- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.574
- 478
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
2'şer gün arayla olması da ilginçKızlar selam
4 gün önce çok kötü bir olay yaşadım. 2 gün önce de çok kötü bir olay yaşadım. Bugün de bizim evde arkadaşımın pırlanta tektaşı çöple gitti bu da çok kötü bir olay. Sizce bir günah mı işledim? Bu bir işaret mi? İmtihan mı? Size de oluyor mu? Dertleşmek istiyorum. Teşekkürler
Çok teşekkğrlerEğer daha fazla problem çekmek istemiyorsanız sorunlara değil çözümlere odaklanın. Ah vah ederseniz daha fazlası gelir zaten.
Ritmik gidiyor2'şer gün arayla olması da ilginç
İmtihan bence. Elinizde olmayan maddi şeyler için ne kadar üzülüyorsunuz bakalım diye imtihana tabii tutulmuş olabilirsiniz.
Yok sanırım tam 2 2 değildi su an düşünüyorum da. Kizlar böyle bişey var Mİ peki döngü falan yazmışlar?Ritmik gidiyor
Yarın free gününde iyi değerlendirsin konu sahibi.Ritmik gidiyor
Üç büyük olay yaşanmış, dördüncü muhtemelen geri dönülmez bir şey olacakYarın free gününde iyi değerlendirsin konu sahibi.
Ya kızlar anlamıyorum ciddi misiniz şaka mı? Gerçekten beynim çatlayacak. Bildiğiniz bişey varsa söyler misiniz? Şifreli mi konuşuyorsunuz?Yarın free gününde iyi değerlendirsin konu sahibi.
Ciddi misiniz gerçekten iyi değilim lütfen şakaysa dalga geçmeyinÜç büyük olay yaşanmış, dördüncü muhtemelen geri dönülmez bir şey olacak
Nasıl?2019dan beri bu şekilim, birimiz bi bok yedik ama kim?
Yok ben inanmıyorum böyle şeylere, sadaka verin birine, sokak hayvanlarına mama ya da yoksul birine yardım edin. İç huzurunuz sağlanırsa daha iyi şeyler yaşarsınız.Ya kızlar anlamıyorum ciddi misiniz şaka mı? Gerçekten beynim çatlayacak. Bildiğiniz bişey varsa söyler misiniz? Şifreli mi konuşuyorsunuz?
Dalga geçiyorlar, hayat her zaman toz pembe olmaz sıkıntılar da olabilir. Bu kadar büyütmeyin.Ya biri daha yıkarsa böyle bişey yazmış. Çok korkmaya başladım bu nedir? Dönüşe bişey var Mİ?
Sen bi kafanda ekmek dolandır sadaka ver, ananem öyle yapardı rahmetlik. Böyle kendince büyük büyük olayları üst üste yaşayınca.Ciddi misiniz gerçekten iyi değilim lütfen şakaysa dalga geçmeyin
Çok teşekkürler sağolun Allah sizden razı olsun bişeyler yazılıyor ama anlamıyorum resmen beynim patlayacaktı size teşekkür ediyorumDalga geçiyorlar, hayat her zaman toz pembe olmaz sıkıntılar da olabilir. Bu kadar büyütmeyin.
Bence de tezgahı sen sildin. koca şehrin çöpünü arayacak kadar sasirdiysan bu sakarligi da yapabilirsinBenim evimde oldu ve ben mi o tezgahı sildim diye beynim patlıyor şu an. Diğer olaylar da çok üzdü beni. Sizce bir şeyi yanlış Mİ yaptım yoksa imtihan mo
TamamdirBence de tezgahı sen sildin. koca şehrin çöpünü arayacak kadar sasirdiysan bu sakarligi da yapabilirsin
Günah niye işlemiş olasınız ki,arkadaşınızın dağınıklığı iş açmış başına.Bir bardak soğuk su içsün üstüne,siz de üzülüp durmaktan vazgeçin artık.Kızlar selam
4 gün önce çok kötü bir olay yaşadım. 2 gün önce de çok kötü bir olay yaşadım. Bugün de bizim evde arkadaşımın pırlanta tektaşı çöple gitti bu da çok kötü bir olay. Sizce bir günah mı işledim? Bu bir işaret mi? İmtihan mı? Size de oluyor mu? Dertleşmek istiyorum. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?