Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebek bakmak abartılıyor, doğum abartılıyor ve safi nazdan ibaret.
Benim büyük büyük annem bebeleri tembelliğe alışmasın diye 9 ay bile taşımamış karnında 5 ayda çıkarmış. Ama diğer komşu kadınlar bunu görüp "Sırrımızı bozacaksın!" diye 9 ay zorla taşıtmışlar. Hamilelik abartılıyor! 5 ay yeter. Herkes fazladan 4 ay yatıyor. Hadi itiraf etsin herkes, yeter bu kadar naz!111!!

Evet midem de bulandı. Evet tv bile silmedim. Evet nazlandım niyazlandım. Hala da nazlanıyorum. Doğurduktan sonra da nazlanacam.
Siz çekmiyorsunuz ki beni yada diğerlerini. Kocalarımız çekiyor. Size nee 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

nazınızı çeken yok heralde ona trip atacağınıza nazlananlara püskürmüşünüz 😁
Ayol evimi bok götürüyor
Bel ağrısından adım atamıyorum
Bu da kalkmış nazlı diyor
Sanane ulan diyesi geliyor insanın

Sevgili konu sahibi işini gücünü size yaptırmadı müddetçe karsı tarafın nazından Size ne?

Bu arada daha doğurmadan ahkam kesiyorsunuz. Hele bir doğsun biraz büyüsün sizi de görürüz. Üç çocugum var hepsi ayrı. İlk ikisi arası yakındı hergün gece uyuduklarında maratondan cıkmışgibi olurdum. Şimdi üçnumsra hepimizin hakkından geliyor.

Demek o yüzden oraya düşmanca şeyler yazmışsınız tabii size alınmış gerçekten psikolojik olarak iyi görmüyorum sizleri

Siz ciddimisiniz? Ben millet bana birsey alsin, hürmet etsin, boyun egsin diye cocuk dogurmadim. Düsmanca neler yazmisim ki? Psikolojik olarak beni iyi görmediginize sasirmiyorum. Sizin olaya bakis aciniz da hic normal degil cünkü.

Ayol evimi bok götürüyor
Bel ağrısından adım atamıyorum
Bu da kalkmış nazlı diyor
Sanane ulan diyesi geliyor insanın
Konu sahibi ya erkek, eşi çok nazlanmış.
yada kadın, eşi nazıyla oynamamış.

ayrıca birilerinin nazlanması neden beni rahatsız etsinki, bana nazlanmadıkları sürece.
Size de geçmiş olsun, bağırın sanane ulan diye 😊

Ben kitap okuyorum da çevreme de bakıyorum güzelce bakan da var
Bende çocuğuma 4 4 lük bakıyorum eminim burda ki çoğu annede öyledir. Daha çocuğuma 1 kere ıslak mendil kullanmadım cildi hassas zarar görmesin diye dışarı çıkarmadım hasta olmasın üşütmesin diye başka birinin kucağında 5 dakikadan fazla dursun içim rahat etmez hemen alırım kucağıma ama şimdi senin deyiminle ben yorulduğum için bazen bunaldigim için kötü anneyim ve çocuğuma kötü bakıyorum öyle mi? Şakamısın sen acaba?

Doğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.

Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.

Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...

Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Her insan farklidir her doğum farklıdır.
Size olumsuz şeyler söyleyenler sizi korkutmak için söylemiyor sahsi tecrübesini aktarıyor.

Ayrica nazlanan nazlanir kime ne ? Nazını çekecek birileri var ki nazlaniyorlar.

Kadın kadının düşmanı gerçekten.Hemcinsleri Naz yapıyor diye şikayette bulunmak,ben her şeyi beceririm havalarına girmek.Amacınız ne gerçekten?Aferin almak mı?

Altin alarak egosunu tatmin edemeyecek, sira hemcinslerini yermege geldi🤷‍♀️ Ben Terminatör-ana - hail to the queen zayiflar ordusu👸

Evet midem de bulandı. Evet tv bile silmedim. Evet nazlandım niyazlandım. Hala da nazlanıyorum. Doğurduktan sonra da nazlanacam.
Siz çekmiyorsunuz ki beni yada diğerlerini. Kocalarımız çekiyor. Size nee 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

nazınızı çeken yok heralde ona trip atacağınıza nazlananlara püskürmüşünüz 😁
Valla yazık. Eşim çekmiyor diye yapmıyor değilim eşime acıyorum yapabildiğim şeyleri yapmamak başarı değil utanç verici

Her insan farklidir her doğum farklıdır.
Size olumsuz şeyler söyleyenler sizi korkutmak için söylemiyor sahsi tecrübesini aktarıyor.

