üniversite okuduğu halde kendine birşey katmamış dolu insan var
nasıl girdiyse öyle çıkan,asıl bu önemli ama senın yanında bi süre sonra kendini aşağıda hisseder kompleks yaparsa bu sefer sana yazık olur
çünkü kompleksli erkekler kendilerini iyi hissedebilmek için çoğu zaman eşlerini ezerler...
iyi bi iş bulsun açıköğretime falan girsin enazından ailene karşı göstereceğin bişey olsun.onun da bi altın bileziği olsun yani.aceleniz yok ya.sen okulunu bitirene kdar o da işlerini yoluna soksun kendini geliştirsin.belki o insan sizi mutlu edecek insan belki kaderiniz.ve inanın bana bazı şeyler şıp diye olmuyor.mücadele etmek gerek mantık sınırları içinde.siz de ideallerinizden geri kalmayın...okulunuzu başarıyla bitirmeye ve sonrası için en iyisini yapmaya bakın.
bu durumda ikiniz de üzerinize düşenleri yapmalı ve iyi bir gelecek için bireysel anlamda elinizden geleni yapmalısınız.
ona destek olun ama bence bu sebeple bitirmeyin.geleceğin ne getireceğini bilemezsiniz.belki harika bir iş sahibi olacak ve siz de iyi bir mevkide olup iyiki bitirmedim diyeceksiniz.benim eşim elinden geleni yaptı ben de öyle ve Rabbim bizi pişman etmedi.inşallah etmez de.siz de inşallah mutlu olursunuz.doğru insanı bulmak çok zor bu devirde helal süt emmiş adam gibi adam yok.
iki gün sonra MEVKİSİ OLAN birini bulup mutsuz olmayın da((
Yok artık o kadar da değil yaa Türk filmi gibi
Önemli olan şey hayattan ne beklediğiniz. 5 yıl sonra kendinizi nerede gördüğünüz. 5 yıl sonra nerede olursanız mutlu olacaksınız. Mesleğiniz konusunda hırsınız var mı? Kariyer sizin için ne kadar önemli? Nasıl bir çevrede olmak istiyorsunuz? Çok gördüm hukuk okuyan, ekonomi okuyan ama sonra mesleğiyle alakası olmayan. Kadın, erkek. Siz bana pek hırslı gelmediniz. Daha çok iki gönül bir, samanlık seyran insanısınız sanırım? Eleştiri amacıyla söylemiyorum. Tespitimi belirtiyorum sadece. Eğer "ben şöyle biriyim ve hayattan şunları bekliyorum" diye kesin şeyler söyleyebiliyorsanız, sevgilinizin o hayat içinde olup olamayacağını zaten görürsünüz. Sadece eğitimi açısından değil, karakteri açısından da.
ben de üniversite mezunuyum ve hatta yüksek lisans bile yaptım eşim üniversiteyi bıraktı maddi sorunlardan dolayı.lise mezunuydu yani.sana söylenenler bana da söylendi.gerçi eşim sonraiş güç sahibi oldu.benim ailem bunu dert etmedi eşimin dürüstlüğüne inandılar ve eşim sonra açıköğretime girip üniversite okudu.şimdi ikincisini okuyor hatta hızını alamadı:)))
ben eğitime evet önem veriyorum ama üniversite okumadı diye insanlara kör cahil muamelesi yapılmamalı diye düşünüyorum.
üniversitedeki öküzleri görünce zaten bu konuya takılacağım varsa da takılmam
Siz Allah'ın şanslı kullarındanmışsınız,bunun kıymetini bilin.Belki de her şey kolayca olup gitse sevgi bu kadar kıymetli olmayacak siz daha iyi bilirsiniz ama şuanlık yasadıgım seylerden bunu anlıyorum.Bi şeyde her sey güllük gülistanlıksa zaten orda sorun vardır,mücadele gerekiyor sanırım.Şu an gelecekle ilgili planlarım da hep 'O' var ,ilerde nolur hiçbirimiz bilemeyiz tabi ama,olsun istiyorum siz gibi olalım istiyorum ve sevgim için her seyi yapacağım.Bunu sırf sevdiğim için değil onun karateri ve yaşam tarzına da saygı duyup kabul ettiiğim için yapacagm.
Ama mutlaka askerden dönünce bir işi olmalı.
Siz çalışırken o işsiz olursa işte o noktada handikaplar yaşanır.
Eğer iyi bir mesleği varsa bence hiç sorun olmaz.. Bi tanıdığım var, kadın doktor eşi inşaat işçisi.. Hastanenin duvarlarını boyarken aşık olmuşlar..Şimdi de gayet mutlular.. Yani her şey okumaktan geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?