Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Becerirsin kız tabii sen bizim gibi saftirik değilsin. Zaten çocuğun cinsiyetini bile kendin belirledin.
Aa buradaki nazlı avratlar bilmez , kocasının yolladığı y kromozomlarını tokatlaya tokatlaya yarış dışı bıraktı, cinsiyetini belirledi de gık demedi 😅 Konu sahibi maalesef çevresinden deger görmediği için kimseye nazlanamıyor bu yüzden düşmanlığı. Maalesef çevresindekiler parası neyse verip susturuyor, kendilerine baktırıyor falan çok görmemek lazım bu triplerini . Sen değerlisin, sen her şeyin en mükemmelisin, mükemmel hamile ,mükemmel anne,mükemmel eş, mükemmel örtmen. Sen her şeyin en en ennnisin, şimdi sakince gidip doğacak bebeğini düşünüp hazırlıklara ilgilenir misin?

Valla ben her sey cok uygunken korkumdan sezeryan oldum. Normal doguma yanasamadim.
Cunku nazliyim. 🤪😍
Tii bi de sonra kendine kadın ve ana diyorsun. Yazıklar olsun ya. Kadın dediğin gık demez, ana dediğin de çocuğuna of demez, çocuk büyütmek zaten çocuk oyuncağı. Evcilik oynamak gibi neticede hep bizim abartmamız

Negatif insanlar beni cok boguyor.

Eski hoslandigim cocuk su an sadece arkadasim gunde 12 saat sikayet ediyor. En sukredilmesi gereken durumlarda en cok aci ceken kendisi gibi davraniyor. En son sikayet seansinda artik dayanamayip yuzune kahkaha attigim icin benimle kustu.

Sikayet etmek dedikodu yapmak filan bunlari ben de severim de essegin kulagina su kacirmamak lazim.

Ama sikayet etmiyorlarsa sirf nazlilarsa o onlarin kendi bunyesidir dogum hamilelik bebek bunlar bence de zor isler herkes farklidir sirf nazli diye arkadasimdan uzaklasmazdim bana ne kendi nazi.

Kimin bebeği bu :KK70:

Eşiniz sizinle ilgilenmiyor da oturduğunuz yerde çatlıyor musunuz acaba siz böyle, asıl derdinizi yazın rahatlayın bence.

Milletin anneliğine, eşine nazina bu kadar taktığıniza göre derdiniz büyük.

Hanfendi hanfendi kıskaniyörsünüz. Bi kere sakin doğacak konu sahibinin bebeği çünkü biz nazlanmayan kadınların bebekleri sakindir. Benim beşizlerim (Evet hepsini kendim çekip çıkardığım beşizlerim) parmak arası terlik ve röpteşambırlarıyla beraber doğdu. Ne kadar rahat ve sakin olduklarını anlatmaya lüzum görmüyorum hatta birinin güneş gözlüğü vardı "Dünya mı oo yea" diyerek gayet kuul ve sakin doğdular.

Sizin çocuklarınız böyle doğmadığı için kıskanmayın.

Doğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.

Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.

Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...

Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Herkesin bünyesi farklı. Bir de ilk hamilelik ile ikinci üçüncü hamilelik farkedebiliyor. Sanırım sizin ilk hamilelik. Ben de ilk hamilelikte dinçtim, ama ikincide bildiğin sürünüyordum. İçinize ne diye fenalık geliyor onu da anlamadım. 🙄 Var mı size insanların bir zararı?

hamileliğim hiç nazlanmadan geçti, doğuma giderken eğilip ayakkabımın bağcıklarını kendim bağladım o kadar rahattı herşey benim için, normal doğurdum. sonrasında kayınvalidem bile biraz nazlan bu ne, yemeğini yatağına getirelim hemen ayaklanılmaz ki dedi. 8 yıl sonra ben kocama sürekli nazlanan, kilo almış, eli kolu kalkmayan bir insan oldum. çünkü buna şuan ihtiyacım var ve yapıyorum. o zamanda normaldim, şimdi de normalim. başkalarının etiketlemelerini o zamanda umursamıyordum şimdi de. kimse sizi aşağı falan çekemez siz prim vermezseniz. sana ne dersiniz, olmazsa bana ne dersiniz bütün sorunlar çözülür.

