• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey düzelecek mi? Tükendigimi hissediyorum.

Konularınızı biliyorum.. Allah size güzel kapılar açsın feraha çıkarsın inşallah. Çok iyi anlıyorum..
Umudunuzu yitirmeyin gerekirse eşyaları satıp ailenize yerleşin.
Salgın bittikten sonra eşiniz yurtdışına gidebilse aslında.. Adama çok üzülüyorum inşallah açılır kısmetiniz arkadaşım..
Keke yurt dışına gidebilse.

Çocuğunun ,eşinin sevdiğin kisilerden birinin tedavisi olmayan hastalığı olabilirdi .. ölüm olabilir di sonu . Bunu bile bile yaşayan hayata tutunmaya çalışan insanlar var. Emin olun sizin bu sıkıntınız bizde olsa sağlık olsa yeterki derler..
Sağlık varmı güzel kardeşim hepiniz de gerisi hikaye...Herkesin bir dönem geçim sıkıntısı olur . ALLAH dağına göre kış verirmis kolay değil ama kalıcı da değil .. geçicek elbette ...geçmeyen ne var?insanlar neye alışıyor bir bilsen..
Bu bi sınav zorluk ...AllAh CC sevdiği kulların sesini duymak istermis(dua).
Sabredin mükafatı vardır elbette daha güzel olur.
Su dönem Zekat ve fitre zamanı. İhtiyacınız varken bunu söylemekten yakın çevreniZe söylemekten kaçınmayin. Size yapılan ekstra iyilik gibi minnet etmenjzede gerek yok. . Malının zekatini vermekle yükümlüyüz. Öncelikte yakinlardan olur. Allah yardimciniz olsun..maneviyata dönün intihar dusunmezsiniz ozaman. Vesvese ye sakin kapilmayin siz kadinsiniz evin psikoloji olarak gücü kuvveti kadın ,annedir.

Çok üzüldüm ne yazsam bilemedim gerçekten Allah yardımcınız olsun hayırlı kapılar açsın e devletten pandemi sosyal desteğe başvurdunuz mu bir umut

Lütfen intiharı aklınızdan çıkarın, yazık değil mi o cocuklara.. size, eşinize. Şuan durumlar çok fena ama geçecek hep böyle olmayacak ki, yavas yavas insanlar işine dönmeye başladı. Sizde yakında iş bulursunuz, eşinizde. Inanın çoğu kişi aynı durumda elbet geçecek bu kötü günler. Ailelerinizden destek almayı deneseniz geçici bir süre?

Çok iyi anlıyorum durumunuzu benim yüzüme karşı söylendi ben seni işe alırsam sen yarın benım yerime göz dikersin diyenleri ve o bakışı atanları nasibinde olmuyorsa olmuyor işte

O çocukları dünyaya getirmeyi siz seçtiniz. Ve onları büyütmek hayata hazırlamak da artık bu saatten sonra zorunluluğunuz. O sebeple intihar fikrini önce bir aklınızdan çıkarın. Onlara bir hayat ve bir anne baba borçlusunuz. Bu sizin öncelikli misyonunuz ve sorumluluğunuz,
Anne babaysanız gerekirse taş taşırsınız, merdiven silersiniz çocuklarınızı büyütürsünüz. Yok öyle kaçmak. Ayrıca meslek sahibi insanlarmışsınız. Elbet bu günler geçecek. Sadece sabredin ve güçlü olun. Sizler her şeyden anne ve babasınız iç güdüleriniz bile yavrularınızla hayata tutunmanıza yeter.

Çocuğunun ,eşinin sevdiğin kisilerden birinin tedavisi olmayan hastalığı olabilirdi .. ölüm olabilir di sonu . Bunu bile bile yaşayan hayata tutunmaya çalışan insanlar var. Emin olun sizin bu sıkıntınız bizde olsa sağlık olsa yeterki derler..
Sağlık varmı güzel kardeşim hepiniz de gerisi hikaye...Herkesin bir dönem geçim sıkıntısı olur . ALLAH dağına göre kış verirmis kolay değil ama kalıcı da değil .. geçicek elbette ...geçmeyen ne var?insanlar neye alışıyor bir bilsen..
Su dönem Zekat ve fitre zamanı. İhtiyacınız varken bunu söylemekten yakın çevreniZe söylemekten kaçınmayin. Size yapılan ekstra iyilik gibi minnet etmenjzede gerek yok. . Malının zekatini vermekle yükümlüyüz. Öncelikte yakinlardan olur. Allah yardimciniz olsun..maneviyata dönün intihar dusunmezsiniz ozaman. Vesvese ye sakin kapilmayin siz kadinsiniz evin psikoloji olarak gücü kuvveti kadın ,annedir.
Çok üzüldüm ne yazsam bilemedim gerçekten Allah yardımcınız olsun hayırlı kapılar açsın e devletten pandemi sosyal desteğe başvurdunuz mu bir umut
Evet bin tl yardim aldım devletten. Ona da şükür.

