- 17 Aralık 2015
- 27.110
- 49.565
- 598
- Konu Sahibi Hamile_annee
vay be demek hep sulalemin kör olasıca genleri yüzünden olmuş bunlarEvet aynen böyle dedi.
Bu engin bilgiyle aydınlandık hepimiz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay be demek hep sulalemin kör olasıca genleri yüzünden olmuş bunlarEvet aynen böyle dedi.
Bu engin bilgiyle aydınlandık hepimiz.![]()
Bu konuda cok haklısınız. Bütün gün evde oturup bir tane bebekle uğraşıyorlar sadece sorduğum zaman da hicbir seye vaktim yok cok yoğunum cok isim var bilmem ne bakıyorum saçlar berbat tipi kaymış 100 kilo olmus. KötuŞimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Yoo benim için başarı. Hiçte utanmıyorum. Valla eşimde niye yapmıyorsun demiyorValla yazık. Eşim çekmiyor diye yapmıyor değilim eşime acıyorum yapabildiğim şeyleri yapmamak başarı değil utanç verici
aslinda amaci fikir almak degil, burda konu acip yorumlariyla biz cahil insanlari aydinlatmak icin amme hizmeti goruyor, size yaranilmaz zatenKonu sahibi bizi trollüyor olabilir mi acaba
Her konusunda linç yemeyi başarmış hatta en son 'ben öğretmenim diye beni kıskanıyorsunuz' bile demiş ama kendisini kıskanan insanlardan fikir almak için konu açmaya devam ediyor. Enteresan.
Kolik bebek diye bir şey yok çünkü aslında.
Kadınların daha çok naz yapabilmesi için doktor, bebek ve anne üçgeninde yapılan bir antlaşma bu. Bebek kolikmiş gibi yapıyor, doktor da bebek kolikmiş gibi yapıyor. Anne de rahat rahat naz yapabiliyor böylece.
Öf bütün sırrı bozdunuz ama![]()
Bu kadar sinir bozan konular açmak için çok iyi bir gözlemci olmak gerekir erkek olduğunu varsayarsak. Başarılı bir trolleme olur saygı duyarım şahsenKonu sahibi burada kadinlarin hassas noktasina dokunmak icin yazan erkek uye gibisiniz cidden.
Ilk olarak kv bebegime neden hediye almadi diyerek etrafindan maddi beklenti icinde olan bir kadin imaji ciziyor insanlara yuh dedirtiyor,
Sonra yazik bebegime kimse onu sevmiyor onu es ailesine karsi DOLDURACAM yazip forumda cocuga kotu davranma cocugun psikolojisini bozma hassasiyeti ile oynuyor,
Sonra da 180 derece donerek ben hic nazli degilim diger kadinlar abartiyor diyorsunuz.
Bana Turk kadininin sinir oldugu temalari ozellikle secip bizi trolluyormussunuz gibi geldi.
Ben de artık troll olduğunu düşünmeye başlamıştım.Konu sahibi buradaki anneleri delirtmeye gelmiş, geçenki konusuyla çok dalga geçtik diye. Bilinçli yapıyor, oyuna gelmeyin hanımlar ashfjkd
Zira babaannesigil bir çöp almadı diyeçocuğunun mutlu bir hayat geçiremeyeceğini düşünecek kadar nazlı ve ağlak bir kadının vereceği cevaplar değil bunlar.
Tembelsin demek ki karşındaki insanın canı tatlı değil demek ki eşini sev birazYoo benim için başarı. Hiçte utanmıyorum. Valla eşimde niye yapmıyorsun demiyor
canım tatlı demekki![]()
Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Ben de 2 yıl ücretsiz izin aldım ve gece uykusuzluk en yorucu olan şey. Ben de diyorum uykular ne zaman düzene girer, kolaylaşır gibi şeyler. Konu sahibinin yazdıkları şaka gibi. Hamileliğim rahat geçti şükür, sezaryen de aman aman bir şey değil hemen ayaklanmıştım şükür ama bunları ağır geçiren insanlar da var. Mesela ben annem hamileyken 10 kilo vermiş, o derece mide bulantısı çekmiş. 1 çocuğa çalışmadığı halde bakmaya zorlanıyor demiş ama benim çoğu arkadaşım ben iş yerimde dinleniyorum, evde çocuk peşinde koşmak zor diyordu ve haklılar da.Ha şunu da söyleyeyim. Benim oğlum nispeten kolay bir bebekti. Gazı yoktu, kolik değildi. Ama sürekli emzir yatır, kucağında pışpışla, sırt bel ağrısı, uykusuzluk, hormonal değişimler beni gergin ve mutsuz yapmıştı. Toplumda sizin gibi mükemmel annecilik oynayanlar yüzünden hislerimden utanır ağlardım. Halbuli ne kadar normalmiş. Bebek büyütmek çok zor bir iş. Bebek işi emek emek devam eden bir iş.
Ağlayarak ablama sormuştum, ne zaman kolay olacak abla demiştim. Bazı şeyler kolaylaşacak evet ama başka şeyler zorlaşacak. Kolay değil bir insan büyütüyorsun demişti. Büyümek de sancılı zor büyütmek de demişti. Anlamamıştım. Şimdi dört yaşında oğlum, evet kesintisiz uyuyor, emmiyor, konuşabiliyor, kendi oynuyor, annecim diyor kolaylıklar var. Ama çok da zorluklar da var. Annelik her aşamada zor. Ama zorlukla güzellikler bir arada güzel. Zaten emek verdiğin için bu kadar seviyorsun. Çünkü insan büyütmek emek. Emek vermek de hafife alınacak bir şey değil.
Size göre ben nazlıysam da tekrar söyliyeyim, ücretsiz izin alıp iki sene gece gündüz ben büyüttüm oğlumu.
Hahahahahah başkalarının hesaplarına falan bakıyorlar mesajları okuyorlar gerçekten ciddi zamanları olması lazım. Bebeğe bakmak madem zor bu kadar, nasıl böyle boş zamanınız var?![]()
Size muhalefet olmak için yazmıyorum ama cidden ben de o dediklerinizden biri sayılabilirim ama bu durumdan mutluyum asla değilimDoğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.
Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.
Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...
Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Dogumu tarlada yapmayan da ne bileyim kendine anne demesin arkadas. Dogumu tarlada yapan anne ise iste o gercek bir ANADIR ve bilezigi de alninin akiyla hak etmistir der cekilirim.
Vakitlerini kaynanalarının parasını hesaplamak ve eşinin bir kadına verdiği zımbayı parçalamak gibi takıntılı şeylere harcayacaklarına burada değerlendiriyorlar ne yapsınlar.Hahahahahah başkalarının hesaplarına falan bakıyorlar mesajları okuyorlar gerçekten ciddi zamanları olması lazım. Bebeğe bakmak madem zor bu kadar, nasıl böyle boş zamanınız var?![]()
Simdi tarlada dogurmadigim icin altinlari iyade etmem mi lazim - bir arkadas icin soruyorum![]()