Her şey düzelecek mi? Tükendigimi hissediyorum.

İntihar etmeyi kafanizdan bir atin heleki cocuklari sakin boyle bisey dusunmeyin bile.bir kapiyi kapatan rabbim diger kapiyi aralar.varsin evden atilin sogan ekmek yiyin ama dirayetli olun cocuklaroniz icin ayakta kalin.size kucuk bi olay anlatmak isterim.annemin okuma yazmasi yok babam askerdeyken dedem toplasip koyden gelmisler izmire.buyuk abim zaman icinde kemik kanseri olmus babamda tiberkuloz yani verem olmus.ikisinide hastaneye yatirmislar doktorlar ikisi icinde umut vermemis abim yuzde bir ihtimal bacagini keserlerse kurtulur babam kesin olur gozuyle bakmislar.annemin hic okumasi olmamasina ragmen turkceside yokken o yollari sora sora dolmuslara binerek surekli yanlarina gitmis gelmis ve arkasindada dort cocuk birakarak en kuvugide ben bir iki yaslari arasindaymisim.devlet yurda koymus bizimkileri abim olmus babam intihar etmis koye gidip ve ictigi zehirli ot akcigerindeki yaranin buyumesini durdirmus.hastaneden cikmis bi ara ve hic parasi yok elini cebine atmis ve o zamankn otuz lirasini bulmus sasirmis ve babamla annem evlat acisi yasamasina ve dort cocuk ac beklerken o kadar hastalikla bogusurken yasam mucadelesine devam etmisler annem yillarca calisarak beni ardina koyup emekli oldu bir ev sahibi ve dort evlat buyuttu suan koyune donup yine ev alip yasiyolar ikinci baharlarini.zamaninizi caldim ozur diliyorum ama insallah bir nebze olsun daha kotusu varmis deyip mucadeleyi birakmayacaksinizdir umut ediyorum.
 
Önerilerinizi dikkate alacağım, teşekkür ederim. Başka şehir, başka ülke onları da deniyoruz. Bakalim, birşeyler olacak ümidi dogdu içime. Belki de olmayacağına o kadar inanmışız ki o nedenle olmuyor.
 
Ne buyuk acılar var yarabbim. Umarım anneniz bundan sonra çok ama çok mutlu olur.
 
bir şeyi çok isteyince hemen olsun isteyince inadına olmuyor malesef. sonrada bir ümitsizlik döngüsüne giriyoruz daha da dibe batıyoruz ama ışık mutlaka görünür bir gün, hep gece hep karanlık olmaz ki. siz hiç canınızı sıkmayın.
 
Facebook gibi sayfalarda gruplar var ya ihtiyac sahiplerine destek olunuyor oyle bir yere durumuzu yazin lutfen belki insanlar filtre zekat yardiminda bulunurlar en azindan bir sure idare edersiniz mahallenizin muhtarina gidin birde onlarin eli uzun olur belki toplanilan yardimlar olur umudunuzu yitirmeyin her gecenin sabahi vardir cok uzuldum ya
 
Ne guzel söylemişsiniz, gerçekten öyle ümidimizi kestiginiz zaman oluyor bazı seyler. ümidimizi nasıl kesebiliriz acaba :)
 
Arkadaşlar ahbap sitesinde yardım sayfası hep pasif çıkıyor. Benim için deneyebilir mısınız? Eşim için iş isteyeceğim. Belki bir şey cikar.
 
Eşiniz temizlik işi yada market elemanı işleri yapabilir ben bir haftadır iş bakıyorum hep bu işler çıkıyor çok iş imkanı var gibi
 
merhaba,
Hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba? Ya da hangi şehirde iş arıyor eşiniz?
Eşinizin Linkedn hesabı varsa oradan bir paylaşım yapabilir. Ayrıca Linkedn de bazı hesaplar var çok takipçili böyle iş arayanları falan paylaşıyorlar onlarla da iletişime geçebilirsiniz.
 
Kaydımız var linkedn de. Her gün bakıyoruz. Teşekkürler.
 
Şu an bır cok ıs yerı kapalı canım.Zaten odeme alanlarda kısa calısma odemesı alıyorlar .Oda cüzzi bir mıktar.Allah her zaman kapı acar .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…