- 17 Ekim 2013
- 65
- 22
- 288
- Konu Sahibi Bemyvalentine
-
Isigi acik birakip yatsaniz?
Baştan aradım bulamadım. Eve bir ton eşya aldım. 1+1 evim. Ama çok çok mecbur kalırsam bulucamEv arkadasi bulun kendinize
gece lambası kullan ve bu seni koruyan dualar var işte bilmem hangi duadan kaç kere okursan şöyle korunursun diye hadisler var o duaları araştır onları oku ... İnancın tamsa eğer ruhun ferahlığa erişir :) bide psikiyatriye git sana ilaç yazsın
Bende aynıyım evli olduğum halde istanbulda oturuyoruz bazı zamanlar eşimin karşıda işi oluyo sabah 5.30 gibi gidiyo trafiğe kalmamak için dha hava açmamış oluyo bnde aynı sizin gibiyim ışığı açıyorum tv açıyorum hava aydınlanana kadar çok kötü bi durum anlıyorum bide hergün hergün işkence gibidirdua edip uyuyun bu rahatlıyo biraz korunduğunu hissedersin belki bi şekilde bni psikolojik olarak rahatlıyo bi tık neden böyleyiz acaba ya
Ben de bir dönem uyuyamiyordum yendim biraz o korkumu Ama hala kapı kapalı olmadan uyumak rahatsiz eder ....benim uyurken problem yaşama nedenim birileri zarar verecek kulağıma birsey fisildayacak korkusu idi altından istismar çıktı terapide. ..[/
Ne diyeceğimi bilemedimişte belki acele ediyorumdur.. Terapiye biraz daha devam edicem bakalım..
İnanıyorum evet dua da okuyorum.. Antidepresanlar işe yarar mı bu konuda
Bence gozlerini kapatmadan Rabine teslim ol sana sigindim bu karanlik gecenin sahibi gorunen ve gorunmeyen seylerden sen beni koru teslimiyetim sadece ALemlerin Rabinedir de ve felak ve nas ,ayetel kursu surelerini oku insaAllah uyuyabilirsin kardesimİyi geceler arkadaşlar.. Evet ben uyuyamıyorum.. Gözümü kapattığımda sanki tamamen korumasız kalacağım başıma bir şey gelecekmiş gibi hissediyorum. Tek başıma ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum. 1 yıldan fazladır buradayım ama henüz bu durumdan kurtulamadım. 3 ay önce ev değiştirdim, daha önce 1. katta oturuyordum korkmamı biraz da ona bağlıyordum ama şu an en üst kat ve de çok güvenlikli bir yerde yaşıyorum ona rağmen görünen-görünmeyen her şeyden korkuyorum. Uyuduğum odanın kapısını bile kitliyorum. Gece olsun istemiyorum. Psikologa gittim bir kaç seans terapi aldım ama bir yere varamadım.. Lütfen bana yardım edin var mı benim gibi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?