Her şey bitmiş mi, gurur mu aşk mı ?

Sevmesen bir dak düşünmücem ama böyle ellerimden kayıp gidiyor sanki üzülüyorum

Ama seviyorsan güvenmen de gerekir. Ortada hiçbir şey yokken herkesten kıskanıp adamı bunaltmanın bir anlamı yok. Bu sevgi değil. Muhtemelen nişanlında böyle düşünüyordur. Böyle yaparak kendini özgüvensiz gösteriyorsun ona karşı. Aramasını bekleme ara seni üzdüm kırdım çocukca davrandım hatamın farkındayım de. Madem kaybetmek istemiyorsun bir şeyler yap. Belki de ömür boyu sana sadık kalacak bir erkeği kendi ellerinle başkasına verme. Bu sıkarak kıskanarak huzursuz ederek baskılayarak olmaz. Sevgini göstermenin ve kendine bağlamanın birçok yolu var. Eğer gerçekten seviyorsan içinden gelenler bunlar olmalı. İnsan kendi kendine yetebilmeli önce kendini sev kendine güven. Hadi ara nişanlını. güzel konuş akşam buluşalım de. Giyin süslen püslen. Hatalarımı anladım. Gereksiz yere ikimizi de yıprattım de sarıl. Bu kadar basit ya. Bi daha da gereksiz kıskançlıklar yapma. Eminim çok gğzel bir kızsın sen. Sevgiler.

Ama seviyorsan güvenmen de gerekir. Ortada hiçbir şey yokken herkesten kıskanıp adamı bunaltmanın bir anlamı yok. Bu sevgi değil. Muhtemelen nilanlında böyle düşünüyordur. Böyle yaparak kendini özgüvensiz gösteriyorsun ona karşı. Aramasını bekleme ara seni üzdüm kırdım çocukca davrandım hatamın farkındayım de. Madem kaybetmek istemiyorsun bir şeyler yap. Belki de ömür boyu sana sadık kalacak bir erkeği kendi ellerinle başkasına verme. Bu sıkarak kıskanarak huzursuz ederek baskılayarak olmaz. Sevgini göstermenin ve kendine bağlamanın birçok yolu var. Eğer gerçekten seviyorsan içinden gelenler bunlar olmalı. İnsan kendi kendine yetebilmeli önce kendini sev kendine güven. Hadi ara nişanlını. Akşam güzel konuş akşam buluşalım de. Giyin süslen püslen. Hatalarımı anladım. Gereksiz yere ikimizi de yıprattım de sarıl. Bu kadar vasit ya. Bi daha da gereksiz kıskançlıklar yapma. Eminim çok gğzel bir kızsın sen. Sevgiler.
teşekkür ederim birkaç gün yalnız mı bıraksam acaba ne dersin ? belki de yalnız kalmaya ihtiyacı vardır
geceleri uyuyamıyorum böyle olunca ama napalım çıkmazdayım

teşekkür ederim birkaç gün yalnız mı bıraksam acaba ne dersin ? belki de yalnız kalmaya ihtiyacı vardır
geceleri uyuyamıyorum böyle olunca ama napalım çıkmazdayım

Hayır ara. Hatalı olan sensin. Eleştirmek için söyleniyorum ama aramassan daha çok kapris yapıyor gibi gözükürsün. Yalnız kalmak istiyorsa bunu sana söyler zaten ama sen kendini doğru ifade edersen zannetmiyorum uzak kalmak isteyeceğini. Başlarda ilgiliymişte zaten ama belli ki yıpranmış. Aramalısın ama eğer yapıcı konuşacak gücü bulamıyorsan kendinde arama daha da beter olmasın. Yaparsın ama madem seviyorsun yaparsın.

