- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi kimbilebiliraski
-
Evet haklısınız bunun için pişman oldum sonra. Ona da söyledim bu durumu ama geçmişti her şey artık. Bilmiyorum bir umut yok mu? Yazdığımda soğuktu halaNeden bizim toplumda bazı şeyler açıkça konuşulmuyor çiftler arasında? Gelmeyi çok istiyorum ama param yok diye neden insan gibi anlatmadın ki?
Ayrıca adamın mezuniyetine gitmemen gerçekten de kırıcı bir hareket
Evet haklısınız bunun için pişman oldum sonra. Ona da söyledim bu durumu ama geçmişti her şey artık. Bilmiyorum bir umut yok mu? Yazdığımda soğuktu hala
Seviyorum. Ama şu an yanına gitsem de pek bir şey değişmeyecek gibi. Çünkü yine ayrı şehirlerde olacağız ve ilşkiyi toplamak daha güç olacak. Sınavım iyi geçerse gitmeyi düşünüyorum yani yaklaşık bir buçuk ay sonra, hem iyi geçerse aynı şehirde olmak için bir umut olacak. Bilmiyorum uzun bir süre mi bu zamanla özlemi artar mı yoksa daha çok uzaklaşır mı?Buradan ve de ayrı şehirlerdeyken bir umut olup olmadığını bilemeyiz.Tavsiyem; kendini yokla, gerçekten seviyor musun?
Seviyorsan bir yolunu bulup şehrine gidip konuşabilirsin
O kadar sevmiyorsan da, boşver
Ben zaten geçen hafta gidecektim yanına sınavım olmasına rağmen ayrılmamış olsaydık. Ama o da söyledi yanına gitsem de ben geri dönünce yine sorunlar devam edecekti uzak olduğu için, beklentiye girmek istemediğini söyledi. Sınavım iyi geçerse aynı şehirde yaşamamız için bir umut olacak, diğer türlü uzak bir şekilde ilişkimizin yürüyemeyeceğini bu sorunların düzelmeyeceğini ikimiz de biliyoruz. Bu sebeple sınavdan sonra gitmeyi düşündüm.Bencilce davranıyorsun. Hala "sınavım iyi geçsin öyle gidecektim" diyorsun. Sınavının iyi geçmesiyle sevgilinin yanına gitmen ne alaka? Adam senin yanına gidip gelmiş, sana sevgisini göstermiş, sen yok ailemden izin alamam, yok param yok. Oh ne ala. Adam ayağına kadar gelecek hep, maddi manevi fedakarlık yapacak sürekli, sende oturduğun yerden rahat rahat sınavına çalışacaksın. Mezuniyetine bile gitmemişsin ya. Bu gerçekten bencillik yani. Adam senin evcil hayvanın değil gel deyince gelip git deyince gidecek. Duyguları, beklentileri, istekleri olan bir insan karşındaki. Bu kadar hem pastam dursun, hem karnım doysun zihniyeti olmaz. Ayrılarak en doğrusunu yapmış.
bu cocukla olur olmaz ben bılmem degısır mı bılmem .. kısmet. de ben hıc bı sevgılın ıcın orda yasarım oraya atanayım dıye (sacma ) karar verıp pısman olmanı ıstemem. zaten uzaktan olmaz o iş de... sen bilirsinSevgilimle uzun mesafe ilişkisi yaşıyorduk yaklaşık bir yıldır. Bu süreçte kpss sınavına hazırlanıyordum. Atanıp aynı şehirde olmak istiyordum. Genelde o zaman buldukça bir ayda bir buçuk ayda bir yaşadığım şehire geliyordu. Ben yalnızca bir kere onun yanına gidebildim. Hem sınav sürecinde olduğum için çok stresliydim ve çalışmam gerekiyordu hem de ailemden izin alıp gitme konusunda sıkıntılar yaşıyordum ve bunun yanında ona çok söylemesem de maddi olarak da zordu benim için. Sevgilimle bu sebeple sorunlar yaşıyordum. Yanına gitmek için çabalamadığımı, aileme bir noktada karşı durup gelebileceğimi söylüyordu. Orada yeni bir hayata başladığı için yalnız hissettiğini bir yolunu bulup gelmemi istiyordu. Bu tartışmalar yüzünden git gide çalışma motivasyonumu kaybetmiştim. Kendimi yetersiz, özgüvensiz hissediyordum, depresif bir haldeydim. Bir şeyler yapacak güç bulamıyordum. Sınavdan kısa bir süre önce mezuniyeti vardı. İlk başta gitmeyi düşündüm sonra konuştuğumuzda sınava az kaldığını gelmememin daha iyi olabileceğini söyledi. Gitmedim bu sebeple. Daha sonra bu gitmeyişim de olay oldu. Yanında olmamamın eksik hissettirdiğini söyledi. Bunun gibi sebeplerle iyice bozuldu aramız. Sürekli kırgın olduğunu söylüyordu. Ben de bir yandan zor bir durumda olduğumu anlayamadığı için kırılıyordum. Sınavdan sonra yanına gidecektim fakat geçen hafta bir tartışma sonrası hala sevdiğini ama ilişkimizi düzeltecek devam edecek gücü bulamadığını, elinden bir şey gelmediğini bu sebeple ayrılmak istediğini söyledi. Ben düzeltebileceğimizi söyledim, ama inancı kırılmıştı. Bir hafta sonra yazdım öfkesi ve kırgınlığı daha da büyümüş gibiydi. Devam edebileceğimize dair bir umut yoktu. Kendimi suçladım sonra hep ben sebep oldum diye, sizce de ben mi çok çabasız ve karşılıksız bırakmışım onu? Bir daha ona yazamam artık, acaba zaman geçtikçe olaylara daha farklı açıdan bakar, öfkesi kırgınlığı azalır da yazar mı?
