Her şeye geç kaldım hissi

konu sahibi aynı yastayız ve benim sevgilim bile yok uzun zamandır onu gectim suan talip bile yok o paniklemeleri cok iyi biliyorum yanlız degilsin hayırlı biri icin dua etmekten baska sansımız yok sanırım ev iş arası bir hayatım var oyle cok arkadas ortamlarımda yok nerden bulcam ben kocayı netten zaten güven olmaz off off sanırım yine dertlendim :)

Valla yazdıklarınızda biraz kendimi gördüm.Ben de 32 yaşıma girmek üzereyim.iyi bir işim var ailemle de sorunum yok ama biryerden sonra kendi düzenimi kurmak istiyorum.Biraz da maalesef ki toplum baskısı.Benim de kalp kırıklıklarım hayal kırıklarım çok fazla.Bazen kendimi çok yorgun hissediyorum ama bakalım artık hayırlısı deyip zamana bıraktım bende.:) Ya kısaca yalnız değilsin

Kardeş evlenmekten zor burda öyle insanlar varki hiç. üzülme evlenemedim diye hayatı yaşamaya bak bir insanın hayata geliş amacı evlenmek değil

Merhaba bebde 30 a merdiven maddi manevi ve ailevi sorunlari olan biriyim ama ben bile evliligi kurtulus olarak gormuyorum yagmurdan kacarken doluya tutulma durumu var

Yani her evlenwn mutlu olmuyor keske olsa ama mutluluk arayisinda cozum evlilik degil gibi

Hangimizin hayalkırıklıgı yokki bende 30 yasındaym.evlilik umrunda değilde rahimle ilgili bazı sıkıntılarım olduğu için ya çoçuğum olmazsa falan diye düşünüyorum bazen.sonra diyorum hayırlısı.sürekli kötü şeyler düşünmek kötü şeyleri getirir o yüzden olumlu olmalı şükredecek bisürü şeyimiz varken böyle kendimize zorla dert çıkarmamalıyız bence hakkınızda hayırlısı olsun

Herkesin keşke dediği şeyler var bu hayatta, önemli olan geçmişten ders çıkarıp daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemek dolu dolu yaşamak...
Haklısınız, şu an karamsarım biraz. Belki de ondan.
dediğiniz çoğu şeyin farkındayım aslında. Geçen bir arkadaşıma da dedim, ben çocukluk hayallerimi yaşıyorum aslında. Öğretmenim, kendime ait bir evin kiralık da olsa ve arabam var. Yeterince özgürüm vs. Ama işte şu 30 yaş ödevleri yok mu. Kahrolsun maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisi, yaşasın yemek yemek diyesim var
Önce belleği temizleyeceksin o zaman ..geçmişle yaşayanın geleceği olmaz ..
Haklısın bunu yapmam gerek
Sıkıntı yok pembe tablolar yerine gerçekçi yaklaşımlar daha çok rahatlatır beni her daim

Dertleniyosun yaa böyle işte. Geçmişi düşünüyorum yaw ben hep hayal kurmuşum bu konuyla ilgili hiç harekete geçmemiş, kendi üzerime düşenleri yapmamışım. Korkmuşum falan

Keşke yalnız olsam, bu sıkıntıyı kimse yaşamasa

Evlilik kurtuluş mu bilmiyorum ama şundan kurtulucam evlenince; ne zaman evleneceksin?

Geçmiş olsun canım. Bebekle ilgili çok hayalim yok benim onu dert etmiyorum o yüzden pek fazla. Bir de o kaygım olsa allaaaah :)

30 yaşındayım ben de, sevgilim yok 20 gün oldu hayatımın adamı dediğim insanla bitireli, aile hayatım iyi, işim var benim de. Bence toplum baskısıyla tüm kadınların düştüğü hata şu; yanımızda biri olmaması bizi eksik insan yapmaz. Kısmet değilmiş olmamış. İstemişiz de olmamış: Artık acele et diyen çok benim de etrafımda. Onları dinlememeyi öğrendim gülüp geçiyorum. Olmamış yani napabiliriz ki. Herkes evlenecek diye bi kural yok. Olmayacak biriyle sırf zaman geçiyor diye evlenip boşanmak daha mı iyi? Çevreni geliştir sosyalleş, kendine bak. Mutlu ol. Hayatı başkasın endeksli yaşama. Kendin ne yaparak mutlu oluyorsan onu yap. Kimseye kulak asma. Ben etrafı çok takan biri olarak ben bile bu hale geldiysem herkes olabilir bence :)

İşte beni mutlu eden şeyle ayrı olmamız bu düşüncelere sebep :)

İşte beni mutlu eden şeyle ayrı olmamız bu düşüncelere sebep :)
bir insan mutlu ya da mutsuz etmesin işte seni. onu diyorum. çok zor bir süreç hele de reddedilmek. istenmemek. insanda ağır yaralar açıyor. çok gerçekçiydi benim ex giderken dedi ki benden önce vardın benden sonra da olursun takma dedi. tabi ben bunları dinlerken feryat figan salya sumuk. ama haklıydı kimse için üzmemek gerek kendini. aileni düşün. elin adamı yüzünden seni bu yaşa getirmiş insanların haklarını yeme üzülerek. onlar hep mutluluğumuz için uğraştı. umarım bir an önce acın diner

O kadar doğru söylüyorsun ki. Bir kaç gün sonra daha iyi idrak edicem söylediklerini eminim. Şu anda geçmeyecek gibi gelen şeyler geçecek biliyorum.
Ayrılıştaki suç büyük ölçüde bende. O yüzden de can sıkıntım var.

Yine bir umutsuzluk hissi. Dün akşam bir arkadaşımı çok fena kırdım. Bazen susmak en iyisi ama susamıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…