- 23 Ağustos 2022
- 20
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi kimbilebiliraski
-
Evet haklısınız ben maddi konuları açmaya çekiniyordum öyle. Bu konuda çekimserim yani ondan isteyemedim. En son söylediğimde o da bunu önceden söylesem bu konuda yardımcı olabileceğini söylediÇekseydi yol parasını o zaman şuna bak
Sende niye mırın kırın ettin gelmek istiyorum ama maddi açıdan biraz zor bi süreçteyim deseydin açıkça
Bırak üsteleme iyice kendini birşey sanacak
İlişkide görüşmek önemliyse kalkıp kendi gelseydi madem
Evet bu noktada ben de pişmanlık duydum. O an çok zor geldi şartlar. Keşke gitseydim ama bir ay sonra gidicem zaten dedim hatalıydım. Bilmiyorum ama ayrılmak istemiyordum aramızda böyle bir sevgi varken telafi edilemez belki ama onun yanına daha çok gidebilecektim artık. Beklentiye girmek istemediğini söyledi. Tekrar yazmak da doğru olmayacak bitti sanırım o da barışmak istemez gibiSöylemediğiniz şeyi karşı taraf bilemez dolayısı ile izin konusu zorlanıp gidilebilir, demek ki istemiyor diye düşünmesi normal. İnsan bazen istemiyorum der ama aslında ister ya. Mezuniyet meselesi öyle olmuş ki mezuniyet hayatta ki önemli anlardan biri. ( Belki de ben bütün şartları zorlayıp gittiğim için böyle düşünüyorum) Sizi zorlamamak adına gelmesen de olur demiş ama aslında bu gel demek. Mezuniyete gitmediğiniz için kazandığınız zaman size ne kattı, yada kaç puan? Ben sevgilinizi haklı buldum, eski sevgilinizi yani.
Ya çoğu şey hissedilmiyor bence. Uzak mesafe ilişkisinde boynuzlarım arşa değmiş mesela ama ben hiç hissetmemiştim. En son alnım kaşınmaya başlayınca şüphelendimBilmiyorum güvenli bir ilişkimiz vardı. Bu tarz durumlarda bunun hissedileceğini düşünüyorum hiç öyle hissetmedim. Böyle bir şey olsaydı bir yıl boyunca bu mesafeye dayanmazdı bence. Üstelik acı çektiğini de görüyorum ama beklentiye girmek istemediğini söylğyor sürekli hayal kırıklığı yaşattığım için
Ya sanki ülkede herkes zengin bir sizin zorluğunuz var maddi anlamda da zorluk çekiyor olmanız fikri aklına gelmedi. Yapmayın lütfen.Evet bu noktada ben de pişmanlık duydum. O an çok zor geldi şartlar. Keşke gitseydim ama bir ay sonra gidicem zaten dedim hatalıydım. Bilmiyorum ama ayrılmak istemiyordum aramızda böyle bir sevgi varken telafi edilemez belki ama onun yanına daha çok gidebilecektim artık. Beklentiye girmek istemediğini söyledi. Tekrar yazmak da doğru olmayacak bitti sanırım o da barışmak istemez gibi
Hiç belli olmuyor. Benimkide hep böyleydi saatlerce yalvardiğı, aşığım sana dediği günlerde bile arkadaşlarına sevmiyorum bu kızı napicam diye mesaj atmış. Gerçekten sevmiyor üzgünüm öyle olsa ilişkimiz monotanlasti filan demezdi seni anlar yanına gelirdiZamanla ilişkinin monotonlaştığından yakınıyordu. Evet haklıydı ama içinden çıkamadığım bir süreçti. Beni gerçekten sevdiğine inanıyordum. Çok sıcak ve şefkatliydi. Sadece fazla duygusal davranıyordu. Ya da onun basit olarak gördüğü şeyler benim için zordu. Hala sevdiğim için yazdım, o da acı çekiyor ama bir adım atmıyor bunu anlayamıyorum
Evet uzak mesafe pişmanliktir kocaman saatlerce bana yalvarirdi seni çok seviyorum aşığım diye ben ilişkiyi bitirelim dediğim halde dedi hiç kızmadan yalvardı bana meğerse aynı günlerde arkadaşlarına bunu hiç sevmiyorum demişYa çoğu şey hissedilmiyor bence. Uzak mesafe ilişkisinde boynuzlarım arşa değmiş mesela ama ben hiç hissetmemiştim. En son alnım kaşınmaya başlayınca şüphelendim
Erkekler acı çekme konusunda çok iyi rol yapıyorlar. Ha belki doğrudur bilemem ama kesinlikle kafasının karıştığına eminim.
