Her şey bitmiş mi, gurur mu aşk mı ?

O zaman mesaj at. Seni seviyorum. Üzdüğüm için özür dilerim. Çok özledim. Yaz. Bak canım kabahatlisin. Kaç kez aramış açmamışsın eve de gelmiş ama sen hiçbir şey yapmamış gibi sitem ediyorsun hala. Konuşmak istemesse bile mesaj at cevap yazmasa bile akşam bir daha at ama güzel şeyler yaz kısa öz işte. Hemen cevap vermiyorsun istemiyo musun beni? Benden daha önemli ne işin var gibi şeyler söyleme karşında kırgın bi erkek var sonuçta. Sabırlı ve istikrarlı olursan Mutlaka arayacaktır. Belliki sana çok değer vermiş ama sen kıymetini anlamamışsın bir yıl az zaman değil. Seven insan her zaman karşı taraftan beklememeli. Hadi at bir mesaj sonra da güzel şeyler paylaş burda.
Şey mi yapsam serviste yan yana gidiyoruz telefonumdan bir müzik açıp kulaklığın bir ucunu onun kulağına mı taksam

Biz bu
yok fenalaştım o yüzden kendisi de telefonda duydu geliyorum dedi gelme dedim saatler sonra geldi ne anlamı kaldı
cnm biz buradan senin anlattığın şekilde olayı yorumluyoruz. Şeffaf olarak bir film gibi koymuyorlar ki önümüze de net yorumlayabilelim. Sen kendi duygularını bir kenara bırak. Sanki dışarıdan bir insan izliyor gibi kendi davranışlarını ve onun davranışlarını düşün mantık dahilinde. O zaman neyin ne olduğunu anlarsın

Biz size çok dedik bu tavırlarla siz bu adamı kaybedersiniz başkaları da havalarda kapar diye.. Eski nişanlınızın günahının bedelini sizi seven size değer veren bir insandan çıkartmaya kalkarsanız böyle olur. Hak ettiği gibi sevemeyecekseniz kimseyi hiç umut vermeyin.

Surekli kapsir surekli benim herseyimi ceksin benden vazgecmesin. Hep benim dedigim olsun ben ozelim. Siz nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama boyle bir dunya yok.
Aynen
Kimse vazgecilmez degil.

Bensiz yasayamaz dedigin adam gun gelir oyle bir sensiz yasar ki agzin acik kalir bensiz nasil bu kadar mutlu diye.

Malesef hayat boyle

Biz size çok dedik bu tavırlarla siz bu adamı kaybedersiniz başkaları da havalarda kapar diye.. Eski nişanlınızın günahının bedelini sizi seven size değer veren bir insandan çıkartmaya kalkarsanız böyle olur. Hak ettiği gibi sevemeyecekseniz kimseyi hiç umut vermeyin.
Yok eski nişanlımda kaybetme korkumu çok belli ettim bu ilişkimde belli etmek istemedim sadece hepsi bu

Karşınızdaki adama yazık! Sabır taşı değil ya... Bence tedavi olun sonra hayatınıza birini alın. Kimseyi böyle üzmeye hakkınız yok.

Ayrıl ailene anlat.cocuk 1yil iyi dayanmis.kimse kendine ve karsisindakine guveni.olmayan birini istemez.ayrica evlenince bana bakmaz diye korktum ne demek bebek misiniz niyr size baksin

Yok eski nişanlımda kaybetme korkumu çok belli ettim bu ilişkimde belli etmek istemedim sadece hepsi bu

Eskisiyle şimdikinin karakterleri aynı mı peki? Bu ilişkimde kaybetme korkumu belli etmemeye çalısıyorum diyorsunuz ama gerçekten kaybetmekten korkan insan size değer veren bir insanı da bu şekilde itmez diye düşünüyorum aksine dikkat etmeniz gerekmez mi ? siz ise istedikçe istiyorsunuz madem seviyorsunuz zaman vermeyin çabalayın msj atın .Hayır sanki çok büyük bişey olmus da gurursuz olmaz mıyım diyorsun seviyorsan konuş,kendini ifade et. Belki bu şekilde az da olsa değer gördüğünü anlar

Back
X