Selam kızlar nolur bana yardım edin çünkü canım çok yanıyor
Benim bir yıldan beri muhteşem giden bir ilişkim vardı.Eski acılarımı,dertlerimi her şeyi unutmuş rüya gibi birliktelik yaşıyordum.
İlk defa bu kadar el üstünde tutuldum,kırılacak çocukmuşum gibi sahiplendi beni.Aileler biliyordu,ilk defa netti her şey.
Gel gelelim bir anda her şey değişmeye başladı.
Bana karşı ilgisizsin dedi,sevgini göstermiyorsun dedi ki başlarda senin beni deli gibi sevdiğini biliyorum ve bundan eminim diyordu.
Her şey bir anda alt üst oldu.Ben asker kızıyım sertim sevgimi gösteremiyorum,ama gösteriyorum ona hem de çok.Sonuçta yetişme tarzı o yok göstermiyorsun diyordu.Ama o daha çok ilgi,alaka bekliyor çocuk gibi.
Biraz nazlı,işveli ol.Odunsun diyor.Her şeyi ben öğretemem diyor derken bana karşı cephe aldı bir hafta boyunca konuşmadı ben konuşmak isteyince de geri çekiliyorum senin gibi umarım kendine gelirsin ama seni seviyorum dedi.Dün de sözde ben onu hayatımdan çıkarmışım bitiren kendiydi.Bitsin mi her şey dedi sen istiyorsan dedim onca günün siniriyle pişman oldum ve elimden geleni yaptım barışmak için.Seni seviyorum ama olmuyor kendine dikkat et sakın kötü bir şey yapma dedi.Arkadaş olarak kalmak istiyorum dedi ve arkadaşları ve arkadaşlarımı da tembihlemiş.X'in başına en ufak şey,en ufak canının yanmasında beni çağıracaksınız diye.
Bugün de profilinde eskilerden bir kızı eklemiş ben de sen mi seviyorsun güldürme sadece bir gece geçti hemen başka kızlara yöneldin dedim.O da ne yapacağıma karışma susuyordun ve susmaya devam et dedi. Ben de hayatımda ilk defa o kadar sinirlendim ki ben gece onun için ağlamaktan yatamadım. Ağzıma gelen her şeyi saydım hem de her şeyi.Ama cevap atmadı bile.Kaldırılmayacak sözlerdi.
Ben hiç mutlu olamayacak mıyım bu hayatta?Onu deli gibi seviyorum,o da beni deli gibi seviyor buna adım gibi eminim.Her şeyin bedeli bu muydu?
Çok canım acıyor..
Neden her şey böyle oldu
(