Her şey bitmiş mi, gurur mu aşk mı ?

Şu saatten sonra hiçbir şey eski haline dönmez gibi.
Seni kayıtsız şartsız seven sensiz olmak istemeyen adamda aa ben onsuz da olabiliyorum düşüncesi başlamış.
Bir şekilde sana dönerse olacakları söyleyeyim sen peşinden koşacaksın ama artık o sana bir öyle bir böyle davranacak.
Neden çünkü adam artık seninle olmak istediğinden emin değil sorguluyor ilişkinizi.
Sen iyice kıskanç insana döneceksin çünkü artık sevgisinden hiç emin olmayacaksın.
O sana değişmedin işte daha kötü oluyor diyecek yapamıyorum diyecek sen daha çok koşacaksın peşinden.

Ne yapmam gerekir diyorsan bence arama sorma bir süre, ayrıldınız gibi düşün. Tut kendini.
Yoksa adam senden iyice uzaklaşacak. Sen değişeceğim demişsin ama güvenemiyorum, zaman ver demiş.
Karşısına çok çıkma, hesaplarında aktif olma, hatta eve gider gitmez telefonunu kapat görmeyip özlesin biraz merak etsin.
Ararsa da gel barışalım artık modunda konuşma. Ben sana değişeceğimi söyledim dersin. ama sesin böyle ağlamaklı değil kendine güvenen tarzda olsun
Eğer barışırsanız lütfen artık adama çektirme. Daha anlayışlı, daha olgun davran.

Bence adam nerden bulaştım üşüyenprensese diyordur,tam olarak senin aynın olan iki kadın tanıdım. Biri altı yıllık evlilik sonrasında terkedildi,kuzenimin eşiydi ki bu kuzenim bu kadını öyle seviyordu ki sülaleyi karşısına almıştı,bıktı artık ondan. Daha dün konuştuk “Burçak evlenmem çok büyük hataydı” dedi. İkinci kadın üç çocukla dokuz yıl sonra terkedildi ki bu adam da karısının babasının 250 binlik borcunu ödeyecek kadar seviyordu kadını,öyle bıktı ki çocuklarını görmek için almaya bile gitmiyor,çalışanlarıyla aldırıyor. Biri altı yıl biri 9 yıl dayandı,ama terkedildiler senin gibi kadınlar.

şuan konuşuyoruz ama gene o tavırlara girince kızıyor bana ama artık ayrılık lafı etmiyorum
teşekkürler tavsiyeler için
evet şimdi ben arıyorum önceden hiç aramazdım ve bir öyle bir böyle davranıyor

Allah korusun ondan ayrılmak istemiyorum çünkü aldatmadı dövmedi sövmedi saygısızlık yapmadı

Allah korusun ondan ayrılmak istemiyorum çünkü aldatmadı dövmedi sövmedi saygısızlık yapmadı

Terkedilen iki kadın da yemin ederim aynen böyle ağlıyor özellikle şu üç çocuklu yuvada kadının ne kadar aksi olduğunu geçimsiz oldugunu bilmemize rağmen ben bile konuştum erkek olan tarafla,adam öyle bıkmış ki evlilik terapistine bile ikna edemedik.

Ayağınızı denk alın kendinize çeki düzen verin.

bundan sonra artık hiç bir şey eskisi gibi olmıcak, alış. en ufak bir olayda bitti diyecek, sen artık eskisi gibi naz kapris yapıp huysuzlanamıcaksın, hep alttan alman gerekicek,
çünkü karşında artık bıkmış ve terketmeye hazır bir adam var.
adamın kafasında artık ayrılık fikri netleşmiş ve sen ayrılalım dediğinde seni ikna etmiyecek, tamam diyecek.
bundan sonra geri adım atan hep sen olacaksın.
şu insanları bozana kadar düzeltmeye neden uğraşırsınız ki. benim bildiğim eskiden erkekler kızı kıskanırdı. kadına bu kadar deli kıskançlık yakışmıyor.

bizimki gidelim terapiste diyordu Allah'ım nasıl bu hale geldik kafayı yicemm

ama başta her şeye tamam dedi şimdi niye değişiyor
Nedemek simdi niye degisiyor. Oyuncagin mi o senin ya da dunyaya senin kaprisini cekmek icin mi geldi. Elini sallasa ellisi niye ceksin ki? Iste o basta cekerim dedigi icin simarip her seyi kendinde hak gormussun. Valla ben adama uzuldum sahsen omur boyu cekecegine ayrilin. Nasil duzelirim diyecegine hala ama basta tamam demisti diyosun.

Yok artık diyorum. Sizin onu kardeşinizden kıskanmanız değil de onun yaptığı savunma saçma öyle mi? Birisi bana aynı kıskançlığı yapsa ben ona "babana bakmıştım" diye açıklama bile yapmaya uğraşmaz kardeşime mi baktın sorusunu direkt hakaret sayardım herhalde.

nasıl düzeleceğim diyorum ama zaten

psikolog gerçekten düzeltir mi bilsem emin olsam gidicem bir de seans 300 tl istiyor acaba kaç seansta çözülür

psikolog gerçekten düzeltir mi bilsem emin olsam gidicem bir de seans 300 tl istiyor acaba kaç seansta çözülür

Kaç seans gerekir bilemiyorum ama bu sorun ancak siz gerçekten isterseniz ve davranışlarınızı düzelteceğinize inanırsanız çözülür.
Bulunduğunuz şehire göre bu sitede de önerilen psikolojik danışmanları araştırabilirsiniz ve inanın harcayacağınız para psikolojik olarak sağlıklı geçirmediğiniz günlerde uğradığınız zarardan daha önemli değil.

herşey bir yana kardeşinizden nasıl kıskandınız
kardeşiniz duysa... kahrolmaz mı kız
yani düzgün bir insan olduğunu düşünerek yazıyorum

siz bu adam beni nasılsa çekiyor zulmedeyim gitsin dediniz herhal
duymadınız mı hiç fazla naz aşık USANDIRIR lafını

Adam da anormal.
Askimdan ölsem katlanmam böyle saçma bir şeye.
Böyle birisine katlanan adama da helal olsun diyemiyorum ben ya nedense.
Altında bir şey ararım.
Insan kendisine psikolojik şiddet uygulayan birine neden bu kadar göz yumsun?
Kadın olsa katlanan anlarım bir nevi ama erkekler daha özgür yetişiyor yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…