Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef bilemediniz hem çocuğumla ilgilenip hem de yorumları okudum sizin gibi harikulade bir anne olamam ama elimden geldiğince herşeye yetişmeye çalışıyorum yorumları da işsizlikten değil size haksızlık yapmamak için okudum sizin içindi aslında ama siz kimseye ihtiyaç duymayan bir insan olduğunuzu yine yorumunuzla kanıtladınız ayrıca madem okunsun istemiyorsunuz neden konu açıyorsunuz
Okunsun da eski mesajlara girecek kadar bol zaman ben bulamam şahsen

Bebeğime hiçbirsey almıyorlar, kocam çocuğuma değer vermiyor diye konu açan sizsiniz halbuki.

O kadar sevgi dolusunun etrafınızda ki herkese.

Bak yine başkalarının çocuklarınin derdi germiş seni, üzerine vazife olmadığı halde.
Tamam tatlım biraz daha eskileri oku zamanın bol

Herkesin yaptığı yorum çok normal de benimkiler anormal..... Peki. Kadınlar resmen üyelerin yorumlarını okuyor işsizlikten hayretler içindeyim. Sonra da çocuğum öyle böyle. Sen çocuğunla ilgilenme gel elalemi araştır üstelik tanımadığın halde. Çooook nefret dolu insanlar varmış. Özel hayatları ne kadar mutsuz demek ki buraya saldırıyorlar.

Sizin açtığınız konu iç dengenizle mi ilgili?
Elalemin nazlı oluşuydu başlık, yanlış mı hatırlıyorum.
Elalemi araştır, nazlı olduğunu fark et, gel konu aç.
Sonra da bu yorumu yap.
Lütfen gidin çocuğunuzla ilgilenin siz de.
Verdiğiniz tavsiyeye kendiniz uyun.
Onun da öyle böyle olmasını istemiyorsanız.

Doğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.

Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.

Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...

Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Her doğum kendine has .her doğumun psikolojisi fizyolojisi yaşanmışlıklari farklı oğlumda hiç ağrım olmadı ama kızımda oldu.bence bu durumlarda kimseyi kınamayın.

Sizin açtığınız konu iç dengenizle mi ilgili?
Elalemin nazlı oluşuydu başlık, yanlış mı hatırlıyorum.
Elalemi araştır, nazlı olduğunu fark et, gel konu aç.
Sonra da bu yorumu yap.
Lütfen gidin çocuğunuzla ilgilenin siz de.
Verdiğiniz tavsiyeye kendiniz uyun.
Onun da öyle böyle olmasını istemiyorsanız.
Benimki doğmadı canım :))))) ayrıca arkadaşım beni arıyor yoruluyorum yoruluyorum bütün olumsuz enerjisini veriyor geberik. Engelledim numarasını

Kimse kimseyle karşılaştırılamaz . Ama onun hamileliği kolay diye sürekli kötü şeyler söyleyip kadını üzmeye hakları yok bence 💁🏻‍♀️
Şimdi tamamda arkadas dıyorkı nazlanıyorlar. Bunun naz ile alakası yok.karsıdakı de eger bıtkınse konu sahıbı gibiler uzulme sın dıye kadın dinlenmesin mi yada gebelıgınin tadını cıkarmasınmı.
Herkes ıstedıgı gıbı Yasar hamılelıgını ıster aglar ister guler ister nazlanır.

Gorusmesın olsun bitsin. Bunu bukadar dava haline getirecek bısey yok ortada..

Benimki doğmadı canım :))))) ayrıca arkadaşım beni arıyor yoruluyorum yoruluyorum bütün olumsuz enerjisini veriyor geberik. Engelledim numarasını

Doğmadan başlıyor annelik.
Şuanki hislerin geçiyor ona.
Elalemin nazından ona sıra gelirse bi oku araştır.
Belki lazım olur.

Doğmadan başlıyor annelik.
Şuanki hislerin geçiyor ona.
Elalemin nazından ona sıra gelirse bi oku araştır.
Belki lazım olur.
E olmayan bebeğe nasıl bakayım ne saçmalık bu bebekle ilgilen diyorsun bebek yok ortada bütün kitapları okudum aldığım

İnşallah öyle olmaz ama benimki de öyle başlamıştı Allahım yel girdi dediler okuttuk at kestanesi jelleri off neler yapmadım ki çok zordu adım atamıyordum inşallah öyle olmaz korkutmak istemem asla😭

Ben kendim acıya raxıyım
Bebekle ilgili bişi olmasında
Bana da üşütmüşüm yel girmiş gibi geliyor
Krem de sürmedim doktora sormadan.
Öyle battaniye ile yatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X