Her şeye geç kaldım hissi

JaneRizzoli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
3.292
6.919
358
36
merhaba hanımlar;
Başlıktan da anlaşılacağı üzere geç kalınmışlık hissi yaşıyorum. Ya da 30 yaş sendromu bilemiyorum. 31 yaşındayım, bekarım, yakında 32 olucam. Sevgilimle bozuğuz sanırım bitti tamamen. Çalışıyorum, mesleki eksikliğim yok. Ailemle aram iyi. Ama şu beklediğim şeylerin hala olmamış olması umutsuzluğa sevk ediyor beni.
Daha kaç kere gönül kırıklığı yaşayacağım? Bu hep böyle mi olacak demekten kendimi alamıyorum. Teşhis koyamam ama hafif bir depresyon geçiriyor olabilirim. Kitap okuyorum kafam almıyor resmen. Öok güzel hiç bir şey yapmayasım var.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ama yavastan evliligi dusunseniz iyi olur, gorucu usulleri dahil.
Mesele orda zaten. Düşünüyorum, düşünmüyor değilim ama illa önüme bir taş çıkıyor takıldığım. Sevmek istiyorum, herhangi biriyle sevmeden sırf evlilik olsun diye evlenemem. E sevdiklerim de böyle :) ya bundan sonra iyi biri çıkmazsa düşüncesi. Offf

Yaşınızda ne varmış , boşverin yaşı... Her insan hissettiği yaştadır...

Evlenmek için evlenmeyin.. Elbet sizin de karşınıza birileri çıkacaktır... Havalar güzel , arkadaşlarınızla iş çıkışı kahve içmeye gidin, spor salonuna yazılın, madem kitap okuyorsunuz daha sürükleyici kitaplar alın.. hatta imkan varsa tatile gidin..

Yok ben çok bunalım durumdayım diyorsanız doktora gidin...

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ama yavastan evliligi dusunseniz iyi olur, gorucu usulleri dahil.

Canım ya sende yangına iyice körükle gitmissin :)

Konu sahibi size gelince de sakın yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin. Sirf evlenmis olmak için mutsuz olacağınız bir evlilik yapmayin. İnsallah gönlünüzce olsun

İyi o zaman , 30 dan sonra herkes ölsün , veleddalin amin !!!

Hayat şimdi başlıyor , hicbirseye geç kalmadın. ..

Yaldan ziyade, ne yaptım ben bu zamana kadar diye düşünüyorum. Keşkelerim çok sanırım.
evet ben de öyle düşünüyorum. Sırf evli olmak için evlenilmez. Sevmek isterim. Bakalım ne olacak.

İyi o zaman , 30 dan sonra herkes ölsün , veleddalin amin !!!

Hayat şimdi başlıyor , hicbirseye geç kalmadın. ..
O anlamda değil daha çok. Yani yaşsal bir sıkıntıdan ziyade naptım ben şimdiye kadar? Elimde bir sürü kalp kırıklığı var. Bunlar umutsuz olmama neden oluyor.

hayir canim elbette sevmeden evlenin demiyorum size. ayrica neden iyi biri cikmasin, lutfen umutsuzluga kapilmayin.

emin olun, iyi insanlar tahmin ettigimizden de cok.

demek istedigim su, sabirla ve umutla bekleyin. ama gelen taliplerinizi de yok kasi soyle, yok gozu boyle diye elinizin tersiyle itmeyin.

hayirli haberlerinizi aliriz umarim.

Sevgiler.

aldan ziyade, ne yaptım ben bu zamana kadar diye düşünüyorum. Keşkelerim çok sanırım.
Herkesin keşke dediği şeyler var bu hayatta, önemli olan geçmişten ders çıkarıp daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemek dolu dolu yaşamak...

Bence panik yapacağınız hiçbir şey yok. Yaşınız çok genç, en güzel en verimli zamanlarınız, kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz ve sadece şimdilik aradığınızı bulamamışsınız o kadar. Yaşa takılıp kaygılarınızı artırarak acele etmeyin.

30lu yaşlara girişte herkes bu muhasebeleri yapar. Hepimizin keşkeleri vardır. 40lı yaşlara girişte de aynı keşkeleri yaşamamak için hayatınızda ne gibi düzenlemeler yapabilirsiniz onlara yoğunlaşın.

Ya kizlar ben yorumumda onune cikan ilk kisiyle evlensin demedim ki. Neden hepiniz cephe aldiniz??

Gorucu usullerini de degerlendirsin dedim. Cunku artik toplumun cogu illa kendim bulup evlencem modunda. Konu sahibi de o dusuncedeyse diye belirtmek istedim.

Bunalima itecek bir sey de soylemedim. Yavastan degerlendir dedim.

Bu daha iyi geldi teşekkürler

Sen bu aralar aşırı alıngan ve hassassn belli ki kimse sana kötü bişey demedi espri ile yanaştı herhalde gebelik hormonları hızla tırmanıyor :))) relax

sizi anlıyorum ... ama zamanı gelince inanın nasipten öte köy yok.. eğer yaşanacak şeyler varsa zamanı gelince yasanacaktır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…