Ben de üşengecim,daha doğru işin 'i'si ile yakından uzaktan ilgim yok.psikologluk bi durumun yok bence.Giyinmek ,süslenmek ,saçını dahi taramak istemiyorsan bunalımdasın,derdim.Ama zaten yapmadığın şeyler herkesin ölüp bayılarak yaptığı şeyler değil...Maddi imkanın uygunsa kadına yaptır.
Bende çok üşengeçim :)) Hatta sevgilim bu huyumla dalga geçiyor 'evlenince sen bana bi bardak su vermezsin' diye bende evet sen hem kendine alırsın hem bana verirsin diyorum :) bencede bunda psikologluk bi durum yok.Ailen tarafından benim gibi çıt kırıldım yetiştirildiysen, aman sen yapma ben yaparım sen otur ben getiririm diyen bi annen olduysa çok normaldır
aynen bende böyleyim...benim eşimde arkamdan topluyo herşeyi....sanırım yapı meselesi ..kalk makyaj yap maske yap desen anında uçarım...mesela ben nefret ederim yemek yapmaktan
ve yemek yapmak kadınlıktır diyenlere sinir olurum
çevremde çok var böle....eğer eşin anlaışlıysa hiç sıkma canını ...benım eşim de çok anlayışlı ve aramızda ben yaptım sen yaptın lafı dahi geçmiyor
ozaman sana tavsıye eger yapmazsan kılo alcagnı ve sısecegını dusuncunku böle hareketsız olunca ınsan obezlıge kadar ılerler yanııı
bende ogrencıyım annem onume getırır koyar ama bısı ıstedıgı zaman kalkarım hemen yaparm cunku hareketsız olunca ınsan kılo alıorrr
ve ben kılo almaktan nefret edıorum
Evet kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum..ve haklısınız ama büyük bir ayrıntıyı yazmayı unutmuşum eşimle beraber bir büfe işletiyoruz eşim engelli işte çok yoruluyorum..dediğiniz gibi evi komple temizliyorum misss gibi oluyo çok hoşuma gidiyor sonra işten yorgun gelince sabah toplarım diyorum sabah oluyo uykulu ve yorgun oluyorum akşam gelince hallederim diyorum akşam annemde yiyip geliyoruz bazen yorgunluktan .. Bi enerji vitamin ilacı felanmı alsam zaten durumumdan bende memnun değilim bazen bir çok iş yapasım geliyo bazen hiç bişey yapmak istemiyorum..eşim titiz olduğunu söyledim ama kızamıyo işte çok yorulduğumuz için ama inşallah bir çözüm bulucam.. Sadece psikolojik bir sorunum olmasından korkuyorum..belki vitamin ilacı felan alırsam düzelir umarım yorgunluktan böyledir..
Yorgunluktan da olabilir tabi,hastaneye gidip kan değerlerine baktırabilirsin. Ona göre takviye yazar doktor. Ben de çok yoğun çalıştığım sıralar kullanmıştım.
Ama üşengeçlikte var anladığım, çünkü ben de böyleyim üşenirim ama temizlik yapmaya başlayınca da canım çıkana kadar yaparım. Aslında en önemlisi bir düzene oturtmak temizlik işini.
Ve tabi ki başlamak, sonra gerisi geliyor zaten.
..Bence daha fazla boşlama evini..Hem evin düzenli durur hem de kilo almaktan kurtulursun...çok çok doğruuuuu evleneli 2 yıl olucak 20 kilo aldım(((( ama olmuyo bi kalmayı başarabilsem bi ara namaza başlamıştım şimdi yapamıyorum üşeniyorum ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?