Evet bin tl yardim aldım devletten. Ona da şükür.

Uzaktan ne desek ne yazsak kolay geliyor biliyorum böyle zamanlarda bol bol dua edin inşallah herşey geçecek

Bunu bir tek siz yasamiyorsunuz inşallah herşey iyi olacak

Birde şu var her yere başvurun durumunuzu anlatn belediye kaymakamlık vs her neyse bu sizin hakkınız yani yardım almak hele ki bu zamanda...

Çocuğunuz için yapacaksınız başınız dik olsun

İnşallah herşey gelip geçecek üzülmeyin ...

Allah yar ve yardımcınız olsun ...

Skntım kımseıszlıgım anasızlıgım babasızlıgım hayattalar ama bize hıc bakmadılar vefat etmıs olsalardı daha guclu olurdum en azından hayatta degıl ler derdim 30 tasıma yakınım hala kpss ile ugrasıyorum bir baltaya sap olamadım evli oldugun kısı en ufak kavgada eski karıma asıgık diyor gitmek istiyorum gıdecek yerım yok ben bosanmıs anne babanın cocugu yım o da oyle olmasın diyorum dertlerim bunlar ama yine de sukur ben inanıyorum hepsi gececek
Seni düşünmeyen anayi babayı neden boyleler niye boyle yaptılar diye düşünüp üzülme değmez... eşine gelince gün gelecek o ettiği laflara bin pişman olacak kimsenin yaptığı ettiği yanına kar kalmaz... kpss süreci desen atanamama iş bulamama herkesin en büyük sıkıntısı su ülkede insanlar 40 in da sağlam iş buluyor nerdeyse 30 yaş ne ki daha bir baltaya sap olamadım diyorsun ama anne olmuşsun bundan güzel sorumluluk meslek mi olur 🌸 bence çok kıymetli çok güzel bir sorumluluğun var evladın için guclu ol ve seni üzen her şeyi herkesi unut....

Seni düşünmeyen anayi babayı neden boyleler niye boyle yaptılar diye düşünüp üzülme değmez... eşine gelince gün gelecek o ettiği laflara bin pişman olacak kimsenin yaptığı ettiği yanına kar kalmaz... kpss süreci desen atanamama iş bulamama herkesin en büyük sıkıntısı su ülkede insanlar 40 in da sağlam iş buluyor nerdeyse 30 yaş ne ki daha bir baltaya sap olamadım diyorsun ama anne olmuşsun bundan güzel sorumluluk meslek mi olur bence çok kıymetli çok güzel bir sorumluluğun var evladın için guclu ol ve seni üzen her şeyi herkesi unut
COk haklısınız ama ozellıkle annemi kafaya takmıs durumdayım bende anne oldu inanın kızım olmadan nefes alamam nasıl sılebılıyor nasil evladını atabiliyor panik atak hastası oldum anlayamıyorum aklım almıyor. Es kısısınıde Allaha havale ettim ben kızıma yogunlastım kıme asıksa ona gitsin sinirle soyledım diyor ama artık midem kaldırmıyor. Umudum kpss umarım onu becerebilirımde kızıma ıyı bir hayat sunarım cok tesekkur ederım yorumunuz için

Haluk Levent Ahbap’a da yazın durumunuzu. Belki iş anlamında bile destek olabilirler. Allah yardımcınız olsun. Bugün hıdırellez, bu kadar insanın kalpten dileğiyle olacaktır inşallah
Evet, iş için yardim istemek inanın buraya konu açtıktan sonra, buradaki güzel kalpli insanların yonlendirmesiyle aklima geldi.
Bugün girmeye çalıştım, fakat yardim başvurusu kısmı aktifleşmiyor

Is konusunda kesinlikle.yardim isteyeceğim. Hepiniz çok saolun.

