- 23 Ağustos 2022
- 20
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi kimbilebiliraski
-
Senin yüzünden olmamış tabiiii ki de, siz de çok zorluk çekmişsiniz hatta belki ondan daha çok ama pes etmemişsiniz emek vermişsiniz kısacası onun size yaptığı gibi yapmamışsınız haaa bir de yeni bir hayat kuran bir yere taşınan vb böyle kişiler önüne bakmak için yıllardır süren ilişkilerini bitiriyorlar sebebi de sallıyorlar sorun varmış gibi gösterip o sorun yüzünden ayrıldık işte diyorlar ee ben yeni hayat kurdum önüme bakıcam vs vs diyemiyorlar daha. Sen sınavına çalış sınav şu an her şeyden daha önemli, eğer aranızda ciddi bir şey varsa zamanı gelince tekrar başlar.. sıkma canını hayatını o adam değil sınav kurtaracakSevgilimle uzun mesafe ilişkisi yaşıyorduk yaklaşık bir yıldır. Bu süreçte kpss sınavına hazırlanıyordum. Atanıp aynı şehirde olmak istiyordum. Genelde o zaman buldukça bir ayda bir buçuk ayda bir yaşadığım şehire geliyordu. Ben yalnızca bir kere onun yanına gidebildim. Hem sınav sürecinde olduğum için çok stresliydim ve çalışmam gerekiyordu hem de ailemden izin alıp gitme konusunda sıkıntılar yaşıyordum ve bunun yanında ona çok söylemesem de maddi olarak da zordu benim için. Sevgilimle bu sebeple sorunlar yaşıyordum. Yanına gitmek için çabalamadığımı, aileme bir noktada karşı durup gelebileceğimi söylüyordu. Orada yeni bir hayata başladığı için yalnız hissettiğini bir yolunu bulup gelmemi istiyordu. Bu tartışmalar yüzünden git gide çalışma motivasyonumu kaybetmiştim. Kendimi yetersiz, özgüvensiz hissediyordum, depresif bir haldeydim. Bir şeyler yapacak güç bulamıyordum. Sınavdan kısa bir süre önce mezuniyeti vardı. İlk başta gitmeyi düşündüm sonra konuştuğumuzda sınava az kaldığını gelmememin daha iyi olabileceğini söyledi. Gitmedim bu sebeple. Daha sonra bu gitmeyişim de olay oldu. Yanında olmamamın eksik hissettirdiğini söyledi. Bunun gibi sebeplerle iyice bozuldu aramız. Sürekli kırgın olduğunu söylüyordu. Ben de bir yandan zor bir durumda olduğumu anlayamadığı için kırılıyordum. Sınavdan sonra yanına gidecektim fakat geçen hafta bir tartışma sonrası hala sevdiğini ama ilişkimizi düzeltecek devam edecek gücü bulamadığını, elinden bir şey gelmediğini bu sebeple ayrılmak istediğini söyledi. Ben düzeltebileceğimizi söyledim, ama inancı kırılmıştı. Bir hafta sonra yazdım öfkesi ve kırgınlığı daha da büyümüş gibiydi. Devam edebileceğimize dair bir umut yoktu. Kendimi suçladım sonra hep ben sebep oldum diye, sizce de ben mi çok çabasız ve karşılıksız bırakmışım onu?
Bir yıl boyunca bekledi aslında sürekli bu sebep yüzden kırgın olduğunu söylese de. Son zamanlarda ilişkinin de monotonlaştığını küçük beklentilerine bile cevap vermediğimi söylediHalinizi anlattıniz ve sizi anlamadiysa hiçbir suçunuz yok . Ama bilmiyorsa ağır yorumlar yapmış olabilir. Boşverin çok sevse bu kadar kinlenmezdi
Söylemediğiniz şeyi karşı taraf bilemez dolayısı ile izin konusu zorlanıp gidilebilir, demek ki istemiyor diye düşünmesi normal. İnsan bazen istemiyorum der ama aslında ister ya. Mezuniyet meselesi öyle olmuş ki mezuniyet hayatta ki önemli anlardan biri. ( Belki de ben bütün şartları zorlayıp gittiğim için böyle düşünüyorum) Sizi zorlamamak adına gelmesen de olur demiş ama aslında bu gel demek. Mezuniyete gitmediğiniz için kazandığınız zaman size ne kattı, yada kaç puan? Ben sevgilinizi haklı buldum, eski sevgilinizi yani.Sevgilimle uzun mesafe ilişkisi yaşıyorduk yaklaşık bir yıldır. Bu süreçte kpss sınavına hazırlanıyordum. Atanıp aynı şehirde olmak istiyordum. Genelde o zaman buldukça bir ayda bir buçuk ayda bir yaşadığım şehire geliyordu. Ben yalnızca