Kendını cok kaptırma demek ıstemıs benceHanımlar merhaba. Normalde konu açmam ama bu sefer mecbur kaldım. Öncelikle şunu yazayım; konuyu fikir almak amaçlı kuzenim için açıyorum.
Gelelim konuya;
Kuzenim 1,5 2 ay önce sosyal medyada biri ile tanışmış ( hiç benlik değil) neyse gayet güzel gittiğini düşündüğü bir ilişkisi vardı daha düne kadar. İkisi de aynı şehirdeler. İstanbul'da yaşıyorlar fakat biri Avrupa yakasında biri Anadolu yakasında. Çocuk öğretmen ve pandemi olunca ailesinin yanına gitmiş. Yani şu an Anadolu yakasında. Kuzenim ise Avrupa yakasında. Bir kere görüştüler. Kuzenim dün eğer okullar açılmazsa buraya gelmez misin diye sormuş ( çocuğun görev yeri Avrupa yakasında) hayır demiş çocuk. Peki eğer ilişkimiz soğursa ne olacak demiş kuzenim (çocuk böyle bir şey anlatmış çünkü) çocukta her şey olabilir maalesef diye cevap vermiş. Ayrılmak mı istiyorsun demiş kuzenim. Çocukta hayır sen yanlış düşünüyorsun demiş. Çocuk 30 kuzenim 27 yaşında.
Not olarak: çocuk her şey olabilir cümlesini hangi anlamda yazdığını kuzenimin bütün ısrarlarına rağmen söylememiş.
Haklisiniz aslinda sorgulamakta yanlis oldu detaylar herkes icin farklıdır. Ama iliski mesafeye bagli olarak sogumaz. Ha 2 aylik bir iliski de bu soruya verilen yanıt oldukça soğuk ve belirsizlik taşıyor. Ben mucadele etmezdim. Hayat cok kisa gercekten net insanlar olmali hayatimizda ya. Umarim hersey kuzeniniz icin cok cok iyi olur.Adamın özel arabası yok. Evde yaşlılar var ve toplu taşıma kullanması gerektiği için gelememe olayına pek takılmadı. İlişki soğuyabilir kısmı daha çok üzdü onu açıkçası.
Adamın eski ilişkisi bu sebepten bitmiş. Bir sebepte eski sevgilisinin sinirli olmasıymış. O kıza da böyle yaptıysa kız sinirlenmekte haklı.
Aynen. Benim kuzenim de çok net bir insandır. O yüzden takıldı zaten. Sanırım son bir kez konuşup eğer tatmin edici bir cevap alamazsa bitirecek. Aslında ona kalsa o hemen engelleyecekti de o kadar da değil dedim ben. İki ay da olsa konuşmuşluğunuz var. Bitireceksen de düzgün bir şekilde bitir dedim.Haklisiniz aslinda sorgulamakta yanlis oldu detaylar herkes icin farklıdır. Ama iliski mesafeye bagli olarak sogumaz. Ha 2 aylik bir iliski de bu soruya verilen yanıt oldukça soğuk ve belirsizlik taşıyor. Ben mucadele etmezdim. Hayat cok kisa gercekten net insanlar olmali hayatimizda ya. Umarim hersey kuzeniniz icin cok cok iyi olur.
Yatıp yatıp karpuzu oynatmak istemediyse kız da çileden çık ıştır ne yapsın
Normal bir dönemde evet haklısınız ama adamın evde yaşlı anne babası varmış. Korona yüzünden de gelmiyor olabilir çünkü birkaç toplu taşımaya binmesi lazım. Özel arabası yokmuş. O yüzden kuzenim bu duruma pek takılmadı. Takıldığı şey buluşamasak bile bu ilişki devam eder cümlesini duyamamak aslında.Erkek gerçekten hoşlanıp sevmiş olsa günde on kere Avrupa'dan Anadolu'ya geçer teklif beklemez. Sıfır çaba bir erkeğe daha fazla zaman harcamasın kuzeniniz.Kesinlikle çok üzülür.