Bu konuda haklısınız. Gelebilecek durumu vardı evet yani tabi zaman ayarlanıyor falan bir çaba yine de sonuçta. Benim için zor olan benim esnetemediğim şartlardı. Sınav süreci ailem vs. Peki bunu düzeltmenin bir yolu olamaz mı?1 senede yalnızca bir defa gitmeniz bence de yetersiz. Yazınızdan çok da çabalamış gibi durmuyorsunuz. Onun için kolay mıydı acaba gelmesi? Onun yaşam şartlarını anlatmamışsınız. Ki bu devirde kimse için kolay olduğunu düşünmüyorum. Acaba o gelmese siz ne derdiniz?
Sevgilinizin kendisini yalnız ve kendisine yeterince değer vermediğini hissetmesini çok iyi anlıyorum. "İnancı kırılmıştı" kısmı ise bana şunu düşündürdü; o muhtemelen size şans verdi defalarca aksini kanıtlamananızı bekledi ama karşılık göremedi.
Yanına gidip oturup güzelce konuşmayı deneyebilirsiniz. Tabi ki öncesinden onun kabul etmesi lazım. O bitirmeye kararliysa muhtemelen zaten kabul etmezBu konuda haklısınız. Gelebilecek durumu vardı evet yani tabi zaman ayarlanıyor falan bir çaba yine de sonuçta. Benim için zor olan benim esnetemediğim şartlardı. Sınav süreci ailem vs. Peki bunu düzeltmenin bir yolu olamaz mı?
Al işte bakEvet uzak mesafe pişmanliktir kocaman saatlerce bana yalvarirdi seni çok seviyorum aşığım diye ben ilişkiyi bitirelim dediğim halde dedi hiç kızmadan yalvardı bana meğerse aynı günlerde arkadaşlarına bunu hiç sevmiyorum demiş
Evet doğru. Benim zamanla bu depresif hallere girmem, kendi içime çekilmem falan bir sürü sebep vardı. Anlayışlıydı, tükenmesini anlıyorum ama düzeltmek de istiyorum. Sınavım iyi geçerse yazmayı düşündğm ama geçen yazdığımda da soğuk gibiydi bilmiyorum ne yapacağımıBu bir önceki yazdığım yorumu destekliyor
Ben de senin doğru söylediğine yemin ederim ama, söylediğin şeyin doğruluğunu kanıtlayamam.Başka birini bulduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
O neydi gızBen de senin doğru söylediğine yemin ederim ama, söylediğin şeyin doğruluğunu kanıtlayamam.