bir kere onun yanına gidebildim. Hem sınav sürecinde olduğum için çok stresliydim ve çalışmam gerekiyordu hem de ailemden izin alıp gitme konusunda sıkıntılar yaşıyordum ve bunun yanında ona çok söylemesem de maddi olarak da zordu benim için. Sevgilimle bu sebeple sorunlar yaşıyordum. Yanına gitmek için çabalamadığımı, aileme bir noktada karşı durup gelebileceğimi söylüyordu. Orada yeni bir hayata başladığı için yalnız hissettiğini bir yolunu bulup gelmemi istiyordu. Bu tartışmalar yüzünden git gide çalışma motivasyonumu kaybetmiştim. Kendimi yetersiz, özgüvensiz hissediyordum, depresif bir haldeydim. Bir şeyler yapacak güç bulamıyordum. Sınavdan kısa bir süre önce mezuniyeti vardı. İlk başta gitmeyi düşündüm sonra konuştuğumuzda sınava az kaldığını gelmememin daha iyi olabileceğini söyledi. Gitmedim bu sebeple. Daha sonra bu gitmeyişim de olay oldu. Yanında olmamamın eksik hissettirdiğini söyledi. Bunun gibi sebeplerle iyice bozuldu aramız. Sürekli kırgın olduğunu söylüyordu. Ben de bir yandan zor bir durumda olduğumu anlayamadığı için kırılıyordum. Sınavdan sonra yanına gidecektim fakat geçen hafta bir tartışma sonrası hala sevdiğini ama ilişkimizi düzeltecek devam edecek gücü bulamadığını, elinden bir şey gelmediğini bu sebeple ayrılmak istediğini söyledi. Ben düzeltebileceğimizi söyledim, ama inancı kırılmıştı. Bir hafta sonra yazdım öfkesi ve kırgınlığı daha da büyümüş gibiydi. Devam edebileceğimize dair bir umut yoktu. Kendimi suçladım sonra hep ben sebep oldum diye, sizce de ben mi çok çabasız ve karşılıksız bırakmışım onu?
Zamanla ilişkinin monotonlaştığından yakınıyordu. Evet haklıydı ama içinden çıkamadığım bir süreçti. Beni gerçekten sevdiğine inanıyordum. Çok sıcak ve şefkatliydi. Sadece fazla duygusal davranıyordu. Ya da onun basit olarak gördüğü şeyler benim için zordu. Hala sevdiğim için yazdım, o da acı çekiyor ama bir adım atmıyor bunu anlayamıyorumAyrıca bir kere gitmişsiniz zaten daha da gitmeyin bırakın sizin için uğraşsin ya hemde daha özgür olan o bence bunu bahane etti. Sevgisi sürse uğraşmaktan kaçınmazdı
Haberi olsaydı çekerdi belki.Çekseydi yol parasını o zaman şuna bak
Sende niye mırın kırın ettin gelmek istiyorum ama maddi açıdan biraz zor bi süreçteyim deseydin açıkça
Bırak üsteleme iyice kendini birşey sanacak
İlişkide görüşmek önemliyse kalkıp kendi gelseydi madem
Bilmiyorum güvenli bir ilişkimiz vardı. Bu tarz durumlarda bunun hissedileceğini düşünüyorum hiç öyle hissetmedim. Böyle bir şey olsaydı bir yıl boyunca bu mesafeye dayanmazdı bence. Üstelik acı çektiğini de görüyorum ama beklentiye girmek istemediğini söylğyor sürekli hayal kırıklığı yaşattığım içinBaşka birini bulduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
İletişim sorunu var işteHaberi olsaydı çekerdi belki.
Bu bir önceki yazdığım yorumu destekliyorBir yıl boyunca bekledi aslında sürekli bu sebep yüzden kırgın olduğunu söylese de. Son zamanlarda ilişkinin de monotonlaştığını küçük beklentilerine bile cevap vermediğimi söyledi
Biliyorum zaten daha önce de böyle bir uzak mesafe ilişkim oldu. Bu ilişkim yan yanayken başladı ama başında belliydi uzak mesafe olacağı. Bu açıdan kararsızdım başlarken ama onun söylemleri ve sevgisiyle başlama kararı aldım. Bir yıl boyunca da sevgisini hissettim hepAh canim uzak mesafe iliskisi pismanliktirbosver diyorum basliga istinaden de birak bitsin hersey gozden uzak olan gonulden de uzak oluyor. Hele o gonul erkek gonluyse
Kesinlikle.İletişim sorunu var işte
Kız deseydi böyle böyle
Ona rağmen erkek böyle yapsaydı okey
Çocuk da beni tınlamıyor bu diye düşünmüş muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?