öncelikle biraz ilişkimizden bahsedeyim geldiğimiz nokta açısından
tarafsızca yazıcam
aynı iş yerinde çalışıyoruz, şuan nişanlıyız
ilk başta onu sevmiyordum ama çok mücadele etti ben onu ittim istemedim geceler boyu ağladı vazgeçmedi en sonunda beni kendine aşık etti hem de aptal aşıklar gibi
her şeyden fedakarlık etti çoğu şeyden benim için vazgeçti hatta her şeyden
ilk başlarda ona çabuk sinirlenen ve aşık olunca aşırı kıskanç birisi olduğumu anlattım tek tek bütün kötü yönlerimi
her şeye tamam dedi benim için sorun değil sen yeter ki yanımda ol dedi
biliyorum bu bir rahatsızlık ama sebebi belki ilk başlarda sevgilisi varken onu tanımam ya da daha önceki nişanlım yüzünden insanlara olan güvensizliğim bilemiyorum
karşıdan gelen kızdan, kuzenime, kardeşime varana kadar herkesten kıskandım
bu zamana kadar hep sakince yaklaştı, kızmadı,tek tek açıklama yaptı
ve ben en ufak tartışmada bitti dedim,yüzük çıkardım
şu ayrılık lafını aklından çıkar dedi kaybetme korkum olduğunu anlamasın istedim
ve son zamanlarda sinirlenince bağırmalar beni umursamamalar başladı
dışarı çıkınca beni eve bırakmak istemeyen zorla geç kalıyorum diye bırakan insan,dün vaktimiz olduğu halde bana sormadan beni eve bıraktı
ve ben ilk defa çok kötü oldum ağladım umursamadı, aradı 9 kere eve de gelmiş ama sonuçta aradan kaç saat geçtikten sonra geldi ya başıma bir şey gelmiş olsaydı evde de tektim
1 seneyi geçti ve dün ilk defa beni aramadan uyudu, gece ben aradım konuşmadı doğru düzgün
evet benim hatalarım var ama dün ben hastayken beni umursamaması çok zoruma gitti çünkü evlenince de sinirli olunca bakmayabilir bana endişem bu
bir de zoruma giden başta her şeyi kabul etmişti sana sonsuza kadar açıklama yaparım kıskan diyordu bunu söylüyorum yapamıyorum artık yoruldum diyor daha 1 seneyi yeni geçti hemen pes mi etti
fotoğraflarımızı kaldırmadı ben kaldırdım yüzüğü de çıkarmamış sabah gördüm
ama şuan konuşmuyoruz
ne yapmalıyım sizce aileme söyleyip bitirmeli miyim?
daha 2 gün önce ailecek düğün mekanı bakmaya gitmiştik.
bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz mı?
Söz verdi diye adamı öldürmeniz mi lazım. Sizin şımarıklığınızdan sıkılmıştır eski sevgisi kalmamıştır.

Hayır ara. Hatalı olan sensin. Eleştirmek için söyleniyorum ama aramassan daha çok kapris yapıyor gibi gözükürsün. Yalnız kalmak istiyorsa bunu sana söyler zaten ama sen kendini doğru ifade edersen zannetmiyorum uzak kalmak isteyeceğini. Başlarda ilgiliymişte zaten ama belli ki yıpranmış. Aramalısın ama eğer yapıcı konuşacak gücü bulamıyorsan kendinde arama daha da beter olmasın. Yaparsın ama madem seviyorsun yaparsın.
sanki şuan konuşmak istemeyecekmiş gibi hissediyorum

O zaman mesaj at. Seni seviyorum. Üzdüğüm için özür dilerim. Çok özledim. Yaz. Bak canım kabahatlisin. Kaç kez aramış açmamışsın eve de gelmiş ama sen hiçbir şey yapmamış gibi sitem ediyorsun hala. Konuşmak istemesse bile mesaj at cevap yazmasa bile akşam bir daha at ama güzel şeyler yaz kısa öz işte. Hemen cevap vermiyorsun istemiyo musun beni? Benden daha önemli ne işin var gibi şeyler söyleme karşında kırgın bi erkek var sonuçta. Sabırlı ve istikrarlı olursan Mutlaka arayacaktır. Belliki sana çok değer vermiş ama sen kıymetini anlamamışsın bir yıl az zaman değil. Seven insan her zaman karşı taraftan beklememeli. Hadi at bir mesaj sonra da güzel şeyler paylaş burda.

