Her şey bitti mi yani ?

duygusuz_girl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
1.993
3.155
248
Selam kızlar nolur bana yardım edin çünkü canım çok yanıyor:(
Benim bir yıldan beri muhteşem giden bir ilişkim vardı.Eski acılarımı,dertlerimi her şeyi unutmuş rüya gibi birliktelik yaşıyordum.
İlk defa bu kadar el üstünde tutuldum,kırılacak çocukmuşum gibi sahiplendi beni.Aileler biliyordu,ilk defa netti her şey.
Gel gelelim bir anda her şey değişmeye başladı.

Bana karşı ilgisizsin dedi,sevgini göstermiyorsun dedi ki başlarda senin beni deli gibi sevdiğini biliyorum ve bundan eminim diyordu.
Her şey bir anda alt üst oldu.Ben asker kızıyım sertim sevgimi gösteremiyorum,ama gösteriyorum ona hem de çok.Sonuçta yetişme tarzı o yok göstermiyorsun diyordu.Ama o daha çok ilgi,alaka bekliyor çocuk gibi.
Biraz nazlı,işveli ol.Odunsun diyor.Her şeyi ben öğretemem diyor derken bana karşı cephe aldı bir hafta boyunca konuşmadı ben konuşmak isteyince de geri çekiliyorum senin gibi umarım kendine gelirsin ama seni seviyorum dedi.Dün de sözde ben onu hayatımdan çıkarmışım bitiren kendiydi.Bitsin mi her şey dedi sen istiyorsan dedim onca günün siniriyle pişman oldum ve elimden geleni yaptım barışmak için.Seni seviyorum ama olmuyor kendine dikkat et sakın kötü bir şey yapma dedi.Arkadaş olarak kalmak istiyorum dedi ve arkadaşları ve arkadaşlarımı da tembihlemiş.X'in başına en ufak şey,en ufak canının yanmasında beni çağıracaksınız diye.

Bugün de profilinde eskilerden bir kızı eklemiş ben de sen mi seviyorsun güldürme sadece bir gece geçti hemen başka kızlara yöneldin dedim.O da ne yapacağıma karışma susuyordun ve susmaya devam et dedi. Ben de hayatımda ilk defa o kadar sinirlendim ki ben gece onun için ağlamaktan yatamadım. Ağzıma gelen her şeyi saydım hem de her şeyi.Ama cevap atmadı bile.Kaldırılmayacak sözlerdi.
Ben hiç mutlu olamayacak mıyım bu hayatta?Onu deli gibi seviyorum,o da beni deli gibi seviyor buna adım gibi eminim.Her şeyin bedeli bu muydu?
Çok canım acıyor..

Neden her şey böyle oldu:((

olur böyle gelgitler ilişkilerde. hemen kendini bırakma. zaten seviyorsa o da senden ayrı kalamaz merak etme. kaç yaşındasınız?

Her şey bitmemiştir..Merak etme...Aşkta,ilişkilerde ''duygu,romantizm'' önemlidir ;) Asker kızısın ama sonuçta ''kadınsın'' de mi ama?Muhakkak duygusallığın,duygusal yönün vardır...

Bence iş sende bitiyor canım...Bak onu nasıl sevdiğini söyledin...Onu sevdiğini kelimelere,ufak tefek sürprizlere,kaçamaklara döksen,sorunlar azalacaktır ;)

sen odunsun nazlan işvelen vb taleplerı bu şekılde soylemesı bıle itici..sizden beklentısını bu şekılde dıle getırmesı onun ortak çözum uretmeye heveslı olmadığı hıssı verıyor..

erkeklerın bırden huy değiştırmesı, soğuklaşması kabalaşması hayra alamet değildir..

bır neden var ve tamamı sızden değildir emın olun..size doğrusunu söyleyemeyeceği için bu şekılde kolayca sıyrılmaya çalışıyor olabılır..

o yuzden ağlamayın,asıl neden için gözunuzu dort açın..zamanla o neden kulağınıza gelir..

Son düzenleme:
olur böyle gelgitler ilişkilerde. hemen kendini bırakma. zaten seviyorsa o da senden ayrı kalamaz merak etme. kaç yaşındasınız?

Ben bayağı ağır gittim bu sefer farkındayım.Ama çok sinirlendim.Yapı itibariyle sessiz biriyimdir.İlk defa bu kadar parladım.
Ben 21 o 25.:2:

Her şey bitmemiştir..Merak etme...Aşkta,ilişkilerde ''duygu,romantizm'' önemlidir ;) Asker kızısın ama sonuçta ''kadınsın'' de mi ama?Muhakkak duygusallığın,duygusal yönün vardır...

