Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görünce ben de yazayım dedim.Belime bıçak saplıyorlar sanki.Yürürken batıyor.Sizde ne çıkmıştı?
Doktor hamileliğe bağladı denge merkezi değişiyor ondan dedi.Ben de pandemi dolayısıyla başka bir doktora gözükmedim belim için onun için koştıracak halim hiç yoktu çünkü 30 lu haftalarda geçti zaten

Valla ust komsum cok cesaretliydi cok keyifliydi dogumu o kdr zor olduki 24 saat yerlerde yatmis kuyruk sokumunda bir problem olmus 2 ay anlamamislar kadin keyfinden degil acidan 3 ay oturamadi zor yurudu sonra bir acil doktoru anlamista kurtuldu
Ve ben hic korkmazdim ama bu kdri beni bile cok zorladi demisti sanci var acilma yokmus 2 tane suni sanci ignesi yemis
Herkesin yasadigi kendine bizim toplumda asil hastalik baskalarinin hayatini didiklemek

Her insanın yapısı acı eşiği farklıdır. Ayrıca nazda yapabilir eğer etrafında yapabileceği nazını çekecek birileri varsa. İlk doğumumda sanki madalya verecekler gibi her şeyi kendim yapmaya çalıştım ama sonrasında zaten ben yapacakmışım bari o zaman biraz sefasını sürseymişim. Şimdi Allah kısmet ederse ikinci bebeğimi alacağım kucağıma olabildiğince nazlanıyorum eşime doğumda da yatacağım sadece bebeğimi emzirmeye odaklanacağım etrafta bir sürü sağlıklı insan olacak onlar düşünsün gerisini banane 🤣

Hele benim gibi sezeryan doğum yapanlar zaten analıktan hiç bahsetmesin. Analık kim biz kim:KK43:

Bu dediginizi unlu bir turk buyugumuzden bir ozdeyisle desteklerdim ama siyaset konusmaya girer diye susuyorum.
Su kadarini soyliyim uzulmeyin bir sonrakini geleneklerimize uygun bir sekilde ebeyle dogurursunuz. Sezaryen dedigim gibi toplum yapimiza ters. Bir sonraki dogumda insallah analik duygusunu tadarsiniz. Biliyorsunuz en az uc kere bu duyguyu tatmamiz lazim butun bayanlar :)

Her insan farkı, farklı oldukları gibi hamilelikleri ve doğumlarıda farklıdır. Bence bunlara çok kafa yormayın, siz kendinize ve bebeğinize konsantre olun ...

Lütfem sormayin. Gecen sefer olayi "ögretmen düsmanligina" getirdi sonunda :ıslık:
Ailemde çok fazla öğretmen var asla öyle bir düşmanlığım olmaz olamaz değişime kapalı fikirlere kapalı üstüne ergen ergen cevaplar yooo şöyle, yooo böyle diye konuşan bir öğretmen inanmam kimse de inandıramaz tüm yorumları okudum haksızlık yapmayayım kadına diye ama yok böyle akıl almaz konuşup öğretmenin diyebiliyorsa asıl öğretmen düşmanı kendisi kusura bakmasın
Lütfem sormayin. Gecen sefer olayi "ögretmen düsmanligina" getirdi sonunda :ıslık:

Ailemde çok fazla öğretmen var asla öyle bir düşmanlığım olmaz olamaz değişime kapalı fikirlere kapalı üstüne ergen ergen cevaplar yooo şöyle, yooo böyle diye konuşan bir öğretmen inanmam kimse de inandıramaz tüm yorumları okudum haksızlık yapmayayım kadına diye ama yok böyle akıl almaz konuşup öğretmenin diyebiliyorsa asıl öğretmen düşmanı kendisi kusura bakmasın

😁😁😁 Yaaaa tam konunun uzerine Nazli Anne isimli bir uyenin yazmasina cok guldum hakkinizda cikan haberlere bir yorum yapmayacak misiniz Nazli hanim size de cevap hakki dogdu diyesim geldi kusura bakmayin espriyi kacirmak istemiyorum. 🤭🤭

Bi de benim tüm aile büyüklerim emzirmek harika, böyle şahane anlattı durdular. İlk üç ay acıdan ağlaya ağlaya emzirdim. Bana canı tatlı nazlı diyenin alnını karışlarım. Doğum ve doğum sonrası süreç asla kolay ve pembe bir dönem değil.
Göğüs uçlarım kanıyodu mastit oldum yinede o acıyla emzirmeye çalışırdım doymazdı mama verirdiknw zoruma giderdi. Bende bi arkadaşım yazdığı gibi doğumdan önce koca karnımla tezgah tepelerinde gezdim kardeşim geldi nereyi gezmek istediyse götürdüm hiç yürümediğim kadar yürüdüm. Bende beklemezdim doğum sonrası sürecin böyle geçmesini

Zaten kendisi ögretmen olmak sadece rol geregi oldugunu düsünüyor. Yani egitimci olmanin özel hayatla alakasi yokmus. 🤷‍♀️ onun icin bakis acisinin dar olmasina sasirmiyorum.

