Her şey bitmiş mi, gurur mu aşk mı ?

1 gün kavga etmişsiniz, resimleri silmişsiniz, yüzüğü çıkarmışsınız. Çok çocukça davranıyorsunuz bence. Bunaltmışsınız belli ki adamı.

Bunu demek istemezdim ancak Allah öyle seven bir erkeği sizin gibilerden kurtarsın.Bahaneniz de pes dedirtecek cinsten.Yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz büyümeden (yaşça büyümek de değil olgunlaşmak) evlilik kararı falan almayın.

Başta bu kadar sıkıntı yaşayacağını tahmin etmemiştir. Dayanılır gibi değil iyi dayanmış 1 yıl. Erkek diye her nazı, her kaprisi çekip uçan kuştan kıskanılmayı kabul etmek zorunda değil ki. İnsanlar mutlu bir ömür geçirmek için evlenirler çile çekmek için değil.

Sinirim bahane edilerek terkedildim düğünüme 15 gün var :) kendini derhal topla benim düştüğüm duruma düşmek istemiyorsan.

Nişanlınızı çok yormuşsunuz. Evet başta söylemişsiniz özelliklerinizi ancak nişanlınızın da insan olduğunu, onun da duyguları, hakları olduğunu düşünüp biraz da ben anlayış göstereyim, fedakarlık yapayım dememişsiniz. Buraya kadar tek taraflı sabır, fedakarlık ve ilgiyle gelmiş ancak demek ki bazı şeyler karşılıklı olmayınca olmuyormuş. Burada kendi hatalarınızdan bahsetmişsiniz, bunları nişanlınıza da söyleyebilirsiniz, seviyorsanız biraz da siz çabalayabilirsiniz. Umarım aranızdaki sorunları çözer, mutlu bir gelecek kurarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

nişanlıyız biz o kararı çoktan aldık

Amin inşallah aramız iyi de tabi eskisi gibi tahammül seviyesi yüksek değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…