siz ne üzerine okuyorsunuz cok merak ettim
günümüzde lise unv arasinda hic fark yok bence
tek önemli olan bir insanin kafasi calisiyormu o yeter
kafasi calisan zeki adam ister unv mezunu ister lise olsun hayat ancak öyle gecer bence
parada sizin hayata bakisiniza bagli
Evlenince illa ki sorun olabilir.
Bak avukat bir bayanla öğretmen bir bey evliler.
Kadın barodan toplu para alıyor zaman zaman.
Çevredeki boşboğazlar da şöyle diyor "ooo filanca hanımının parasıyla ev aldı araba aldı"
Yani bunlarla karşılacaksın belki de.
Ama yüzde yüz öyle olacak diye bir şart da yok tabi.
İyi ölç tart ailen biliyor mu?
Canım benim çok yakın bir arkadaşım da seninle aynı durumda hatta çocuk lise mezunu bile değil dışarıdan bitirmeyi deniyor. Ama şuan askerde o da. Rahat ol, her şey statü demek değil. Sen bu adamı seviyor musun ? Eğer seviyorsan ve ciddiysen ileride düzgün bir işe girsin, lise mezunu olmak işsiz olmak değil ki biraz çaba gösterse, emek verse, çalışkan biriyse zaten elinde işi de maaşı da olur. Sen içini ferah tut.
arkadaşım benim erkek arkadaşımda üniversite okumamış ve bende öğretmen adayıyım. erkek arkadaşım kendini geliştirmiş elinde çok iyi bi mesleği var ve en mutlu olduğum yer onun yanı. bence herkese kulağını kapa ve sadece kalbinin sesini dinle eğer seviyosan ve mutlu olacağına inaniyosan devam et. mutlu olmadıktan sonra 5 üniversite okusa ne çıkar
kendimden anlatayım
benim cnm kocamın parası olsa nolur olmasa nolur
bana seni gerek seni...
o benim cnm hayat kaynağım yusuf yüzlüm
herşeyiyle yanımda olsun kabulumdür ,
bana saadetlerin en güzelini vaad ediyor
yani seni seviyorsa sapına kadar devam et gerçekten seni sevdiğine inanıyorsan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?