- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.362
- 498
Simdi canin boyle bir sey yemek istemez de bir lokma alinca yemeye devam edersin ya,o mantik..Bu doğru gibi. Benim gibi enerjisiz hevessiz birini açacak biri çıksa belki değişebilir. Biraz daha pozitif biri denk gelirse o da.
Bugün uzun bir aradan sonra hafta sonu dışarı çıktım.Durumdan rahatsız değilseniz yapacak bir şey yok
30 yaşta ne varBugün uzun bir aradan sonra hafta sonu dışarı çıktım.O kadar uzun zamandır bunu yapmıyordum ki. Virüsten önce biraz da olsa hareket ederdim kendi başıma da olsa takılır, arada da arkadaşlarla gezilere çıkardım. Çok içime çekildim. Bir de 30 olunca sendrom oluştu galiba.
Onun da etkisi var muhtemelen. Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz yorumlarınız için.30 yaşta ne var
Daha genciz
Bunlar hep toplum baskısı
Umarım benden beter biri çıkmaz karşıma. Yoksa iki kişi hayattan soyutlanmış halde yaşar gideriz birbirimizin kalan enerjisini de düşürerek.Simdi canin boyle bir sey yemek istemez de bir lokma alinca yemeye devam edersin ya,o mantik..
Bakimsiz,sikilgan,usengec ruh hali gidip yerine bambaska bir insan geliyor.
Heyhat!! Ask sen nelere kadirsin :)
Bu konuda biraz güvensizim açıkçası. Sosyal medya maske gibi geliyor bana. Altından nasıl bir yüz çıkacağı belli olmayan bir maske.Günlük rutininizde sosyalleşmek zorsa sosyal ağları deneyebilirsiniz. Hem teknolojiyle hem de pandemiyle online tanışmalar arttı iyice. Tabi ki güvenliği ön planda tutmalısınız
Rica ederim bol şansOnun da etkisi var muhtemelen. Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz yorumlarınız için.
En iyisi. Valla sosyal medya erkek işi de değil bence. Aklı başında erkek işi hiç değil.Bu konuda biraz güvensizim açıkçası. Sosyal medya maske gibi geliyor bana. Altından nasıl bir yüz çıkacağı belli olmayan bir maske.
Kesinlikle öyle.En iyisi. Valla sosyal medya erkek işi de değil bence. Aklı başında erkek işi hiç değil.
Şu dert almayin basiniza demeniz ne sacma.boyle yaparak insanlari evlilikten sogutuyosunuz.Kendinizi bu şekilde iyi hissediyorsunuz zaten. O evlenen arkadaşlarınız da evlenerek kendilerini iyi hissedeceklerini zannederek evlendiler.
Bu yüzden siz gayet iyi durumdasınızDert almayın başınıza
Karakterlerimiz cok benziyo.ben zaten sakin sessiz biriydim simdi bi de pamdeminin etkisiyle iyice sosyal hayattan koptum.biriyle tanisma hoslanma duygusunu tamamen unutmusum.dişil enerjimizi harekete gecirecek bi seyler olsa ya da şöyle bizi açacak birileri ciksa karsimiza en azindan hayat daha anlamli olacakBu doğru gibi. Benim gibi enerjisiz hevessiz birini açacak biri çıksa belki değişebilir. Biraz daha pozitif biri denk gelirse o da.
Nasıl olacak böyle bilmiyorum sanki 60-70 yaşlarımdayım. Sendrom mu acaba bu? 30 olunca meydana çıkan bir iç sıkıntısı gibiKarakterlerimiz cok benziyo.ben zaten sakin sessiz biriydim simdi bi de pamdeminin etkisiyle iyice sosyal hayattan koptum.biriyle tanisma hoslanma duygusunu tamamen unutmusum.dişil enerjimizi harekete gecirecek bi seyler olsa ya da şöyle bizi açacak birileri ciksa karsimiza en azindan hayat daha anlamli olacak
Ben varımKendim yazsam ancak bu kadar net ifade ederdim herhalde.Sanki yine de benden daha asosyali yoktur gibi geliyor inanın.
biz evliler de bekarlara ne akıl vereceğimizi şaşırdık, kafaya takma gez toz desek suç, yanımıza çağırsak ee hep çocuklayız mecburen çocuk muhabbaeti oluyor.Etrafımda bekar erkek olsa tanıştırcam ama yok yani naapalım ne akıl verelim nasıl yaklaşalım..bence bazı bekar arkadaşlarımın terapiye ihtiyacı bile var inanın yanlış anlaşılmayayım diye söylemiyorum bile...bekarların duyar kasmaları artık bana sıkıntı veriyor kusura bakmayın,kişisel de algılamayın ama böyleBen de 30 yaşında 4 senedir özel sektörde çalışan bir bayanım.Hayatın neresinden tutcam modundayim sizin gibi.Bu zamana kadar okuldu işti derken bir bakmışım hep başkalarının hayatında kaynamış hayatım.Şimdi dönüp bakıyorum arkama bu yollardan geçen arkadaşlarımın hep dert ortağı olmuşum zaten arkadaşlık dostluk bunu gerektirir.Şimdi herkes kendi hayatında evlilik hazırlığı çocuk derdi.İnanın bir zamanlar bende bu yollardan geçtim arkadaşıma hak vermeliyim diyen yok.Takma kafana bekarlık sultanlık diyip gecistiriyorlar.Aynen öyle zaten konu sahibi birini tanımak hayatına almak hayel kırıklıkları bırakıyor doğru kişiye ulaşmaya çalıştıkça hayatina girenler bir şeyler alıp götürüyor.Umut verip verip sen kafanda kurmuşsun diyen mi dersin.Senle görüşürken 3 4 kişiyle daha görüşen mi dersin.Artık erkekler marketteki peçete markası gibi alternatif goruyor ve bunu yaparken karşısındaki insanın duygularına saygı duymuyor kendini tatmin etmek birinci önceliği.O yüzden boşver kendimize değer verelim kendimizi sevelim.Doğru birliktelik doğru kişiyi böyle kendimize çekebiliriz evren yasası bunu gerektiriyor.Umarim hayatın beklediğinden dahada güzel olur.Sevgiler...