Asiri tripli bir halleriniz var. bir sene boyunca adami kendinizden sogutmak icin herseyi yapmis, simdide pes mi ediyor diye soruyorsunuz. Neden onu pes ettirecek davranislarda bulunuyorsunuz? Simdi pes etmese ve evlenseniz, siz bu tavirlariniza devam etseniz yine mutlaka sizden soguyacak. Insan huzur arar. Huzur buldugu yere gider. Surekli stresli, kendini kotu hissettiren, aciklama yapma durumunda birakilan yerlere degil.

Size tavsiyem ayrilmayi istemiyorsaniz, ayrilmak gibi biseyi surekli agziniza alip durmayin. 1 senede benden vaz mi geciyor diyorsunuz ama siz defalarca ayrilalim demissiniz. Simdide hala aileleri arayip ayrildik mi diyeyim diye soruyorsunuz. Bi kendinize gelin. Ayrilmak istemiyorken neyin lafini ediyorsunuz? Mutlu olmak istiyorsaniz biraz huzur verin. Adam surekli diken ustunde oturmaktan yorulmus. Ki bu sadece nisanliniza oz birsey degil. Onun yerinde kim olsa bikar bu tavirlarinizdan

ya ben çok sevildim aşırı sevildim hayatım boyunca vs diyosunuz ya vallahi sizi çok merak ediyorum. hatta şu sitede en çok sizi merak ediyorum :deli:

Sizin niyetiniz nedir bu iliskide? Adami delirtemedim diye mi uzgunsunuz yoksa hatalarinizin farlindamisiniz. Yok ben buyum beni basinda boyle kabul etti ederken dusunecekti simdi hayati ona zehir etmelimiyimin kafasindasiniz empati diye bir sey var hic duydunuz mu?

Asiri tripli bir halleriniz var. bir sene boyunca adami kendinizden sogutmak icin herseyi yapmis, simdide pes mi ediyor diye soruyorsunuz. Neden onu pes ettirecek davranislarda bulunuyorsunuz? Simdi pes etmese ve evlenseniz, siz bu tavirlariniza devam etseniz yine mutlaka sizden soguyacak. Insan huzur arar. Huzur buldugu yere gider. Surekli stresli, kendini kotu hissettiren, aciklama yapma durumunda birakilan yerlere degil.

Size tavsiyem ayrilmayi istemiyorsaniz, ayrilmak gibi biseyi surekli agziniza alip durmayin. 1 senede benden vaz mi geciyor diyorsunuz ama siz defalarca ayrilalim demissiniz. Simdide hala aileleri arayip ayrildik mi diyeyim diye soruyorsunuz. Bi kendinize gelin. Ayrilmak istemiyorken neyin lafini ediyorsunuz? Mutlu olmak istiyorsaniz biraz huzur verin. Adam surekli diken ustunde oturmaktan yorulmus. Ki bu sadece nisanliniza oz birsey degil. Onun yerinde kim olsa bikar bu tavirlarinizdan
haklısınız zaten sürekli acaba bu söylediğime ne der diye tedirgin yaklaşıyorum her şeyde bir şey arıyorsun diyor

