Her şeye geç kalmış hissediyorum.

Bu doğru gibi. Benim gibi enerjisiz hevessiz birini açacak biri çıksa belki değişebilir. Biraz daha pozitif biri denk gelirse o da.
Simdi canin boyle bir sey yemek istemez de bir lokma alinca yemeye devam edersin ya,o mantik..
Bakimsiz,sikilgan,usengec ruh hali gidip yerine bambaska bir insan geliyor.
Heyhat!! Ask sen nelere kadirsin :)

Durumdan rahatsız değilseniz yapacak bir şey yok
Bugün uzun bir aradan sonra hafta sonu dışarı çıktım. O kadar uzun zamandır bunu yapmıyordum ki. Virüsten önce biraz da olsa hareket ederdim kendi başıma da olsa takılır, arada da arkadaşlarla gezilere çıkardım. Çok içime çekildim. Bir de 30 olunca sendrom oluştu galiba.

30 yaşta ne var

Daha genciz

Bunlar hep toplum baskısı

Simdi canin boyle bir sey yemek istemez de bir lokma alinca yemeye devam edersin ya,o mantik..
Bakimsiz,sikilgan,usengec ruh hali gidip yerine bambaska bir insan geliyor.
Heyhat!! Ask sen nelere kadirsin :)
Umarım benden beter biri çıkmaz karşıma. Yoksa iki kişi hayattan soyutlanmış halde yaşar gideriz birbirimizin kalan enerjisini de düşürerek.

Günlük rutininizde sosyalleşmek zorsa sosyal ağları deneyebilirsiniz. Hem teknolojiyle hem de pandemiyle online tanışmalar arttı iyice. Tabi ki güvenliği ön planda tutmalısınız
Bu konuda biraz güvensizim açıkçası. Sosyal medya maske gibi geliyor bana. Altından nasıl bir yüz çıkacağı belli olmayan bir maske.

Bunlar hep çevre baskısı arkadaşlar tek tük evleniyorlar ben geride kaldım hissi. böyle giderse de geride kalacaksınız hayat iş ev paradan ibaret değil hele birde çocuk için geç kalınca malesef geri dönüş yok

Kendinizi bu şekilde iyi hissediyorsunuz zaten. O evlenen arkadaşlarınız da evlenerek kendilerini iyi hissedeceklerini zannederek evlendiler.
Bu yüzden siz gayet iyi durumdasınız Dert almayın başınıza
Şu dert almayin basiniza demeniz ne sacma.boyle yaparak insanlari evlilikten sogutuyosunuz.

Bu doğru gibi. Benim gibi enerjisiz hevessiz birini açacak biri çıksa belki değişebilir. Biraz daha pozitif biri denk gelirse o da.
Karakterlerimiz cok benziyo.ben zaten sakin sessiz biriydim simdi bi de pamdeminin etkisiyle iyice sosyal hayattan koptum.biriyle tanisma hoslanma duygusunu tamamen unutmusum.dişil enerjimizi harekete gecirecek bi seyler olsa ya da şöyle bizi açacak birileri ciksa karsimiza en azindan hayat daha anlamli olacak

Nasıl olacak böyle bilmiyorum sanki 60-70 yaşlarımdayım. Sendrom mu acaba bu? 30 olunca meydana çıkan bir iç sıkıntısı gibi

Ben de 30 yaşımdayım henüz evli değilim
Hiç bir zaman da umursamadım, tabii ki yanında biri olması, derdini paylaşacak elini tutacak bir insan olması çok hoş, ama yoksa da bunu dert edinme, tek de olsan çık bi kahve iç, işten sonra yürüyüş yap, arkadaş edinmeye çalış, bence çok güzel bir yaştayız, eve kapanıp kendini daraltma, zaten işin gücün de varlla ki birisi karşına çıkacak

Hayat yakaladığımız yerden devam ediyor. Ama biraz harekete geçmek gerekiyor. Lise üniversite yıllarım hep durgun geçti hiçbir sosyal faaliyetim olmadı 26 yaşındayım ufacık bir şehre yeni atandım.zamanla birsürü arkadaş edindim. Spor salonunda özel derse yazıldım, kursa yazıldım,yeni bir hobi edindim. Bu kurs bitecek başka kursa gideceğim. Herkes daha yeni atanmissin ne kadar hizlisin diyor ama ben durgun geçirdiğim yılları daha yeni telafi ediyorum. Size de aynısını tavsiye ederim. Her şey evden çıkmakla başlıyor. Ve emin olun siz kendinize döndükçe kendiniz için bir şeyler yaptıkça istemediğiniz kadar erkek oluyor etrafinizda.

Kendim yazsam ancak bu kadar net ifade ederdim herhalde. Sanki yine de benden daha asosyali yoktur gibi geliyor inanın.
Ben varım
Hafta içi iş, hafta sonu temizlik, iş bitince kitap, santim kımıldamıyorum evden. Üç hafta önce Ağaçlar ayakta ölür ün hatrına tiyatroya gittim. Pandemi ardından ülke ekonomisi hepsi üst üste gelince böyle oldu sanırım. Bir haftadır sabahları kalkınca 15 dk egzersiz yapıyorum, enerjim biraz toparlandı sanki, belki baharla biraz daha motive oluruz

Evliliğe gelinceeee ne kadar geç o kadar iyi

biz evliler de bekarlara ne akıl vereceğimizi şaşırdık, kafaya takma gez toz desek suç, yanımıza çağırsak ee hep çocuklayız mecburen çocuk muhabbaeti oluyor.Etrafımda bekar erkek olsa tanıştırcam ama yok yani naapalım ne akıl verelim nasıl yaklaşalım..bence bazı bekar arkadaşlarımın terapiye ihtiyacı bile var inanın yanlış anlaşılmayayım diye söylemiyorum bile...bekarların duyar kasmaları artık bana sıkıntı veriyor kusura bakmayın,kişisel de algılamayın ama böyle

Tek değilmişim. 25 yaşındayım ve tüm hayatım ev iş okul üçgeninde geçiyor. Isim homeoffice olduğu için okul tatilse mesela haftalarca evden cikmadigim oluyor. Annem sağolsun iş yaptırmıyor seninki gibi. Açıkçası hiç ev toparlama temizlik falan da yapasim gelmiyor. Daginikliktan rahatsız olmayan biriyim. Ve yaş geçiyor. Ne gezmek istiyorum ne eğlenmek. Telefonda takılıp gerçek kesit Esra Erol falan izliyorum bostayken. Aşk desen hiç yok. Berbat bir ilişki tecrübem oldu ve kimseye güvenmediğim için ilk ve son olarak kaldı. Kimseyi sevmek içimden gelmiyor. Insanlar nasıl flört edip sevgili olup sonra evleniyorlar anlayamıyorum. Halimden memnunum ama böyle de gitmez. Nolacagiz bilmem

Bravo canım böyle devam et

Her şey kısmet
Biraz sosyalles cik gez en güzel zamanların bence
Amaaan birde basın göğe mi erecek otur premses gibi ananin dizinin dibinde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…