Tek değilmişim. 25 yaşındayım ve tüm hayatım ev iş okul üçgeninde geçiyor. Isim homeoffice olduğu için okul tatilse mesela haftalarca evden cikmadigim oluyor. Annem sağolsun iş yaptırmıyor seninki gibi. Açıkçası hiç ev toparlama temizlik falan da yapasim gelmiyor. Daginikliktan rahatsız olmayan biriyim. Ve yaş geçiyor. Ne gezmek istiyorum ne eğlenmek. Telefonda takılıp gerçek kesit Esra Erol falan izliyorum bostayken. Aşk desen hiç yok. Berbat bir ilişki tecrübem oldu ve kimseye güvenmediğim için ilk ve son olarak kaldı. Kimseyi sevmek içimden gelmiyor. Insanlar nasıl flört edip sevgili olup sonra evleniyorlar anlayamıyorum. Halimden memnunum ama böyle de gitmez. Nolacagiz bilmem30 yaşıma geldim. 10 seneye yakındır oldu atanalı. Çok şükür kendi aracımı aldım, ekonomik olarak bir sıkıntı yaşamıyorum, ailemle yaşıyorum. Ev işi vs. görmüyorum bile. Annem sağ olsun hiçbir iş yaptırmıyor. Ben de haliyle aşırı alıştım bu tembelliğe. Ev iş-iş ev. Eve gelip yemek yiyip yatıyorum telefon elimde geziniyorum öyle nette. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Dışarı çakmak, gezmek gibi hiçbir şey yapasım yok. Yalnızlıktan, tek takılmaktan asla sıkılmayan biriyim. Bu halimi bozmak istemesem de artık etrafıma baktığımda çoğu arkadaşımın artık birer aile kurduğunu görüyorum. Evlilik için geç kalmış gibi hissediyorum. Sanki sevilme hissini artık hiç yaşamayacak gibi hissediyorum. Sessiz kendi halinde hep kadın arkadaşlarımla takılıyorum zaten işte de. Dert mi arıyorum bilmiyorum ki. 30 yaş sendromu varsa şu an onun tam içerisindeyim gibi. Dertleşmeye ihtiyacım var. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.
Bravo canım böyle devam etHayat yakaladığımız yerden devam ediyor. Ama biraz harekete geçmek gerekiyor. Lise üniversite yıllarım hep durgun geçti hiçbir sosyal faaliyetim olmadı 26 yaşındayım ufacık bir şehre yeni atandım.zamanla birsürü arkadaş edindim. Spor salonunda özel derse yazıldım, kursa yazıldım,yeni bir hobi edindim. Bu kurs bitecek başka kursa gideceğim. Herkes daha yeni atanmissin ne kadar hizlisin diyor ama ben durgun geçirdiğim yılları daha yeni telafi ediyorum. Size de aynısını tavsiye ederim. Her şey evden çıkmakla başlıyor. Ve emin olun siz kendinize döndükçe kendiniz için bir şeyler yaptıkça istemediğiniz kadar erkek oluyor etrafinizda.
Her şey kısmet30 yaşıma geldim. 10 seneye yakındır oldu atanalı. Çok şükür kendi aracımı aldım, ekonomik olarak bir sıkıntı yaşamıyorum, ailemle yaşıyorum. Ev işi vs. görmüyorum bile. Annem sağ olsun hiçbir iş yaptırmıyor. Ben de haliyle aşırı alıştım bu tembelliğe. Ev iş-iş ev. Eve gelip yemek yiyip yatıyorum telefon elimde geziniyorum öyle nette. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Dışarı çakmak, gezmek gibi hiçbir şey yapasım yok. Yalnızlıktan, tek takılmaktan asla sıkılmayan biriyim. Bu halimi bozmak istemesem de artık etrafıma baktığımda çoğu arkadaşımın artık birer aile kurduğunu görüyorum. Evlilik için geç kalmış gibi hissediyorum. Sanki sevilme hissini artık hiç yaşamayacak gibi hissediyorum. Sessiz kendi halinde hep kadın arkadaşlarımla takılıyorum zaten işte de. Dert mi arıyorum bilmiyorum ki. 30 yaş sendromu varsa şu an onun tam içerisindeyim gibi. Dertleşmeye ihtiyacım var. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?