- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Kızlar selam
4 gün önce çok kötü bir olay yaşadım. 2 gün önce de çok kötü bir olay yaşadım. Bugün de bizim evde arkadaşımın pırlanta tektaşı çöple gitti bu da çok kötü bir olay. Sizce bir günah mı işledim? Bu bir işaret mi? İmtihan mı? Size de oluyor mu? Dertleşmek istiyorum. Teşekkürler
Bu aralar her şey üst üste geliyor sizce imtihan mı yoksa bir günah mı işledim size de oluyor mu çok kötüyüm şu an
Onu bilmiyorum da benim hayatım açısından dedim bugün bu olay oldu 2 gün önce başka çok kötü bişey oldu ondan 2-3 gün önce de başka çok kötü bişey oldu. Şu an kendimi sorguluyorum inanılmaz kötüyüm
Benim evimde oldu ve ben mi o tezgahı sildim diye beynim patlıyor şu an. Diğer olaylar da çok üzdü beni. Sizce bir şeyi yanlış Mİ yaptım yoksa imtihan moKaybolan yüzük arkadaşınızın siz niye günah işleyesiniz yav.
O arada kaynadı gibi oldu o yüzdenMevcut konunuza bu içeriği yazdınız zaten.
Ayrı konu açmaya gerek var mı ?
Sizin evinizde olmasının bi önemi yok arkadaşınız dikkatsizmiş, tesadüf sizin evinizdeyken kaybetmiş.Benim evimde oldu ve ben mi o tezgahı sildim diye beynim patlıyor şu an. Diğer olaylar da çok üzdü beni. Sizce bir şeyi yanlış Mİ yaptım yoksa imtihan mo
Nasıl yani? Bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Korkmaya başladım2-3 gün sonrasına dikkat edin. Sonsuz bir döngüye girmiş olabilirsiniz
Kendi etrafında dönen karıncalar geldi aklıma. Döne döne sonsuz döngüye girip ölüyorlarKızlar selam
4 gün önce çok kötü bir olay yaşadım. 2 gün önce de çok kötü bir olay yaşadım. Bugün de bizim evde arkadaşımın pırlanta tektaşı çöple gitti bu da çok kötü bir olay. Sizce bir günah mı işledim? Bu bir işaret mi? İmtihan mı? Size de oluyor mu? Dertleşmek istiyorum. Teşekkürler
Ya biri daha yıkarsa böyle bişey yazmış. Çok korkmaya başladım bu nedir? Dönüşe bişey var Mİ?Kendi etrafında dönen karıncalar geldi aklıma. Döne döne sonsuz döngüye girip ölüyorlar
Kötü düşünürseniz kötüyü çağırırsınız. Vicdanınızı rahatsız eden bir takım şeyler yaptınız veya yaşadınız sanırım.Kızlar şu döngü olayı falan nedir?
Hep böyle takıntılarınız var mıdır? Bazen öyle olur. Bazen algıda seçicilik gereği herşey bizim başımıza geliyor gibi düşünürüz. Bazen gerçekten peş peşe gelir bizi üzecek olaylar. Arkadaşınızın yüzüğü kaybolmuş evet üzücü ama anlattığınız kadarıyla sizin bir suçunuz yok. Yüzüğü bırakanın hatasıdır. Diğer yaşadığınız sorunları anlatsanız belki onlarda da hiçbir suçunuz yoktur. Biraz rahat bıraksanız mı kendinizi?Benim evimde oldu ve ben mi o tezgahı sildim diye beynim patlıyor şu an. Diğer olaylar da çok üzdü beni. Sizce bir şeyi yanlış Mİ yaptım yoksa imtihan mo
Sürekli kötü olay yaşıyorum diyerek kötüyü çekiyorsunuz. Mesela arkadaşınızın pırlanta tektaşının çöpe gitmesi onun için kötü bir olay sizin için değil. Siz şartlamıssınız kendinizi iki kere kötü olay yaşadım yine yaşıcam diyeKızlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?