Her şey üst üste geldi sizde de böyle mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kotu olaylara takilip kalirsak hersey gozunuze batar kotu gelir. Neticede sabah uyandiniz, suan bu satirlari yazabildiniz. Bunlar da iyi olaylar mesela. Ya bunlar olmasaydi? Kotu olaylara hepimiz uzuluyoruz tabi insani bir sey ama abartip neden ben diye.sorgulamanin faydasi yok. Bu sadece magdurluktan hoslanmak. Ayrica son olayda arkadasiniz pirlantasina sahip ciksaymis. Sirf bir yerde dusurup unuturum diye sadece alyans kullaniyorum. Kisi kendini bilir. Kullanamayacaksam o yuzugu parmagima takmanin ne anlami var? Bosuna kendinize iskence aramayin. He kimse tek tas takmasin demiyorum sadece sahip cikamayacagin yerde takma bu kadar basit.

Günaydın dün oldukça kötü hissediyordum o durumda dalga geçildiğini anlayamadım insanların zor zamanda beyni durabilir niye bu kadar eleştirelsiniz ki neyse gerek yök iyi günler
Ben eleştirmedim ki
İki lafın bir çok kötüyüm, çok kötü şeyler oldu dediğiniz ve insanlar bununla dalga geçtiğini belirtim
Bukadar şeyleri çok büyüttüğünüz için de yaşınızı merak ettim açıkcası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…