Çünkü mesele sadece yanına gitmek değil, ondan dolayı sorunlar devam edecek. Adama değer vermiyorsunuz ki. Haklı da beklentiye girmek istememekle. Bence siz de ailenizin dizinin dibinden ayrılmayın.Ben zaten geçen hafta gidecektim yanına sınavım olmasına rağmen ayrılmamış olsaydık. Ama o da söyledi yanına gitsem de ben geri dönünce yine sorunlar devam edecekti uzak olduğu için, beklentiye girmek istemediğini söyledi. Sınavım iyi geçerse aynı şehirde yaşamamız için bir umut olacak, diğer türlü uzak bir şekilde ilişkimizin yürüyemeyeceğini bu sorunların düzelmeyeceğini ikimiz de biliyoruz. Bu sebeple sınavdan sonra gitmeyi düşündüm.
Haklısınız seviyorum ama onun için oraya gitmeyi de istiyorum. Göze almak bu da işte.bu cocukla olur olmaz ben bılmem degısır mı bılmem .. kısmet. de ben hıc bı sevgılın ıcın orda yasarım oraya atanayım dıye (sacma ) karar verıp pısman olmanı ıstemem. zaten uzatan olmaz o iş...
Değer vermediğimi nereden çıkardınız? İçinde bulunmadığınız koşullar hakkında fazla önyargılısınız. Tabi ki hatalı taraflarım vardı ama ben de bir yandan sınavı kazanıp yanına gitmek için uğraşıyordum. Hata yaptığım nokta fazla strese girip sınavı kurtarmaya odaklanmaktı. Bu süreçte ailemle ya da maddi konularla uğraşacak güç bulamıyordum. Değersizlik olarak görmek saçma o yüzden bazen bir taraf daha zor durumda oluyor bu zamanlarda karşı taraf daha çok çabalamak zorunda kalabiliyor sadece.Çünkü mesele sadece yanına gitmek değil, ondan dolayı sorunlar devam edecek. Adama değer vermiyorsunuz ki. Haklı da beklentiye girmek istememekle. Bence siz de ailenizin dizinin dibinden ayrılmayın.
Mezuniyetinde gelmesen de olur demis gitmekten vazgecmissiniz, ayrildiktan sonra gelebilirsin yine ama bilmiyorum gelme demis hemen bileti iptal etmissiniz. Bence gercekten gidesiniz yok. Ben adami hakli buldum. Belliki ailenizden bir sekilde izin alip, maddiyati da ayarlayip bilet almissiniz ama onu da iptal etmissiniz. Her ikisinde de aslinda gel demis...Aslında ayrılmamış olsaydık gidecektim o hafta almıştım bilet. Ayrılık konuşmasında istediğin zaman gelebilirsin yine ama bilmiyorum gelme dedi sonra. Gitmek konusunda kararsız kalıp iptal ettim. Bir buçuk ay sonra sınav iyi geçerse yazıyım isterse gidiyim dedim ama bilmiyorum o zaman iyice uzaklaşmış olur mu?
Geçen hafta gidecektim diyorsanız, demek ki gidebilecek durumunuz varmış. Adamın mezuniyetine bile gitmemişsiniz neyin değeri? İnsan değer verirse gösterir. Öyle içinden ben çok değer veriyorum demekle olmaz. Madem sınav bu kadar önemliydi, yapmasaydınız sevgili falan. Hem sevgili yerinde sabit duracak fedakarlık yapacak, hem de sizin sınav stresinize katlanacak. Sizden azıcık değer görmek istediğinde "ben zor durumdayım, sen daha çok çabala" diyen biriyle ayrılmakla en doğrusunu yapmış adam helal olsun.Değer vermediğimi nereden çıkardınız? İçinde bulunmadığınız koşullar hakkında fazla önyargılısınız. Tabi ki hatalı taraflarım vardı ama ben de bir yandan sınavı kazanıp yanına gitmek için uğraşıyordum. Hata yaptığım nokta fazla strese girip sınavı kurtarmaya odaklanmaktı. Bu süreçte ailemle ya da maddi konularla uğraşacak güç bulamıyordum. Değersizlik olarak görmek saçma o yüzden bazen bir taraf daha zor durumda oluyor bu zamanlarda karşı taraf daha çok çabalamak zorunda kalabiliyor sadece.