Ayyyyy nasıl bir psikoloji buuuuu. Tanımadığı insana beddua edecek kadar kötüü. Yazıııık
Beddua etmedim ki😁 once bebeginiz insallah kolik olmaz dedim sizde inanmadığınızı ifade eder bi yorum yazdınız bende insallah kolik bebeğiniz olur dedim inanın anlamında yani. Yani bu sizin dediğiniz şey coronaya inanmiyorum diyenlerle aynı 😅

henüz kolik bebekle 2 yaş sendromuyla tanişmamış bir anne adayi goruyorum burada 😁
benim gebeligimde hic midem bulanmadi ellerim ayaklarim bile şişmedi, sadece kaşıntım vardi son 4 ay, sezeryanliyken 2 gun hastane disinda yatmadim, evde annem ve kayinvalidem olmasina ragmen, evimi dip kose kendim temizleyip ertesi gun kontrole gittigimde hadi bakalim doguruyosun dediler, sancilarim varmis ama onu bile anlamadim oyle bir gebelikten bahsediyoruz size.
cocuk mevzusunu hayirlisiyla dogumunuzu yaptiktan sonra tekrar konusalim burada fikriniz degismemis olursa :)

Beddua etmedim ki😁 once bebeginiz insallah kolik olmaz dedim sizde inanmadığınızı ifade eder bi yorum yazdınız bende insallah kolik bebeğiniz olur dedim inanın anlamında yani. Yani bu sizin dediğiniz şey coronaya inanmiyorum diyenlerle aynı 😅
Şu corona yalan diyen bir eski spiker kadın yakalandı, baya da ağır atlattı ya, hiç şaşmaz. Böyle büyük konuşan attan düşmüşe döner

Böyle örnekler meslekî itibarımızın yerle bir olma sebepleri işte. 🤦🏻‍♀️
Öğretmenlik roldür tiyatroculuktur bunu öğrendiniz mi piki konservatuarda ayy pardon eğitim fakültesinde ? Bunu da bilmiyorsunuz tabii. Ne anneliği biliyorsunuz ne öğretmenliği hanginiz çocuğunuzun cinsiyetini kendiniz belirledi 🤣 Ayy bu kadın iyi muhattap oluyor bizimle yine herşeye rağmen 😂

Evet midem de bulandı. Evet tv bile silmedim. Evet nazlandım niyazlandım. Hala da nazlanıyorum. Doğurduktan sonra da nazlanacam.
Siz çekmiyorsunuz ki beni yada diğerlerini. Kocalarımız çekiyor. Size nee 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

nazınızı çeken yok heralde ona trip atacağınıza nazlananlara püskürmüşünüz 😁

Millet 10 tane doğuruyor sesi çıkmıyor of nazlı kadınlar

Mune Mune Bu vatandaş gerçek mi?
Ben bir gebe olaram aklımdan geçen, söylediğim ettiğim her şeyi bin defa tartıyorum ki bebeğimden çıkmasın. Büyük konuşmamaya özen gösteriyorum
Bu kadar uyarılara rağmen böyle yapıyor.
Ya hamile değil, ya analık vicdanındam yoksun ya da kesinlikle fake. Gelip damarımıza basıyor

Öğretmenlik roldür tiyatroculuktur bunu öğrendiniz mi piki konservatuarda ayy pardon eğitim fakültesinde ? Bunu da bilmiyorsunuz tabii. Ne anneliği biliyorsunuz ne öğretmenliği hanginiz çocuğunuzun cinsiyetini kendiniz belirledi 🤣 Ayy bu kadın iyi muhattap oluyor bizimle yine herşeye rağmen 😂
Bir de öyle diyordu, değil mi? Sinirden doğuracaktı geçen gün. Şimdi de bizi doğurtmaya çalışıyor ama YEMEZLER 🤣

Mune Mune Bu vatandaş gerçek mi?
Ben bir gebe olaram aklımdan geçen, söylediğim ettiğim her şeyi bin defa tartıyorum ki bebeğimden çıkmasın. Büyük konuşmamaya özen gösteriyorum
Bu kadar uyarılara rağmen böyle yapıyor.
Ya hamile değil, ya analık vicdanındam yoksun ya da kesinlikle fake. Gelip damarımıza basıyor

Ya erkek ya ergen.

Evet midem de bulandı. Evet tv bile silmedim. Evet nazlandım niyazlandım. Hala da nazlanıyorum. Doğurduktan sonra da nazlanacam.
Siz çekmiyorsunuz ki beni yada diğerlerini. Kocalarımız çekiyor. Size nee 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

nazınızı çeken yok heralde ona trip atacağınıza nazlananlara püskürmüşünüz 😁
Uleeeennn sefan olsun beeeeeeeeee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X