- 15 Ağustos 2025
- 32
- 32
- 3
- 31
- Konu Sahibi neyapayimbilemedim
Eşimle aramızda 10 yaş farkı var. 5 yıldır evliyiz ve çocuğumuz yok. Kendisiyle maddi - manevi zorda olduğu bir süreçte tanıştık ve evlendik. Bu 5 yılda aramızda çeşitli anlaşmazlıklar, kavgalar ve ayrılıklar yaşanmış olsa da doğrusu ile yanlışı ile hep yanında olmaya çalıştım. İlk zamanlar aşkından ölen adam, sonraları her şeyimi sorun etti, her şey kavga sebebi oldu. Neyi sorun ettiyse düzeltmeye çalıştım. Ben ise onun hiçbir şeyini doğru düzgün sorun etmedim. Gerek evlilik yükü gerekse de hayat yükü stresi ile evlilikten sonra 20 kilo aldım ama boyum var o nedenle aşırı kilolu durmuyordum. Kilolarım nedeniyle beni beğenmediğini söyledi ve 2 yıl boyunca beni kilolarımdan dolayı aşağıladı. O beğensin diye o kiloları da verdim. Geçen sene daha iyi bir iş imkanı olduğunu düşündüğü bir ülkeye taşınmaya karar verdi ve gitti, 1 sene içinde ben de yanına taşınacağım için işimden istifa ettim ve kariyerimi sonlandırdım. Bu süreçte hayatının dönüm noktası olan bir başka sorunu çözebilmesi için de canla başla yanında oldum ve sorunu çözüldü. Yani son 2-3 yıldır tam onun istediği gibi biri oldum, tüm sorunları çözdüm. Gerçekten de harikasın son 2 yıldır diyordu. Tam tüm sorunlar bitti birlikte mutlu olacağız derken beni artık bir kadın olarak arzulamadığını ve bu evliliği istemediğini, boşanmak istediğini söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum, çok mutsuzum. Tüm hayallerim ve emeklerim başıma yıkıldı.