Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıgara ıcenler ay hayat pahalı da demesın kardesımSigara içiyorum 300 tl benzine 600 tl pilatese 100 tl. 1500 kalıyor oda yetmiyor. Çok tutumsuzum ay sonuna hiç param kalmıyor
Cherryciğim zaten yetmeyeni alamıyor kimse o yüzden bütçesine göre giyinmek zorunda. Misal bir maaş zamanında bir kabana yetebiliyorsa paran kabanı alırsın diğer ay pantolonu diğer ay botu vs. Kimse kaliteli giyinme demiyor ki ayağını yorganına göre uzat diyor. Montun 1000tllik olanını değilde 750liralık olanını alırsın. İlla ki herşeyin bir alternatifi vardır. Ayrıca ekmek su değil yani. Yemesen içmesen olmaz ama yeni giymesen olur. Ha paran vardır hepsini alırsın 10.000 harcarsın fakat hem harcıyor hem dert yanıyor konu sahibiNiye konu sahibesine laf etmişler anlamadım
Yemeyelim içmeyelim gezmeyelim para gidiyor diye. Güzel güzel giyinmek istiyorsa farklı şeyler girmek istiyorsa ne var ki bunda gayet normal.
Ben de katılıyorum bu konuya. İyi marka bir ruj 200tl, parfüm fiyatları zaten almış gitmiş, kalite bir kaban/deri ceket en az 1000-1500tl. Dün çıktım pantalon, ceket, bluz baktım tek parça 500tl. Ne yapalım bu hayat şartları neden böyle oldu arkadaş hayat aşırı pahalı demek yerine kemer sıkalım dersek hayatboyu kemer sıkarız. Hükümet enflasyona ve TLnin değerine el atsın bir zahmet.
Konu sahibinin maaşı çok değil. Ayrıca kimse kendisine bakmasın demedi ama her ay kozmetik ve kıyafet alışverişi yapıp sonra yetmiyor diye ağlamak komik. Kendine bakan bakmayı bilen insan zaten maymun iştahlı gibi her şeye sahip olmalıyım mantığı gütmeyip kaliteli bir ürün alıp uzun süre kullanır.Niye konu sahibesine laf etmişler anlamadım
Yemeyelim içmeyelim gezmeyelim para gidiyor diye. Güzel güzel giyinmek istiyorsa farklı şeyler girmek istiyorsa ne var ki bunda gayet normal.
Ben de katılıyorum bu konuya. İyi marka bir ruj 200tl, parfüm fiyatları zaten almış gitmiş, kalite bir kaban/deri ceket en az 1000-1500tl. Dün çıktım pantalon, ceket, bluz baktım tek parça 500tl. Ne yapalım bu hayat şartları neden böyle oldu arkadaş hayat aşırı pahalı demek yerine kemer sıkalım dersek hayatboyu kemer sıkarız. Hükümet enflasyona ve TLnin değerine el atsın bir zahmet.
An itibariyle takibe aldim yaptıklarinda çok çok güzel olmuş ellerine saglik bol kazançlarÇok teşekkür ederimher zaman destekcim oldunuz
![]()
Ne alaka ben anlamadım neresi sahte geldi size?Ayranı yok içmeye tramvayla gider helaya
Konu sahte geldi
Yada siz sahteleşmişsiniz
Çok teşekkür ederim desteğinizi esirgemediğiniz icinAn itibariyle takibe aldim yaptıklarinda çok çok güzel olmuş ellerine saglik bol kazançlar![]()
Merhaba evet hayat şartları çok pahalılandi hersey el yakıyor maalesefArkadaslar en büyük sıkıntı maddiyat. Nasıl tutumlu olunur bilmiyorum. Eşim çok çalışıyor. Bende çalışıyorum ama aldıgım para bana yetmiyor. Her şey öyle pahalı ki. Cebimde hiç para kalmıyor sürekli eşimden alıyorum. 2.500 tl maasım ay sonunu görmüyorum. İnsanlar asgari ücretle ev gecindiriyor. Birikim yapmak istiyorum ama ay sonunu görmüyorum nasıl yapabilirim bu arada evin masrafları eşimde fatura ve yiyecek içecek. Aldıgım maas sadece kıyafet kozmetik gezme tozmaya gidiyor. Ay sonuna kalmadan bitiyor eşimden istiyorum. Sizce nasıl tutumlu olurum. Nasıl birikim yapabilirim
Biraz az gezin ne bilim her çağirdiklqrimda çıkmayın eşinize üzüldüm valla biran hem evi geçindiriyor hemde çalişan 2500 maaş alan karısına para yetiştirmeye çalışıyorCilt bakımı yaptırıyorum. Arkadaslarımla çok geziyorum.