Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zayıflığımla,nazımla çok mesudum😅Dışarda çalış evde çalış bari hamileliğimde nazımla niyazımla çeksinler.Çocuk bakımı da sadece bana ait değil.Tek başıma beceremeyecek olmakla,Naz yapacak olmamla da gurur duyuyorum☺️Terminatör anaya selamlar,kaynanasıyla mutluluklar 🙋🏼‍♀️

Ay bebek tek bana ait degil deme sakin. Esim kendi cocuklarina baktigi icin ben laf yiyiyorum sonra..sanki süpriz yumurtadan tek bana cikmis gibi. Adam baba gibi baba, benim sucum ne :D

Konu sahibi ben size hak veriyorum, nazlı kadınların sözlerini umursamayın lütfen onlar anca abartmayı bilir.
Bol bol altın suyuna bandırılmış bulgur pilavı ve 24 ayar folik asitlerinizi almayı unutmayın. Ben kendi bileziğimi de kendim doğurmuştum, ne o nazlı gibi kayın valideden mi isteyeceğim, kocadan mı bekleyeceğim? Ne münasebet.

Valla yazık. Eşim çekmiyor diye yapmıyor değilim eşime acıyorum yapabildiğim şeyleri yapmamak başarı değil utanç verici
Doğumda bilezik almazlarsa küsücez eşimin ailesiyle diyen öğretmen hanım mı diyor bunu? :KK70:

Haklısınız sizin utanmak icin daha geçerli sebepleriniz var 🤑

Bir tane kuzenim var normal dogum yapti diye sanki atomu parcaladi. En alakasiz konusmada agzini sapirtada sapirtada ablammm ben normal dogurdum o kadar saglik sorunum var amaa doktoruma dedim ben normal dogurcamm. Eltimde sezeryan yapti ablam herkeisn harci degil normal dogum.dogum yaptim hemen kalktim tursu yaptim....

Bu çok mühim doğurup da peşine tursu kurmayan kadına kadin mi derim ben🤣🤣🤣

Ay bebek tek bana ait degil deme sakin. Esim kendi cocuklarina baktigi icin ben laf yiyiyorum sonra..sanki süpriz yumurtadan tek bana cikmis gibi. Adam baba gibi baba, benim sucum ne :KK70:
Hahaha bak bi de şu versiyon var.Eşim bana çok yardumcuuuu,çocuğuma çok iyi bakıyooooo.He canım çocuğu ben tek başıma yaptım,Allah razı olsun figüran babası da bakıyor 😬kimse konu sahibi kadar mükemmel değil işte..

Hahaha bak bi de şu versiyon var.Eşim bana çok yardumcuuuu,çocuğuma çok iyi bakıyooooo.He canım çocuğu ben tek başıma yaptım,Allah razı olsun figüran babası da bakıyor 😬kimse konu sahibi kadar mükemmel değil işte..

Ya canim o bebegi de kendi yapmistir. Ne diye esini yorsun ki

Konu sahibi burada kadinlarin hassas noktasina dokunmak icin yazan erkek uye gibisiniz cidden.

Ilk olarak kv bebegime neden hediye almadi diyerek etrafindan maddi beklenti icinde olan bir kadin imaji ciziyor insanlara yuh dedirtiyor,

Sonra yazik bebegime kimse onu sevmiyor onu es ailesine karsi DOLDURACAM yazip forumda cocuga kotu davranma cocugun psikolojisini bozma hassasiyeti ile oynuyor,

Sonra da 180 derece donerek ben hic nazli degilim diger kadinlar abartiyor diyorsunuz.

Bana Turk kadininin sinir oldugu temalari ozellikle secip bizi trolluyormussunuz gibi geldi.

Ben beceririm canım
Kesin erkek bu hanım bey abla cümlelere baktım da 3 kelimeyi yan yana getirememiş. Bir de diyorki kitap okuyorum yav he he derler adama.. En iyisi, en güzeli, en hamaratı, en beceriklisi, en şükellası sensin eyyorlamam bu kadar hadi eyv. 😂

o bebek emerken göğüslerin yara olup catir catir catladiginda, elinle parcalanan yerleri toplayip bir araya getirmeye calistiginda sakın mızmızlanma olurmu 😉
Meme ucu ile ilgili sorunlar genetikmis ve öğretmen hanımın ailesinde öyle bir sorun yokmuş.

Seçilmiş insanlar onlar, kendimizle bir tutmayalım lütfen 😏

Doğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.

Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.

Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...

Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Sizin rahat geçmiş başkasının geçmemiş. Eee bunu mu dert ettiniz? Doğumunuza az kalmış lütfen başkalarının hayatlarıyla ilgilenmeyin ve kendinize bakın.

Konu sahibi ben size hak veriyorum, nazlı kadınların sözlerini umursamayın lütfen onlar anca abartmayı bilir.
Bol bol altın suyuna bandırılmış bulgur pilavı ve 24 ayar folik asitlerinizi almayı unutmayın. Ben kendi bileziğimi de kendim doğurmuştum, ne o nazlı gibi kayın valideden mi isteyeceğim, kocadan mı bekleyeceğim? Ne münasebet.
Allah seni kahretmesin ya bileziğimi doğurtmuşum hiç beklemiyordum bunu 😂

Konu sahibi bizi trollüyor olabilir mi acaba 😂
Her konusunda linç yemeyi başarmış hatta en son 'ben öğretmenim diye beni kıskanıyorsunuz' bile demiş ama kendisini kıskanan insanlardan fikir almak için konu açmaya devam ediyor. Enteresan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X