Aynn oyle 👏

Konu sahıbı ve siz... fikriniz tuhaf gercekten :KK57::KK57::KK57:
Kimse kimseyle karşılaştırılamaz . Ama onun hamileliği kolay diye sürekli kötü şeyler söyleyip kadını üzmeye hakları yok bence 💁🏻‍♀️

Yoooo ben nazlı değilim canım o olacak bu olacak dediler hiç olmadı bunlara da katlanırım sende oldu diye herkeste olacak anlamına gelmiyor kiiiii.
Sizde olmaması baskalarinda olmadığını gostermez. Herkesin bunyesi ve hamileligi farkli, sizin iyi geçti diye digerlerini böyle yaftalamak hoş degil etikde degil. Su kadarini soyleyim ilk hamileliğimde hic birsey yasamadim dogum yaptığım gün tum evi detayli temizledim. Kanepe bile çektim. Banyo yapıp sac yapıp doguma gittim sezeryandi. Geldigimde ilk bebegu bile kendim yıkadım ilk hafta toparladım şükür. Şu an ikinciye hamileyim 7 ayda olmama rağmen markete sokağa ciktigimda bile yürümenin 10. Dakikası keskin ağrılar basliyor durmadan yürüyemiyorum. Evde sadece 30 dk ayakta dolanıyorum devamında agri basliyor yine. 1 yemek yapmaya yarim saat oturmam gerekiyor. Diğerinde kusmayan ben simdi 7. Ayındayım gunde 2 kere hala kusuyorum. Isin komik tarafı kimse yok naz yapacagim. Bu halimle diger çocuğumla ilgilenmeye ona bakmaya hazirlik yapmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. Demem o ki size saçma gelen yaşayan icin farkli ve her hamilelik hormon degiskenlerinden oturu çok farkli. Hemen etiketlemek yakışmıyor..

Göğüs uçlarım kanıyodu mastit oldum yinede o acıyla emzirmeye çalışırdım doymazdı mama verirdiknw zoruma giderdi. Bende bi arkadaşım yazdığı gibi doğumdan önce koca karnımla tezgah tepelerinde gezdim kardeşim geldi nereyi gezmek istediyse götürdüm hiç yürümediğim kadar yürüdüm. Bende beklemezdim doğum sonrası sürecin böyle geçmesini
Belki benimki iyi geçecek???

Herkesin yaptığı yorum çok normal de benimkiler anormal..... Peki. Kadınlar resmen üyelerin yorumlarını okuyor işsizlikten hayretler içindeyim. Sonra da çocuğum öyle böyle. Sen çocuğunla ilgilenme gel elalemi araştır üstelik tanımadığın halde. Çooook nefret dolu insanlar varmış. Özel hayatları ne kadar mutsuz demek ki buraya saldırıyorlar.

Herkesin yaptığı yorum çok normal de benimkiler anormal..... Peki. Kadınlar resmen üyelerin yorumlarını okuyor işsizlikten hayretler içindeyim. Sonra da çocuğum öyle böyle. Sen çocuğunla ilgilenme gel elalemi araştır üstelik tanımadığın halde. Çooook nefret dolu insanlar varmış. Özel hayatları ne kadar mutsuz demek ki buraya saldırıyorlar.
Eee siz de kadınların "işsizlikten" okuduğu foruma konu açıyorsunuz, onu ne yapalım?

Malesef bilemediniz hem çocuğumla ilgilenip hem de yorumları okudum sizin gibi harikulade bir anne olamam ama elimden geldiğince herşeye yetişmeye çalışıyorum yorumları da işsizlikten değil size haksızlık yapmamak için okudum sizin içindi aslında ama siz kimseye ihtiyaç duymayan bir insan olduğunuzu yine yorumunuzla kanıtladınız ayrıca madem okunsun istemiyorsunuz neden konu açıyorsunuz

Herkes her şeyi kaldıramıyor her bünye aynı değil nesini anlayamadınız? Bakın kimisi kovidden ölürken kimisi semptomsuz geçiriyor mesela.

Bebeğime hiçbirsey almıyorlar, kocam çocuğuma değer vermiyor diye konu açan sizsiniz halbuki.

O kadar sevgi dolusunuz etrafınızda ki herkese.

Bak yine başkalarının çocuklarınin derdi germiş seni, üzerine vazife olmadığı halde.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X