Her şey olabilir ne demek?

1,5-2 aylık ilişki ve sosyal medyada tanışma pek güven vermedi bana
Adam pek önemsemiyor
Pandemide evde tıkılı kalınca kız bulmuş ona yazmış gibi geldi. Biraz can sıkıntısından sanki
Bence üstelemesin gerek yok.

Kendını cok kaptırma demek ıstemıs bence

Adamın özel arabası yok. Evde yaşlılar var ve toplu taşıma kullanması gerektiği için gelememe olayına pek takılmadı. İlişki soğuyabilir kısmı daha çok üzdü onu açıkçası.
Haklisiniz aslinda sorgulamakta yanlis oldu detaylar herkes icin farklıdır. Ama iliski mesafeye bagli olarak sogumaz. Ha 2 aylik bir iliski de bu soruya verilen yanıt oldukça soğuk ve belirsizlik taşıyor. Ben mucadele etmezdim. Hayat cok kisa gercekten net insanlar olmali hayatimizda ya. Umarim hersey kuzeniniz icin cok cok iyi olur.

Aynen. Benim kuzenim de çok net bir insandır. O yüzden takıldı zaten. Sanırım son bir kez konuşup eğer tatmin edici bir cevap alamazsa bitirecek. Aslında ona kalsa o hemen engelleyecekti de o kadar da değil dedim ben. İki ay da olsa konuşmuşluğunuz var. Bitireceksen de düzgün bir şekilde bitir dedim.

Erkek gerçekten hoşlanıp sevmiş olsa günde on kere Avrupa'dan Anadolu'ya geçer teklif beklemez. Sıfır çaba bir erkeğe daha fazla zaman harcamasın kuzeniniz.Kesinlikle çok üzülür.

Evlenme teklif etmiş kuzeninize buluşmaya giderken gelinlik giysin. Aslında çok net bişey söylemiş.

Erkek gerçekten hoşlanıp sevmiş olsa günde on kere Avrupa'dan Anadolu'ya geçer teklif beklemez. Sıfır çaba bir erkeğe daha fazla zaman harcamasın kuzeniniz.Kesinlikle çok üzülür.
Normal bir dönemde evet haklısınız ama adamın evde yaşlı anne babası varmış. Korona yüzünden de gelmiyor olabilir çünkü birkaç toplu taşımaya binmesi lazım. Özel arabası yokmuş. O yüzden kuzenim bu duruma pek takılmadı. Takıldığı şey buluşamasak bile bu ilişki devam eder cümlesini duyamamak aslında.

Evlenme teklif etmiş kuzeninize buluşmaya giderken gelinlik giysin. Aslında çok net bişey söylemiş.
Sanırım kuzenim bir garanti istedi. Yani olur mu öyle şey tabii ki ilişki soğumaz gibi bir cevap bekledi ama bu kadar kısa süreli bir ilişkide bu ne kadar doğru? Orada kafası karışıyor.

Sanırım kuzenim bir garanti istedi. Yani olur mu öyle şey tabii ki ilişki soğumaz gibi bir cevap bekledi ama bu kadar kısa süreli bir ilişkide bu ne kadar doğru? Orada kafası karışıyor.
Keşke sizden akıl alsa hoş kendide biliyor ama bazen acaba mı diyor insan bahaneler üretiyor

Keşke sizden akıl alsa hoş kendide biliyor ama bazen acaba mı diyor insan bahaneler üretiyor
Ben ona elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama kafası karışıyor yine de. Adamı tanısam çok net bir şekilde fikrimi söylerim ama adamı hiç tanımıyorum. İşin kötüsü o da daha tam tanımıyor. Tanısa zaten bundan dolayı dedi der çıkar işin içinden. Ya ayrılır ya devam eder ama şimdi neyi kastettiğini tam bilmediği için ve düzgün de bir cevap alamadığı için hiç mutlu değil. Çünkü adama ben bu cümleden benim için ve ilişkimiz için uğraşmayacağını anladım deyince adam yanlış düşünüyorsun demiş. Ayrılmak mı istiyorsun diye sorunca hayır demiş. İşte bu belirsizlik zaten onu kızdıran. Yoksa her şeyi çok açık söyler bizim kız ve bırakır gider de ama işte emin olması lazım. Pişman olmak istemiyor çünkü.

Siz elinizden geleni yapmışsınız bazen olacakların önüne geçilmiyor herşey olsun o zaman anlar

Aynen öyle umarım cabuk atlatır
Atlatır çünkü deli divane aşık olmak gibi bir durum yok ortada. Adamı beğenmiş ve hoşlanmış o ayrı. Onun derdi adamın net olmaması ve yanlış karar alıp sonradan pişmanlık yaşamamak. O yüzden bu kadar sorguluyor.

Bu kadarcık zahmete bile girmeyen adam “ Seni deli gibi seviyorum 2020nin mecnunu benim uleyn” dese inanacak mı acaba Yani yaşı itibariyle söze değil icraate bakması gerektiğini bence öğrenmeli. Valla akışına bırakıp salsın bence belki biraz kendini geri çekerse daha kıymetli olur hem

Bu konuda size katılıyorum. Adam ayrılmak istememiş zaten. E o zaman bunu icraattede gösterebilir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…