Her şeye geç kaldım hissi

Bende hayata çok erken başladım ünv bitti atandım evlendim çocuğum oldu bunların hepsi 1 sene içinde oldu ve yaşım henüz 24 iken yaşayamadıklarımın özlemini duyuyorum ve kesinlikle evlendikten sonra yaşanmıyor yada ben yaşayamadım.Artık çocuklarım büyüyünce onlarla beraber yaşarım hayalim var.Senin içinse evliliğin tam zamanı kızım va r beni dinlerse 28 29 dan önce evlendirmem.

Her türlü pişmanlık yaşama riski var sanırım insanın. 28-29 idealmış yalnız bence de. Geçirince anlıyorsun :)

Hayatta her şey nasip. Bunu biliyoruz ama bunu bilmemize rağmen üzülüyoruz. Çünkü toplum bize belli bir yaşa gelene kadar evlenmemiz gerektiğini sürekli söyledi ve biz de onların bu sözlerine göre düşünür olduk maalesef

Ben de aynı durumdayım bazen bunalım takılıyorum herkes evlendi düzenini kurdu, arkadaşlarımın eşleri var ben tekim. Ayrıca çocuğum olsun isterim çok geç mi olur ? gibi sorularla üzülüyorum. Bazen de mutluyum diyorum huzurluyum en azından sağlıklıyım, sevdiklerim yanında. Kısmet deyip zamana bırakıyorum napayım artık..

Ben bu aralar psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum ve tek sebebi bu. Destek alacağım bir yerde de yaşamıyorum. Hayatın fazlasıyla zor olduğu bir doğu köyündedir. Haliyle de içinden çıkamıyorum.

Ben bu aralar psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum ve tek sebebi bu. Destek alacağım bir yerde de yaşamıyorum. Hayatın fazlasıyla zor olduğu bir doğu köyündedir. Haliyle de içinden çıkamıyorum.

Aynı durumda olan çok kişi var. Ben destek de aldım ama önemli olan kendi içinde halledebilmek. Geçmişini affedip, kapatıp yeni sayfa açabilmek. Bir de biraz kaderci olmak lazım yani biraz zamana akışa bırakmak sanırım çok takildikca üzülüyoruz ama bu günler bir daha geri gelmeyecek , bu yaşımız da. Şartların elverdiği en iyi şekilde kendimize iyi bakarak yaşamak lazım

Bende 2 ay sonra 30uma giriyorum. Hic sevgilim olmadi.
Benden önce 2 bekar ablam daha var biri 35 digeri 36.
Bide onlarin evlenmesini beklesem diyelim :)
Nolacak halimiz.. evlenme meraklisi degilim. Cocuk meraklisi da degilim. Ama yaş geciyor..

Haklısınız zaten bunların farkındayım ama yine de düşünmekten kendimi alamıyorum. Hiçbir şey için geç kalınmadığını biliyorum. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.

Çabuk tüketen bir toplum olduk.
Erkekler zaten ayrı havalarda.
Nazlar tripler onlarda.
Aşk sevgi desen bir bakıyorsun senin için ölürüm diyenler eğlence mekanlarından çıkmıyor :)
Kısacası doğru insanla olması önemli.
Seçici olmasaydınız illa ki biri olurdu.
Böyle düşünün önemli olan doğru insanı bulmak.
Ayrıca yaşınızda abartı değil :)

HİÇBİR SEY İÇİN GEC KALMADIN
sakın kendini yıpratma
senin karsına adam gibi adam cıkmamıs
bir meslegin var işin var özgürsün gez toz istediğini yap yeni kişler elebet çıkar karsına unutma
ben uzun bir ilşkiden ayrıldım bıraktım adamı
kısa bir süre sonra eşimle tanıstım evlendik 10 yıllık evliğim
gerekirs kısmette bulurz hiç kafana takmaözelden yaz bana

Yaşınızda ne var. Şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim ve mantık evliliği yapardım. Aşk meşk bitiyor.

Nolacak halimiz.. evlenme meraklisi degilim. Cocuk meraklisi da degilim. Ama yaş geciyor..
Benim de abim var ama o uyuzluğuna evlenmiyor. Böyle olunca yaw bize biri büyü mü yaptı diyesim geliyor :) şaka tabii kim napsın bizi :)

Anlaştık :) kkca bulalım bana bir tane :))

Yaşım abartı olmasa da işte insan ister istemez giriyor bu gibi iç muhasebelere. Allahım naptım ben niye doğru düzgün değerlendirme yapmadım diye

Yaşınızda ne var. Şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim ve mantık evliliği yapardım. Aşk meşk bitiyor.
İşte 30da da ya o mantıklı kişi çıkmazsa endişesi oluyor. Erkekler de garip, küçük olsun vs isteklerine düşüyorlar. Eeee :)

Anlaştık :) kkca bulalım bana bir tane :))
bir gün böyle bekarız gecekız arkadas akraba kızlar oturuyorz sohbetin dibine vurduk
bir bekar köylümz var erkek yetim annesi öldü ababsıyla yasıyor
gece yarısı onun evlendirmek için el birliğine girdik su mu bumu olsun diye diye sabah ettik onun gibi simdi baslarmısız:))
ne iş yapıyon hanım kızmz:)

Öğretmenim ablacım :) şöyle boylu posluyum :)) ama ben eski öküzümle barıştım gibi. Olmadı yine kafa patlatırız :)

Aynen
Gerçekten böyle mi düşünüyosunuz? Bana da geç kalıyorum gibi geliyor ama sırf evlenmek için de evlenilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…