Yanına gitsem de döndüğümde yine bu sorunların devam edeceğini söyledi çünkü. Haklıydı da sorun uzak olmaktı. Sınavım iyi geçerse bir şans olur diye düşündüm. Diğer türlü yine kırılacaktık ikimiz deMezuniyetinde gelmesen de olur demis gitmekten vazgecmissiniz, ayrildiktan sonra gelebilirsin yine ama bilmiyorum gelme demis hemen bileti iptal etmissiniz. Bence gercekten gidesiniz yok. Ben adami hakli buldum. Belliki ailenizden bir sekilde izin alip, maddiyati da ayarlayip bilet almissiniz ama onu da iptal etmissiniz. Her ikisinde de aslinda gel demis...
1.5 ay malesef cok uzun bir zaman. Eger mumkunse simdi gidin. En azindan siz de kafanizda netlestirmis olursunuz gercekten bitti miSeviyorum. Ama şu an yanına gitsem de pek bir şey değişmeyecek gibi. Çünkü yine ayrı şehirlerde olacağız ve ilşkiyi toplamak daha güç olacak. Sınavım iyi geçerse gitmeyi düşünüyorum yani yaklaşık bir buçuk ay sonra, hem iyi geçerse aynı şehirde olmak için bir umut olacak. Bilmiyorum uzun bir süre mi bu zamanla özlemi artar mı yoksa daha çok uzaklaşır mı?
Sinavinizin iyi gecmesi neyi degistirecek? Kötü gecerse planiniz ne?Yanına gitsem de döndüğümde yine bu sorunların devam edeceğini söyledi çünkü. Haklıydı da sorun uzak olmaktı. Sınavım iyi geçerse bir şans olur diye düşündüm. Diğer türlü yine kırılacaktık ikimiz de
Evet, gidebileceğim bir durum çıktı ortaya. Sizinle ilgili söyleyebileceğim tek şey kötü bir kalple yazıyorsunuz, büyük bir öfkeyle yazıyorsunuz. İçinizdeki kini öfkenizi burada kusarak beslemek yerine size iyi gelecek şeylere yönelin bence.Geçen hafta gidecektim diyorsanız, demek ki gidebilecek durumunuz varmış. Adamın mezuniyetine bile gitmemişsiniz neyin değeri? İnsan değer verirse gösterir. Öyle içinden ben çok değer veriyorum demekle olmaz. Madem sınav bu kadar önemliydi, yapmasaydınız sevgili falan. Hem sevgili yerinde sabit duracak fedakarlık yapacak, hem de sizin sınav stresinize katlanacak. Sizden azıcık değer görmek istediğinde "ben zor durumdayım, sen daha çok çabala" diyen biriyle ayrılmakla en doğrusunu yapmış adam helal olsun.
Sınavım iyi geçerse aynı şehirde olmak için bir şansımız olacak. İyi geçmezse uzak mesafeden yürütemeyiz zaten artık. O da şu an yanına gitsem düzelsek bile ben dönünce yine aynı sorunlar olacağını söyledi1.5 ay malesef cok uzun bir zaman. Eger mumkunse simdi gidin. En azindan siz de kafanizda netlestirmis olursunuz gercekten bitti mi
Sinavinizin iyi gecmesi neyi degistirecek? Kötü gecerse planiniz ne?
Ben sizi tanımam etmem keza adamı da tanımam. Sadece böyle her şeyi ayağına bekleyen insanları görünce sinir oluyorum. Sevgilisiniz siz, yani karşılıklı bir şey var aranızda. Tek taraflı bir fedakarlık bekliyorsunuz ve bunu normal kabul ediyorsunuz. Adamı da sevdiğiniz falan yok. Sınavı kazanınca yanına falan da gitmeyecektiniz sadece onu oyalamak için yalan söylediniz. Size tahammül etsin, her istediğinizi yapsın, sürekli beklenti içinde olsun diye. Adamı elinizde tutmaya çalıştınız, adam da anladı bunu kaçıp kurtardı kendini.Evet, gidebileceğim bir durum çıktı ortaya. Sizinle ilgili söyleyebileceğim tek şey kötü bir kalple yazıyorsunuz, büyük bir öfkeyle yazıyorsunuz. İçinizdeki kini öfkenizi burada kusarak beslemek yerine size iyi gelecek şeylere yönelin bence.
1.5 ay sonrasi icin varsayimlar uzerine konusuyorsunuz. Sinaviniz guzel gecse de oraya atanamayabilirsiniz. Bilemiyorum ben olsam cok seviyorsam ve onun da hemen giderdim. 1.5 ay araya daha da sogukluk sokar.Sınavım iyi geçerse aynı şehirde olmak için bir şansımız olacak. İyi geçmezse uzak mesafeden yürütemeyiz zaten artık. O da şu an yanına gitsem düzelsek bile ben dönünce yine aynı sorunlar olacağını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?