Bence iş sende bitiyor canım...Bak onu nasıl sevdiğini söyledin...Onu sevdiğini kelimelere,ufak tefek sürprizlere,kaçamaklara döksen,sorunlar azalacaktır ;)

Elimden geleni yapıyorum güzelim.Ama birden de insan kaç yıllık durumunu değiştiremiyor ki? Yavaş yavaş toplamıştım her şeyi.Ama bu olaylar patlak verdi.
Üzerine gitmemeye karar verdim zor da olsa.Ki süprizler yapan biriyim.Zamana bıraktım ama kızlar olarak biz çok takıyoruz.Onlar yaşamlarına devam ediyor öyle böyle.:43::43:

sen odunsun nazlan işvelen vb taleplerı bu şekılde soylemesı bıle itici..sizden beklentısını bu şekılde dıle getırmesı onun ortak çözum uretmeye heveslı olmadığı hıssı verıyor..

erkeklerın bırden huy değiştırmesı, soğuklaşması kabalaşması hayra alamet değildir..

bır neden var ve tamamı sızden değildir emın olun..size doğrusunu söyleyemeyeceği için bu şekılde kolayca sıyrılmaya çalışıyor olabılır..

o yuzden ağlamayın,asıl neden için gözunuzu dort açın..zamanla o neden kulağınıza gelir..

Benim de sinirlendiğim durum ortada.O çalışıyor ben çalışıyorum.Ne yapmamı bekliyor başka anlamıyorum.
Ama arada bitmek bilmeyen sevgi olunca insanın canı çok yanıyor.Zaman gösterecek yaptıklarını artık...
Yorumunuz için teşekkürler.

Maalesef kızlar erkekler ilgisizlikten hoşlanmıyor tıpkı "bizim" gibi. Aynı şekilde oda asker oğluyum yapım böyle dese sen de sevmiyorsun beni diye tribe girerdin bi'çoğumuz gibi :26: Bence sizi sevmeseydi bu kadar açık konuşmazdı bile, düzelebilin diye açıkça dile getirmiş belki yanlış kelimelerle ama haklı duygularla. Bence düzelemem yapım böyle derseniz ya yalnız kalacaksınız ya da sizin gibi duygusunu belli etmeyen birini bulacaksınız. Bence karşılıklı sevginiz varken ipin ucu çok kaçmadan tutun ve mutluluğunuza kaldığınız yerden devam edin, umarım her şey tez zamanda yoluna girer :)

Seni deli gibi sevmediğine eminim. Kendini kandırma lütfen. Resmen bahane üretmiş.

Deli gibi sevip sevmediğini bilemeyiz.
Yakın arkadaşlarına yaptığı tembih , seni düşündüğünü gösterir.
Bence senin tepkisiz ve az sevgili hallerine karşı biraz bozulup , seni tepkili bir hale getirmeye çalışıyor.
Adamın kalbini bilmiyoruz, düşüncelerini görmüyoruz , kafasının içinde değiliz, onu en iyi sen tanırsın.
Ama bana durum dediğim gibi geldi.

Cokta asiri bi sevgi gosterdigini soylemek zor
sadece seni onemsemis ve zarar gelmesini istemiyor
Sanirim bir de ayrildik diye sacma sapan seyler yapma demek istemis

ya anlamıyorum bız burda yok sevgılım ılgısız yok bana sarılmıyo uzak duruyo dıye konular acıyoruz ve bu konuları okursanız hep bırak madem sende ılgısız davran demekkı senı pek sevmıyo o zaman taktık uygula sende onemseme gıbı onerılerde bulunuyoruz..hıc kalkıpta sen bu oglanı sevmıyosun yoksa boyle kabul ederdın demıyoruz
yanı burdan onun sevmedıgını nerden cıkarıyosunuz cocuk sadece ılgı istiyo kotu bısey dııl
konu sahıbının nıckıne bakarsanız : duygusuz kız ilk once senın bu nıckı degstırmen gerekıyo kendınde duygusuz oldugunun farkındasın demekkı. sonrada kendını degstrmen gerekıyo.uzgunum ama yoksa onu kaybedersın.bence sevıyo sırf soguksun ılgılı ol dedı dıe sevmedıgını dusunmek cokkk yanlıs:20:

ya anlamıyorum bız burda yok sevgılım ılgısız yok bana sarılmıyo uzak duruyo dıye konular acıyoruz ve bu konuları okursanız hep bırak madem sende ılgısız davran demekkı senı pek sevmıyo o zaman taktık uygula sende onemseme gıbı onerılerde bulunuyoruz..hıc kalkıpta sen bu oglanı sevmıyosun yoksa boyle kabul ederdın demıyoruz
yanı burdan onun sevmedıgını nerden cıkarıyosunuz cocuk sadece ılgı istiyo kotu bısey dııl
konu sahıbının nıckıne bakarsanız : duygusuz kız ilk once senın bu nıckı degstırmen gerekıyo kendınde duygusuz oldugunun farkındasın demekkı. sonrada kendını degstrmen gerekıyo.uzgunum ama yoksa onu kaybedersın.bence sevıyo sırf soguksun ılgılı ol dedı dıe sevmedıgını dusunmek cokkk yanlıs:20:

en yakın arkadaşımla birlikte olduğunu öğrendiğim için soguk olup olmamak önemli değil benim için artık..

Back
X