- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Evet , bu bir hastalık ve tedavisi var .ya davranışlarına dikkat edersin yada ömür boyu nisan atarsın .sonu evlilik olmaz .karşıdan gelen kızdan, kuzenime, kardeşime varana kadar herkesten kıskandım
Asla olmaz !bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz mı?
ama başta her şeye tamam dedi şimdi niye değişiyorBazen bir davranışı sergilerken kendimizi karşımızdakinin yerine koymamız gerekiyor bence! Yani sen nişanlının yerinde olsaydın; senin gibi sinirli, sürekli kapris yapan, herkesden kıskanan birisi ile birlikte olmak istermiydin???
başta her şeyi ona anlattım kabullenmiştiAyrilin bence. Bu ilişki sıkıntılı. Adama çok üzüldüm. Serbest bırakın adamı.
ama başta her şeye tamam dedi şimdi niye değişiyor
başta her şeyi ona anlattım kabullenmişti
yok hayır ama ben onun bunlara katlanabileceğine güvenerek başladımDemekki bu raddeye kadar dayanmis adam.Mukavele mi imzaladiniz prensesin her turlu manyakliga varan kiskancligina katlanacagima namusum ve serefim uzerine yemin eder imzami atarim mi diyecekti ?
bilemiyorum ben tahammülü bitmez sanıyordumee başta tamam dedi diye hayatını mı karartsın çocuk?
boşanan insanlarda başta evet diyor. tahammül denen bir şey var.
zaten şimdi konuşmuyor geçen ayrılıyorum dediğimde de 2 gün pek pas vermedi anlaman için yaptım dedi1 yıl tahammül mü etti? Maşallahı varmış, umarım kurtulur bu cendereden, sen de neler yaptığını iyice düşünürsün yardım mı alırsın naparsın yeni yollar ararsın kendine.
evet hep alttan almaktan yoruldum diyor şimdi ben alttan alırım ama hastayken sadece iyi misin dedi o kadar neymiş sinirliymiş bunu bile bile alttan alsam gurursuz olmaz mıyımBaşta kabul etti şimdi niye değişti ben söyleyeyim sizden bunalmıştır. Kim ister ki hep alttan almayı? Adamın canına tak demeye başlamış. Gerçekten seviyorsan sen alttan alcan artık. Yoksa sürekli seni alttan alacak bir insan olmaz hiçbir evlilikte. Bunları düşün. Iki tarafta çaba olmazsa evlensen de sonu boşanmaya gider. Ona göre yolunu çiz.
ama doğru.
evlilik sevgililik gibi değil.
çocuk bir süre sonra ee sıktın ama artık diyecek..
aldatır mı bilemem ama seni sevmekten vazgeçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?