- 4 Mart 2012
- 15.920
- 37.023
- 798
Ne oldu?Mune konumu kapatabilirmisin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu?Mune konumu kapatabilirmisin
Konuyla ilgili gerekli yorumları aldım kapatılmasını istiyorumNe oldu?![]()
Okudugumu anladim,onayladim,alintiladim:))Bu konuyu gerçekten yardıma ihtiyacınız olduğunu zannederek mi açtınız.
Her ay 2.500 lirayı sırf lüks ihtiyaç için harcayıp bize geçim mi soruyorsunuz?
Ben çalışmıyorum. Evim kira ama geçinmeyi biliyorum. Geçen sene 1 liraları biriktirdim. Onunla tatile gittim. 1 çuval 1 lira cıktı bu evden.
El emeği masa örtüsü filan yapıp instagramdan satıyorum. O parayi da cebime atıyorum. Onunla da malzeme alıyorum. Kalanını nakit olarak saklıyorum.
Benim de benzinli arabam var. Ama park sorununun olduğu yere arabamla gitmem mesela. Otoparka 10 lira vermek istemedigim için arabamla gitmiyorum çoğu yere. Kapımdan dolmuş geçiyor. Dolmuşa biniyorum. Özellikle gezmek amacıyla gidiyorsam ve yüküm yoksa arabamı almıyorum.
Indirimleri takip ederim, her ay kozmetik almam.
Günlere girerim. Gün parası ile geçen sene altın aldım. O da duruyor kenarda.
Bakin siz maaslı calisansiniz. Ben el emeği ürünlere göz nuru akıtıyorum. Ama sizin paraniz yok benim var. Bu da demektir ki sorun sizde.
Hayır; Ben gibi fakirlere hava atmak için açmışBu konuyu gerçekten yardıma ihtiyacınız olduğunu zannederek mi açtınız.
Okudugumu anladim,onayladim,alintiladim:))
Hayır; Ben gibi fakirlere hava atmak için açmış![]()
Bence bunu degerlendirin,cok guzel fikirler gelmiş.Konuyla ilgili gerekli yorumları aldım kapatılmasını istiyorum
cidden asgari ucretle gecinmeye calisan insanlar var lüxten biraz kisarsaniz paraniz da kalir birikim de yaparsinizArkadaslar en büyük sıkıntı maddiyat. Nasıl tutumlu olunur bilmiyorum. Eşim çok çalışıyor. Bende çalışıyorum ama aldıgım para bana yetmiyor. Her şey öyle pahalı ki. Cebimde hiç para kalmıyor sürekli eşimden alıyorum. 2.500 tl maasım ay sonunu görmüyorum. İnsanlar asgari ücretle ev gecindiriyor. Birikim yapmak istiyorum ama ay sonunu görmüyorum nasıl yapabilirim bu arada evin masrafları eşimde fatura ve yiyecek içecek. Aldıgım maas sadece kıyafet kozmetik gezme tozmaya gidiyor. Ay sonuna kalmadan bitiyor eşimden istiyorum. Sizce nasıl tutumlu olurum. Nasıl birikim yapabilirim
Arkadaslar en büyük sıkıntı maddiyat. Nasıl tutumlu olunur bilmiyorum. Eşim çok çalışıyor. Bende çalışıyorum ama aldıgım para bana yetmiyor. Her şey öyle pahalı ki. Cebimde hiç para kalmıyor sürekli eşimden alıyorum. 2.500 tl maasım ay sonunu görmüyorum. İnsanlar asgari ücretle ev gecindiriyor. Birikim yapmak istiyorum ama ay sonunu görmüyorum nasıl yapabilirim bu arada evin masrafları eşimde fatura ve yiyecek içecek. Aldıgım maas sadece kıyafet kozmetik gezme tozmaya gidiyor. Ay sonuna kalmadan bitiyor eşimden istiyorum. Sizce nasıl tutumlu olurum. Nasıl birikim yapabilirim
Bende ne zaman böyle harcama yapmaya kalksam ya bu para daha sonra başka bir şeye lazım olursa diye kendimi odaklıyorum. Mesela ruj alıcam diyelim zaten benim yeteri kadar rujum var belki bu para bir kaç gün sonra acil bir şekilde lazım olacak belki bişey alırken param yetmeyecek bu parayla tamamlayacağım diye düşünüyorum. Sende böyle yapabilirsin bak hem birikim yapmak istiyorum diyosun. Bu para bana lazım olacak diye düşün açılmaz bir kumbara al at içine paraları.Arkadaslar en büyük sıkıntı maddiyat. Nasıl tutumlu olunur bilmiyorum. Eşim çok çalışıyor. Bende çalışıyorum ama aldıgım para bana yetmiyor. Her şey öyle pahalı ki. Cebimde hiç para kalmıyor sürekli eşimden alıyorum. 2.500 tl maasım ay sonunu görmüyorum. İnsanlar asgari ücretle ev gecindiriyor. Birikim yapmak istiyorum ama ay sonunu görmüyorum nasıl yapabilirim bu arada evin masrafları eşimde fatura ve yiyecek içecek. Aldıgım maas sadece kıyafet kozmetik gezme tozmaya gidiyor. Ay sonuna kalmadan bitiyor eşimden istiyorum. Sizce nasıl tutumlu olurum. Nasıl birikim yapabilirim