Her şeye geç kalmış hissediyorum.

Kabugunuzu kırmanız lazım. Eşe dosta evrene ben hazırım artık mesajı vermeniz lazım :) 42 yaşında arkadaşım var bekar, bu sene evlenmeye karar verdi hatuna öyle bi enerji geldi ki şu an hepimiz ona koca adayı buluyoruz :) kimse içinizi okuyamaz kimse sizi oturduğunuz koltukta gelip bulamaz.. evliliği geçtim aşık olmak muhteşem degil mi hazir bahar da geliyorken

Sanki konuyu ben açmışım. Ben de 30 yaşındayım tek fark aracım yok. 2 yıldır çalışıyorum.
Ama ben yine de benim kadar bitkini yoktur diye düşünüyorum inanır mısınız? Hiç abartmıyorum, iş dışında tamamen ot gibi yaşıyorum. Hareketsiz, tembel bir şekilde.

O kadar çekingen bir insanım ki. Benden küçük olmayan tüm erkeklere abi diyorum yanlış anlaşılmamak için Nasıl belli ederim nasıl hazır olduğumu hissederim bilmiyorum. Bu haldeyken hazır da olmam çok zor gibi. Ben de sevme duygusunu özledim. O kadar uzun zamandır uzağım ki kendimi kapatmışım tamamen.

Konu sahibi bir çok kişiden daha iyi durumun bak.isin var araban var.maasin var.e ne duruyorsun helva yapsana gibi oldu şarkıdaki gibi
Ne duruyorsun çık gez etrafına bak mutlu ol yaa neye geç kaldın.hicbirseye
30 yaş sendromu varsa tam olarak derinlerindeyim diyebilirim. Bunamış da olabilirim ruhen.

Artık 30 öncesi evlenenler azınlık olmak üzere aslında. Eğitim-kariyer durumu olan bir kadının üniversitede falan doğru kişiyi bulması lazım 30 öncesi evlenmesi için. Kaldı ki o durumda da kariyer hedefleri, ekonomik durum vs. netleşemiyor ki. Günümüzde durum bu, normal olan 30 üzeri evlilik haline gelmiş durumda, bence geç kalmış hissetmeyin. Esas meseleleri çözmüşsünüz tam da aşkı özgürce yaşayıp doğru kişiyle evlilik planı yapacağınız dönemdesiniz. Tadını çıkarın:) sadece biraz açmaya bakın kendinizi, sosyalleşin

Ben de 30 yaşında 4 senedir özel sektörde çalışan bir bayanım.Hayatın neresinden tutcam modundayim sizin gibi.Bu zamana kadar okuldu işti derken bir bakmışım hep başkalarının hayatında kaynamış hayatım.Şimdi dönüp bakıyorum arkama bu yollardan geçen arkadaşlarımın hep dert ortağı olmuşum zaten arkadaşlık dostluk bunu gerektirir.Şimdi herkes kendi hayatında evlilik hazırlığı çocuk derdi.İnanın bir zamanlar bende bu yollardan geçtim arkadaşıma hak vermeliyim diyen yok.Takma kafana bekarlık sultanlık diyip gecistiriyorlar.Aynen öyle zaten konu sahibi birini tanımak hayatına almak hayel kırıklıkları bırakıyor doğru kişiye ulaşmaya çalıştıkça hayatina girenler bir şeyler alıp götürüyor.Umut verip verip sen kafanda kurmuşsun diyen mi dersin.Senle görüşürken 3 4 kişiyle daha görüşen mi dersin.Artık erkekler marketteki peçete markası gibi alternatif goruyor ve bunu yaparken karşısındaki insanın duygularına saygı duymuyor kendini tatmin etmek birinci önceliği.O yüzden boşver kendimize değer verelim kendimizi sevelim.Doğru birliktelik doğru kişiyi böyle kendimize çekebiliriz evren yasası bunu gerektiriyor.Umarim hayatın beklediğinden dahada güzel olur.Sevgiler...

Kendinizi bu şekilde iyi hissediyorsunuz zaten. O evlenen arkadaşlarınız da evlenerek kendilerini iyi hissedeceklerini zannederek evlendiler.
Bu yüzden siz gayet iyi durumdasınız Dert almayın başınıza

Ekonomik olarak güçlüsünüz bu bir kadının sahip olması gereken ilk şey. Geç kalmadınız ama tam zamanındasınız. Evlilik artık düşünülebilir elbette. Sosyalleşmek lazım, arkadaş ortamından birileriyle tanışma olabilir, aile çevresinden de olabilir.