Canım benim tam olarak bilgilerini istemek doğru olmaz ama haluk levent in yardım sayfasına yazmayı deneseniz keşke elimizde olsa ya yardım etsek ama ahbap kuruluşu yardım eder diye umuyorum intihar çözüm değil lütfen düşünmeyin tüm yardım kuruluşlarına başvurun lütfen

Eşim iş bulamıyor, daha önce de konu açmıştım. Başvurmadıgımız yer kalmadı. Yok kimse iş vermiyor ona.
Beni corona yüzünden işten çıkardılar. Ssk li çalışmadığım için işsizlik parası da alamıyorum.
Belediye iki defa yardim kolisi verdi, bir de 1.000 tl yardim aldık. Hepsi çoktan bitti.
Iki aydır kira ödeyemiyoruz, ev sahibi çıkın der diye uykularım kaçıyor, omuzlarımda tonlarca yük evden çıkarılma korkusu.
Eşim bunalımda, intihar etmekten söz ediyor şaka yollu, ama çok korkuyorum bir sabah uyandığımda kendine bir şey yapmış olursa diye.
Şu an ne yazdığımı, nasıl yazdığımı bile bilmiyorum ağlamaktan.
Her nefes alışımda tükendiğimi hissediyorum.
Çocuklarımla beraber intihar etmeyi düşündüm ama onlara kıyamadım.
Çok umutsuzum, hiç birşey düzelmeyecekmiş gibi...
Sizi ve eski konunuzu hatırlıyorum. O zamanda çok etkilenmiştim. Bende aynı üniversitede benzer bir bölümde okuyorum. Bu sene mezun oluyorum. Bende de iş arayışları başladı. Ne zaman bir ilana baksam hep tecrübeli eleman istiyorlar diye üzülüyordum. hayat çok garip cidden. acaba şehir değiştirmeyi düşünür müsünüz? belki daha sade bir cv ile başka bir şehirde yeni bir başlangıç yaparsınız. çünkü o kadar herkes istanbulda ki küçük şehirde faaliyet gösteren firmaların nitelikli eleman bulmada zorlandıklarını biliyorum. bi de belki sizde biliyorsunuzdur ama bazı iş bulma sitelerindeki ilanların çoğu reklamdan ibaret. yine başvurun tabi ama oralara çok bel bağlamayın mesele ka..net gibi. daha çok lin.. üzerinden iş ilanlarına bakabilirsiniz. bi de lütfen ümidinizi kesmeyin bakın kaç gündür iş ilanlarına bakıyorum 10 ilandan 8i eşiniz gibi donanımlı tecrübeli istiyor. şu ana kadar olmamış olabilir ama mutlaka olacak. gerekirse ilana göre tekrar tekrar cv düzenlesin eklesin çıkarsın.(donanımlı isteyenle sömürmek isteyen biraz belli oluyor ya) başvurabildiği heryere başvurmaya çalışsın. çok yıpratıcı olduğunu tahmin edebiliyorum ama başka seçenek yok. lütfen sağlam kalmaya çalışın sizin için dua edicem

Sizi ve eski konunuzu hatırlıyorum. O zamanda çok etkilenmiştim. Bende aynı üniversitede benzer bir bölümde okuyorum. Bu sene mezun oluyorum. Bende de iş arayışları başladı. Ne zaman bir ilana baksam hep tecrübeli eleman istiyorlar diye üzülüyordum. hayat çok garip cidden. acaba şehir değiştirmeyi düşünür müsünüz? belki daha sade bir cv ile başka bir şehirde yeni bir başlangıç yaparsınız. çünkü o kadar herkes istanbulda ki küçük şehirde faaliyet gösteren firmaların nitelikli eleman bulmada zorlandıklarını biliyorum. bi de belki sizde biliyorsunuzdur ama bazı iş bulma sitelerindeki ilanların çoğu reklamdan ibaret. yine başvurun tabi ama oralara çok bel bağlamayın mesele ka..net gibi. daha çok lin.. üzerinden iş ilanlarına bakabilirsiniz. bi de lütfen ümidinizi kesmeyin bakın kaç gündür iş ilanlarına bakıyorum 10 ilandan 8i eşiniz gibi donanımlı tecrübeli istiyor. şu ana kadar olmamış olabilir ama mutlaka olacak. gerekirse ilana göre tekrar tekrar cv düzenlesin eklesin çıkarsın.(donanımlı isteyenle sömürmek isteyen biraz belli oluyor ya) başvurabildiği heryere başvurmaya çalışsın. çok yıpratıcı olduğunu tahmin edebiliyorum ama başka seçenek yok. lütfen sağlam kalmaya çalışın sizin için dua

Back
X