- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
İnstada Takibe aldim babysi senieyvallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstada Takibe aldim babysi senieyvallah
Bende kendime bakiyorum. Hemde gerektiğinden fazla ama tüm parami fondip yapmıyorum.
Kiyafet desen, bende 6 metrelik dolap dolusu, 300ye yakin ayakkabi var. Kozmetik zaten bolca dolu.
Ama ne bilim, her ay para bitene kadar harcanmazki...
Insanin stili bellidir. Basic kıyafetlerin üstüne sezonluk parcalar eklenir yani
Tam 22 senelik cantalarim var sapasaglam kullanirim halabir de rüzgar mira okan diye bir kadın, herkese şiddetle tavsiye ederim. çok para kazandığı belli oysa kadın -kanıtlıyor da hepsini- herşeyini çok uzun süre kullanıyor. rujunun tamamı bitmeden yani sürülemez hale gelmeden yenisini almıyor. kıyafetlerine iyi bakarak senelerce giyiyor. ve giyimde zamansız parçaları seçiyor.
zaten bu işin nasıl yapıldığının da eğitimlerini veriyor.
youtube ve instadan kendisini takip ederek ben de çok şey öğrendim ve işime de yaradı.
Balım korkma bişey olmaz
Her ay kozmetik nedir ya fakirim ya ondan şaşırdım
Konu sahibinin çocuğu yok sanırım olsa herhalde aylık haftasında biter
300 ayakkabimi? 6mlik dolabmi?
Yani hayal edemedim, benim sadece 2-3 çift ayakkabim var. Alis verisi fazla sevmem.
Baktım kozmetik çok pahalı. Bıraktım makyajı falan. Oh misrimel alıyorum indirimde bulursam. Şampuan da yok artık. Memleketten gelen yeşil sabuna alıştırdım saçlarımı. Krem, tonik, peeling vs bıraktım. Yapsam da aynada aynı ben yapmasam da. Bir tane yüz yıkama sütü aldım 225 liraydı. Senesi geldi bitmiyor. Bitsin onu da almam. Elime zeytinyağı, yüzüme gül suyu, saçıma sabun, karbonatlı suyla koltukaltı silerim. Deodorant vs asla almam. Geçen seneki parfüm daha bitmedi. Her gün duş ve temiz kıyafet yeterli. Çok kıyafetim yok. Bir botum var üçüncü kış olacak. Kabanım altı senelik ama yep yeni
Kocam öpsün başına koysun beni![]()
Çok teşekkür ederimİnstada Takibe aldim babysi seni
Ben de takibe aldım emeğinize sağlık hepsi birbirinden güzelSakıncası yok tabiki . nonnunun_ignesi adresimin adi. Müşteri ne isterse onu yapıyorum. Takip edip bakabilirsiniz.
Paranızla ne yapıyorsunuz? Umarım değecek bir şeydir. Kozmetikler yerine doğala yönelmek elbette güzel ama insan gençken alıp giymek ister yahu.
Desteğinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederimBen de takibe aldım emeğinize sağlık hepsi birbirinden güzel❤