Zaten son kere konuşup sonra bitirecek sanırım. Çünkü belirsizlik en tahammül edemediği şey.sanki biri Çin’de öteki Fransa’da isteyen fizanda olsa gider görüşür. Salsın bunu
Sanırım kuzenim bir garanti istedi. Yani olur mu öyle şey tabii ki ilişki soğumaz gibi bir cevap bekledi ama bu kadar kısa süreli bir ilişkide bu ne kadar doğru? Orada kafası karışıyor.Evlenme teklif etmiş kuzeninize buluşmaya giderken gelinlik giysin. Aslında çok net bişey söylemiş.
Keşke sizden akıl alsa hoş kendide biliyor ama bazen acaba mı diyor insan bahaneler üretiyorSanırım kuzenim bir garanti istedi. Yani olur mu öyle şey tabii ki ilişki soğumaz gibi bir cevap bekledi ama bu kadar kısa süreli bir ilişkide bu ne kadar doğru? Orada kafası karışıyor.
Ben ona elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama kafası karışıyor yine de. Adamı tanısam çok net bir şekilde fikrimi söylerim ama adamı hiç tanımıyorum. İşin kötüsü o da daha tam tanımıyor. Tanısa zaten bundan dolayı dedi der çıkar işin içinden. Ya ayrılır ya devam eder ama şimdi neyi kastettiğini tam bilmediği için ve düzgün de bir cevap alamadığı için hiç mutlu değil. Çünkü adama ben bu cümleden benim için ve ilişkimiz için uğraşmayacağını anladım deyince adam yanlış düşünüyorsun demiş. Ayrılmak mı istiyorsun diye sorunca hayır demiş. İşte bu belirsizlik zaten onu kızdıran. Yoksa her şeyi çok açık söyler bizim kız ve bırakır gider de ama işte emin olması lazım. Pişman olmak istemiyor çünkü.Keşke sizden akıl alsa hoş kendide biliyor ama bazen acaba mı diyor insan bahaneler üretiyor
Siz elinizden geleni yapmışsınız bazen olacakların önüne geçilmiyor herşey olsun o zaman anlarBen ona elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama kafası karışıyor yine de. Adamı tanısam çok net bir şekilde fikrimi söylerim ama adamı hiç tanımıyorum. İşin kötüsü o da daha tam tanımıyor. Tanısa zaten bundan dolayı dedi der çıkar işin içinden. Ya ayrılır ya devam eder ama şimdi neyi kastettiğini tam bilmediği için ve düzgün de bir cevap alamadığı için hiç mutlu değil. Çünkü adama ben bu cümleden benim için ve ilişkimiz için uğraşmayacağını anladım deyince adam yanlış düşünüyorsun demiş. Ayrılmak mı istiyorsun diye sorunca hayır demiş. İşte bu belirsizlik zaten onu kızdıran. Yoksa her şeyi çok açık söyler bizim kız ve bırakır gider de ama işte emin olması lazım. Pişman olmak istemiyor çünkü.
İnsan yaşaya yaşaya öğreniyor. Bunlar da onun için bir tecrübe aslında.Siz elinizden geleni yapmışsınız bazen olacakların önüne geçilmiyor herşey olsun o zaman anlar
Aynen öyle umarım cabuk atlatırİnsan yaşaya yaşaya öğreniyor. Bunlar da onun için bir tecrübe aslında.
Atlatır çünkü deli divane aşık olmak gibi bir durum yok ortada. Adamı beğenmiş ve hoşlanmış o ayrı. Onun derdi adamın net olmaması ve yanlış karar alıp sonradan pişmanlık yaşamamak. O yüzden bu kadar sorguluyor.Aynen öyle umarım cabuk atlatır
Bu konuda size katılıyorum. Adam ayrılmak istememiş zaten. E o zaman bunu icraattede gösterebilir değil mi?Bu kadarcık zahmete bile girmeyen adam “ Seni deli gibi seviyorum 2020nin mecnunu benim uleyn” dese inanacak mı acabaYani yaşı itibariyle söze değil icraate bakması gerektiğini bence öğrenmeli. Valla akışına bırakıp salsın bence belki biraz kendini geri çekerse daha kıymetli olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?