Gezin , tozun , sosyalleşin
Madem hayatınızda biri olsun istiyorsunuz kendinizi biraz açmanız gerekiyor
Nasıl yapabilirim bir fikrim de yok. Sessiz sakin bir insanımdır. Gezip tozma da iki senedir yok neredeyse virüsten dolayı. Eriniyorum resmen bir yerlere gitmeye.

Bunu nasıl başarabilirim hiçbir fikrim yok. İşten eve, evden işe bir hayat sürüyorum. Virüs sebebiyle 2 senedir de çok sosyal bir hayat geçiremiyoruz.

Çok teşekkür ediyorum. Tercüman olmuşsunuz ortak yaşananlara. Dilerim siz de düzgün insanlarla karşılaşır, mutlu bir hayat sürersiniz.

Kendinizi bu şekilde iyi hissediyorsunuz zaten. O evlenen arkadaşlarınız da evlenerek kendilerini iyi hissedeceklerini zannederek evlendiler.
Bu yüzden siz gayet iyi durumdasınız Dert almayın başınıza
Bunu da çok düşünüyorum. Evlilik sorumluluğunu alabilmek hazır olmayı gerektirir fikrindeyim. Bu sorumluluğa hazır mıyım dersem, hayır cevabını alırım kendimden. Yine de bir şeylerin eksik olduğunu hissetmek sanırım yaşadığım. Sevmek sevilmek, biri için özel olmak, gerçekten değer görmek gibi.

Benim kadar sessiz ve silik birinin bu konuda gelişme yaşaması imkansız gibi. Arkadaş ortamım hep kadın. Aile çevresi deseniz iletişimim pek yok açıkçası.

Nasıl yapabilirim bir fikrim de yok. Sessiz sakin bir insanımdır. Gezip tozma da iki senedir yok neredeyse virüsten dolayı. Eriniyorum resmen bir yerlere gitmeye.
Turlara katılın
Ekonomik gücüm olsa
Ve maddi sorumluluğum da çok fazla olmasa
Senelik izinlerimi ayarlar senede 2-3 kere yurt dışı yapardım

Hafta sonları alıp kitabımı kampa giderdim

Hafta içi de spor olur piyano olur
İspanyolca kursu olur artık aklınıza ne gelirse
Sevdiğim bir şeye yoğunlaşırdımm

Partner bulmak hayatımın amacı olmazdı ama o sosyallikte illa ki kafa yapınıza ruhunuza uygun biri çıkardı karşınıza

Bunu nasıl başarabilirim hiçbir fikrim yok. İşten eve, evden işe bir hayat sürüyorum. Virüs sebebiyle 2 senedir de çok sosyal bir hayat geçiremiyoruz.
Günlük rutininizde sosyalleşmek zorsa sosyal ağları deneyebilirsiniz. Hem teknolojiyle hem de pandemiyle online tanışmalar arttı iyice. Tabi ki güvenliği ön planda tutmalısınız

Aslında birincil aracım hiçbir zaman partner bulmak, evlenmek olmadı. Kendime gelmek, artık hayata dönmek istiyorum ama bunu yapacak kadar dahi hevesimin olmaması sıkıntı. Depresyonda da değilim hep böyleydim

Karsina uygun birisi ciktiginda degisirmissin gibime geliyor..
Etki olmadan tepki olmaz derler ya..
Belki de dogrusu denk gelmiyordur.

Aslında birincil aracım hiçbir zaman partner bulmak, evlenmek olmadı. Kendime gelmek, artık hayata dönmek istiyorum ama bunu yapacak kadar dahi hevesimin olmaması sıkıntı. Depresyonda da değilim hep böyleydim
Durumdan rahatsız değilseniz yapacak bir şey yok

Karsina uygun birisi ciktiginda degisirmissin gibime geliyor..
Etki olmadan tepki olmaz derler ya..
Belki de dogrusu denk gelmiyordur.
Bu doğru gibi. Benim gibi enerjisiz hevessiz birini açacak biri çıksa belki değişebilir. Biraz daha pozitif biri denk gelirse o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…