- 2 Eylül 2016
- 190
- 216
- 103
- 29
- Konu Sahibi HanaSuzuki
-
Ozel universiteleri bilmiyorum ama devlet universitesi safi referans. Devlet uuniversitesinde sirtin saglam degilse is bulmak imkansiz.
Asgari ücretli en basit işe bile girerken arkanda sözü geçen bir insan olmalı malesef diğer türlüde olabilir ama torpillilerden sıra biraz zor gelir hak edenlere.
Merhabalar,
Sorum şu: Özel üniversiteler ve devlet üniversitelerinde araştırma görevlisi olmak istersek eğer illa ki referans mi bulmak gerekli ? Bu kadrolara alınacak adaylar önceden belli mi ?
Hedefim hukuk alanında araştırma görevlisi olmak ve ales/yds 90 üstü yaparım . Ortalamam da 3 üstü. Ancak bu gibi ifadeler tüm çalışma sevkimi kırıyor.
ÖYP ile alinmayip( yani üniversitenin yazılı veya sözlü sınavı ile alınıp ) torpilsiz giren var mı ? Sanırım motivasyona ihtiyacım var...
Ben torpilsiz giren arkadaşlarımı biliyorum siz çabalayın yine.
Öyp bittikten sonra bu işler çoğu yerde tanıdık, kendi öğrenci olayına döndü yine bence
Türkiyede böyle maalesef.
Bildiğim ne zeki/çalışkan insanları harcadılar.
Türkiyede 40bin lira isteyen gubidik okul yerine cebime araştırma, seyahatime kadar parayı koyan yurt dışına gittim.
Sana da tavsiye ederim.
Bu ülkede bilim falan yapılmaz.
Bir şeyler değişene kadar peh.
Bölümleri de bir açıdan anlıyorum kendi yetiştirdikleri bildikleri öğrenciyi almak istiyorlarBen de kendi okulumda yüksek lisans başlatacağım. Olursa da kendi okulumda devam ederim.
Vardır muhakkak kendi çabasıyla giren eden ama çok çok az. Genel olarak tüm kadrolar isme özel açılır oldu maalesef. Özellikle araştırma ve öğretim görevlisi kadroları.
Siz düşündünüz mu hiç araştırma görevlisi olmayı ? Bu konuda tecrübeniz oldu mu ?
Benim okulum da kendi öğrencilerini alıyor. Bazı bölümlerde referans yok diyorlar ama bilemedim.
Merhabalar ben de özel üniversiteden hukuk fakültesinden mezunum. Bir arkadaşım özel üniversiteden mezun olmasına rağmen hiç de referansı yokken Ankara üniversitesi hukuk fakültesine doktora programına girdi. Puanlarınız çok iyi INSAALLAH istediğiniz bölüme girersinizMerhabalar,
Sorum şu: Özel üniversiteler ve devlet üniversitelerinde araştırma görevlisi olmak istersek eğer illa ki referans mi bulmak gerekli ? Bu kadrolara alınacak adaylar önceden belli mi ?
Hedefim hukuk alanında araştırma görevlisi olmak ve ales/yds 90 üstü yaparım . Ortalamam da 3 üstü. Ancak bu gibi ifadeler tüm çalışma sevkimi kırıyor.
ÖYP ile alinmayip( yani üniversitenin yazılı veya sözlü sınavı ile alınıp ) torpilsiz giren var mı ? Sanırım motivasyona ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?