Ayrılmadan önce bilet almıştım, o hafta sonu gidecektik öncesindeki tartışmalar sonucu ayrıldık. Gitmek konusunda emin olamadım istenmediğimi düşündüm, iptal ettim biletleri. Bilmiyorum sınavdan sonra gitmek ne kadar mantıklı olur, çoktan çıkarmış mı olur beni hayatından?Yanına gidip oturup güzelce konuşmayı deneyebilirsiniz. Tabi ki öncesinden onun kabul etmesi lazım. O bitirmeye kararliysa muhtemelen zaten kabul etmez
Ama öyleO neydi gız
Halden anlayamayandan uzak durun.Sevgilimle uzun mesafe ilişkisi yaşıyorduk yaklaşık bir yıldır. Bu süreçte kpss sınavına hazırlanıyordum. Atanıp aynı şehirde olmak istiyordum. Genelde o zaman buldukça bir ayda bir buçuk ayda bir yaşadığım şehire geliyordu. Ben yalnızca bir kere onun yanına gidebildim. Hem sınav sürecinde olduğum için çok stresliydim ve çalışmam gerekiyordu hem de ailemden izin alıp gitme konusunda sıkıntılar yaşıyordum ve bunun yanında ona çok söylemesem de maddi olarak da zordu benim için. Sevgilimle bu sebeple sorunlar yaşıyordum. Yanına gitmek için çabalamadığımı, aileme bir noktada karşı durup gelebileceğimi söylüyordu. Orada yeni bir hayata başladığı için yalnız hissettiğini bir yolunu bulup gelmemi istiyordu. Bu tartışmalar yüzünden git gide çalışma motivasyonumu kaybetmiştim. Kendimi yetersiz, özgüvensiz hissediyordum, depresif bir haldeydim. Bir şeyler yapacak güç bulamıyordum. Sınavdan kısa bir süre önce mezuniyeti vardı. İlk başta gitmeyi düşündüm sonra konuştuğumuzda sınava az kaldığını gelmememin daha iyi olabileceğini söyledi. Gitmedim bu sebeple. Daha sonra bu gitmeyişim de olay oldu. Yanında olmamamın eksik hissettirdiğini söyledi. Bunun gibi sebeplerle iyice bozuldu aramız. Sürekli kırgın olduğunu söylüyordu. Ben de bir yandan zor bir durumda olduğumu anlayamadığı için kırılıyordum. Sınavdan sonra yanına gidecektim fakat geçen hafta bir tartışma sonrası hala sevdiğini ama ilişkimizi düzeltecek devam edecek gücü bulamadığını, elinden bir şey gelmediğini bu sebeple ayrılmak istediğini söyledi. Ben düzeltebileceğimizi söyledim, ama inancı kırılmıştı. Bir hafta sonra yazdım öfkesi ve kırgınlığı daha da büyümüş gibiydi. Devam edebileceğimize dair bir umut yoktu. Kendimi suçladım sonra hep ben sebep oldum diye, sizce de ben mi çok çabasız ve karşılıksız bırakmışım onu? Bir daha ona yazamam artık, acaba zaman geçtikçe olaylara daha farklı açıdan bakar, öfkesi kırgınlığı azalır da yazar mı?
Yani ayrılmışsınız sıcak davranacak değil sonuçta. Ama bilmiyorum siz son durumları görüşmek için gelmek istediğinizi sizin için vakit ayırmasını söylediğinizde belli eder zaten isteyip istemediğini. Bir tıklamanız lazım yoksa tahminle olacak bir durum değil. Zaten bitmisse kaybedecek bir seyiniz yok ne kaybedersiniz ki?Evet doğru. Benim zamanla bu depresif hallere girmem, kendi içime çekilmem falan bir sürü sebep vardı. Anlayışlıydı, tükenmesini anlıyorum ama düzeltmek de istiyorum. Sınavım iyi geçerse yazmayı düşündğm ama geçen yazdığımda da soğuk gibiydi bilmiyorum ne yapacağımı
Yani ayrılmışsınız sıcak davranacak değil sonuçta. Ama bilmiyorum siz son durumları görüşmek için gelmek istediğinizi sizin için vakit ayırmasını söylediğinizde belli eder zaten isteyip istemediğini. Bir tıklamanız lazım yoksa tahminle olacak bir durum değil. Zaten bitmisse kaybedecek bir seyiniz yok ne kaybedersiniz ki
Aslında ayrılmamış olsaydık gidecektim o hafta almıştım bilet. Ayrılık konuşmasında istediğin zaman gelebilirsin yine ama bilmiyorum gelme dedi sonra. Gitmek konusunda kararsız kalıp iptal ettim. Bir buçuk ay sonra sınav iyi geçerse yazıyım isterse gidiyim dedim ama bilmiyorum o zaman iyice uzaklaşmış olur mu?Yani ayrılmışsınız sıcak davranacak değil sonuçta. Ama bilmiyorum siz son durumları görüşmek için gelmek istediğinizi sizin için vakit ayırmasını söylediğinizde belli eder zaten isteyip istemediğini. Bir tıklamanız lazım yoksa tahminle olacak bir durum değil. Zaten bitmisse kaybedecek bir seyiniz yok ne kaybedersiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?