ama sevdiğine böyle davranan erkekler var
bu sizin dışarıdan gördüğünüz. gerçek acaba böyle mi? öyle olsa bile aynı sizin ilişkiniz gibi bir yerden sonra patlak verecektir.
aşk mantıkla dengelenmedigi sürece ilişkiler yok olmaya mahkûm olur. sevgiliniz size aşık olmuş ama bakmış hep kendisi verici, bir süre sonra yakıtı bitmiş ve sizden beklemeye başlamış. ee sizde de adım atacak istek görünmüyor, neden çabalasın ki daha fazla.
empati kurmayı deneyin.
aynı sizin gibi bir arkadaşım vardı, sevgilisine çektirdi çektirdi sonra çocuk tabiki ayrıldı. kız sonra birine aşık oldu, eski erkek arkadaşının onun icin yaptiklarinin kat kat fazlasını simdi kendisi yeni sevgilisine yapmaya, yani çok fazla fedakarlıkta bulunmaya başladı. evlendiler ama bildiğim kadarıyla sık sık tartışıyorlar. yani diyeceğim o ki birine yaptıklarımız yanımıza kâr kalmıyor, ister karma etkisi deyin ister Allah 'ın sopası yok, bir şekilde bizden cikiyor.
siz psikiyatriste değil psikologa gidin mutlaka, ilaçlar sizi gerçek hayattan soyutlar, sizin gerçekle yuzlesmeniz gerek. üstelik ilaçlara bağımlı hale gelebilirsiniz, gerek yok.
bir de zestcoaching web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim, ilişkiler üzerine bana çok yararı dokunmuştu

ne güzel yazmışsınız ama konu sahibi keşke sizi dinlese

evde tek olunca ne oluyor, kapınızda mı yatması lazım. artık bu kızların kendisini prenses sanmalarından erkekler de bıktı. iyi olmuş.

bu sizin dışarıdan gördüğünüz. gerçek acaba böyle mi? öyle olsa bile aynı sizin ilişkiniz gibi bir yerden sonra patlak verecektir.
aşk mantıkla dengelenmedigi sürece ilişkiler yok olmaya mahkûm olur. sevgiliniz size aşık olmuş ama bakmış hep kendisi verici, bir süre sonra yakıtı bitmiş ve sizden beklemeye başlamış. ee sizde de adım atacak istek görünmüyor, neden çabalasın ki daha fazla.
empati kurmayı deneyin.
aynı sizin gibi bir arkadaşım vardı, sevgilisine çektirdi çektirdi sonra çocuk tabiki ayrıldı. kız sonra birine aşık oldu, eski erkek arkadaşının onun icin yaptiklarinin kat kat fazlasını simdi kendisi yeni sevgilisine yapmaya, yani çok fazla fedakarlıkta bulunmaya başladı. evlendiler ama bildiğim kadarıyla sık sık tartışıyorlar. yani diyeceğim o ki birine yaptıklarımız yanımıza kâr kalmıyor, ister karma etkisi deyin ister Allah 'ın sopası yok, bir şekilde bizden cikiyor.
siz psikiyatriste değil psikologa gidin mutlaka, ilaçlar sizi gerçek hayattan soyutlar, sizin gerçekle yuzlesmeniz gerek. üstelik ilaçlara bağımlı hale gelebilirsiniz, gerek yok.
bir de zestcoaching web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim, ilişkiler üzerine bana çok yararı dokunmuştu
ama vallahi ben onu üzmek amacıyla bir şey yapmıyorum ya

evde tek olunca ne oluyor, kapınızda mı yatması lazım. artık bu kızların kendisini prenses sanmalarından erkekler de bıktı. iyi olmuş.
yok fenalaştım o yüzden kendisi de telefonda duydu geliyorum dedi gelme dedim saatler sonra geldi ne anlamı kaldı

Çok seviliyorum diyosunuz ya hani bu kadar sevilirken mutlu olmak varken neden ilişkiyi çatışmaya çeviriyorsunuz. Sevilmenin sevmenin tadını cikaracaginiza huzur vermemişsiniz adama. Bi zamandan sonra insan "ehh yeter be" moduna gecebilir haberiniz olsun. Her insan sonsuz katlanır diye bişey yok.

Back
X