. Ben şuan hamileyim işe zor gidip geliyorum onu düşünen yok.

Ben bunlara ne diyim ki bir daha sahiplenmesinler!!

Söylemesi onlarınmış gibi yapması sizin olduğu gerçeğini değiştiriyor möu değiştirmiyor yani neyini kafaya takıyorsunuz ki çoğu kaynana oğlunun aldığı yeni şeyi kendine maleder aileninmiş gibi yani yakışlır oğluma demiş birşey dememiş ki. Ortak alındıysa da sizin bilmrniz yeterli yani dert mi arıyorsunuz kendinize zaten eşinizde söylemiş ortak diye.

Hakkaten salla ama...niye bu kadar gıcık oluyorsun ki?. Farzet ki 5 tane arabaları var gerçekten, yana yana resim çekip face de mi yayınlayacak kaynana?

Bu kadar görgüsüz bi aileden size "normal" bi eş çıktıysa, yat kalk şükret, gerisine takılmaya, sinirlenmeye hiç gerek yok.

Cahille baş etmek zor boşver takma kafana
Ben geçen sene 15 temmuzda ankaraya gtimiştim kendi arabamızla
Kv tv olayları görünce arayıp aman oğlumun arabasını garaja falan çek demişti
Bu yaştan sonra eğitilemiyorlar malesef
O yüzden duyma bırak boş boş konuşsun

Neden sinir etmek yerine sinir oluyosun ?
Kvciğimde arabanın sesini duyup "arabamız geldi" demişti aa arabamı aldınız hayırlı olsun demiştim.

Sende aa sizde mi "benim arabanın aynısından aldınız?" diyebilirdin

O kapakla bin beygir gücünde kaçardı senden

Ahaha
Aynı fikirdeyim :super:

Neden sinir etmek yerine sinir oluyosun ?
Kvciğimde arabanın sesini duyup "arabamız geldi" demişti aa arabamı aldınız hayırlı olsun demiştim.

Sende aa sizde mi "benim arabanın aynısından aldınız?" diyebilirdin

O kapakla bin beygir gücünde kaçardı senden
+1 aynısını yapardım herhalde

benim eş bir ara aynı babası gibi tekil konuşuyordu
bigün toplulukta işte ev aldım falan diyor bu "aaaa nerden aldın hiç haberim yok" dedim :D
kendisi annesi babası kaldı öyle.. bir daha da almadı

İnsan sinir oluyor. Benim aileminde oluyor o zaman? Annemin yanında densiz bir laf ederse altında kalmamam lazım. Bizim araba filan derse :O
Bu sefer bende eşime sarıyorum demesinler böyle diye. Onların seviyelerine inme diyor bana. He de geç diyor. O zaman sen cevap ver diyorum. Cahilce muhabbetler diyor. Sonuçta resmiyette bizim diyen istedğini desin diyor.

Back
X