Ayrica nazlanan nazlanir kime ne ? Nazını çekecek birileri var ki nazlaniyorlar.
Bence konu da tam o. üyenin nazlanacak kimsesi olmadığı için kendini güçlü gösterme çabaları karşısındakinin davranışlarını kıskanma gibi geldi bana 😁

Taktım size konu sahibi. İnşallah doğumdan sonra "bebeğim şöyle agliyo, böyle durmuyo, ikinci çocuk düşünmüyorum" falan gibi yorumlarınızı, konularınizi görürüm. Nazlı değilseniz sizden 10 çocuğa kadar tam performans bekliyorum. Konuşmak kolay, buyrun meydan sizin.

Doğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.

Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.

Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...

Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Bir tane kuzenim var normal dogum yapti diye sanki atomu parcaladi. En alakasiz konusmada agzini sapirtada sapirtada ablammm ben normal dogurdum o kadar saglik sorunum var amaa doktoruma dedim ben normal dogurcamm. Eltimde sezeryan yapti ablam herkeisn harci degil normal dogum.dogum yaptim hemen kalktim tursu yaptim kisligimi hazirladim evimi temizledim. Kocam calisiyo biliyonmu ablam yoruluyo yazik evdeki ogluma diyomm oglum babamiz gelecek kardesin dogdu artik akilli ol fazla harcama yapmayalim ben israfci degilim ablammm.nedense ayni bu kuzenim gibi hissettm sizi. Ailede akrabalarda kimse bu kizim telefonunu acmak istemiyo. Hanimefendi dogum dunyanin en zor olayi ben dogurmadim ama nice kadinlar var diksileri patlayan sezeryanda acidan mahvolan normaldr tum organlari degisilen. Benim dogumuma 3 doktor girmek zorunda ve egitim aastrmada olmak zorunda. Rahasizliklarim var eee o anda sizin gini birie denk gelsem o aciyla vallahi elimim tersiyle cakardim yani

@Mune Bu vatandaş gerçek mi?
Ben bir gebe olaram aklımdan geçen, söylediğim ettiğim her şeyi bin defa tartıyorum ki bebeğimden çıkmasın. Büyük konuşmamaya özen gösteriyorum
Bu kadar uyarılara rağmen böyle yapıyor.
Ya hamile değil, ya analık vicdanındam yoksun ya da kesinlikle fake. Gelip damarımıza basıyor
Kuzenimin nişanlısıyla yeni yeni kaynaşıyoruz, ben yemi doğum yapmışım. Nasılsın dediler ben de zor. Bu kadar beklemiyordum falan dedim. O nişanlısı olacak erkek cinsinden insan bana en yakın arkadaşının nasıl pıt diye doğurup ayağa kalktığını fln anlattı. Bazıları da sen gibi nazlı dedi. Lohusa sinirimi üstünde atmıştım😄😄
Ben senin sünnetine alt tarafı bir cm deri parçası kesildi amma yaygara diyor muyum? Sana ne arkadaş benim nasıl doğurduğumdan diye. Herhalde artık kadının dertlerine erkek olarak yorum getirmeden önce ölçmeyi öğrendi ki bana bulaşmıyor😄😄

Ben diger konulariniza yazdigim gibi sizden korktum. Bu kadar kibir ve ust perdeden konusmaniz hayra alamet degil.

Ayrica kendiniz demistiniz disarida boyle degilim burada en gizli kalmis duygularimi aciga cikariyorum diye. Hadi deyin bakalim cevrenizdeki bir anneye cok nazlaniyorsun kadinlar eskiden tarlada 10 cocuk doguruyormus diye size ne diyecekler acaba? Burasi bilincaltinizi futursuzca dile getirebileceginiz bir ortam olmamali, bunun icin biz siradan insanlar terapiye gidiyoruz belki degerlendirirsiniz bu fikri.

Son olarak cevrenizdekiler tarafindan hic deger gormediginiz icin burada boyle saldirgan bir tutum icinde oldugunuza o kadar eminim ki...

Altin alarak egosunu tatmin edemeyecek, sira hemcinslerini yermege geldi🤷‍♀️ Ben Terminatör-ana - hail to the queen zayiflar ordusu👸
Ben zayıflığımla,nazımla çok mesudum😅Dışarda çalış evde çalış bari hamileliğimde nazımla niyazımla çeksinler.Çocuk bakımı da sadece bana ait değil.Tek başıma beceremeyecek olmakla,Naz yapacak olmamla da gurur duyuyorum☺️Terminatör anaya selamlar,kaynanasıyla mutluluklar 🙋🏼‍♀️

Şu kolik nedense bizim ülkede bu kadar yaygın

Kolik bebek diye bir şey yok çünkü aslında.
Kadınların daha çok naz yapabilmesi için doktor, bebek ve anne üçgeninde yapılan bir antlaşma bu. Bebek kolikmiş gibi yapıyor, doktor da bebek kolikmiş gibi yapıyor. Anne de rahat rahat naz yapabiliyor böylece.
Öf bütün sırrı bozdunuz ama :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X