her şeye üşeniyorum :(

Yaşamak istemediğin bir hayatın içinde buluyorsan kendini uyandığında benim ne işim var burada diyorsan arada , bir takım zorluklar üstüste geldiyse, yoruluyor insan kendine bile bakmak gelmiyor bir dönem içinden. Çalışıyormuşsun kendine bir söz ver evden çıkmadan önce mutlaka temiz ol, parfüm kok ve makyaj yap, makyaj yapınca kendini iyi hissedersin , iyi hissettiğin için başkaları seni daha iyi görür ,başkalarının veya eşinin seni beğenmesi kendini daha da iyi hissettirir dolayısıyla kendini daha da iyi hisettiğin de bu sende pozitif enerjiye dönüşür bu da üşendiğin şeyleri yapmak için, istediğin enerji kaynağını bulduğun anlamına gelir (buna kilo vermek de dahil). Bak çok basit bir yöntemle zincirleme çözdük işi, nasıl?

İşte hayat budur afferin size eşin çok iyimiş işte böyle olduğu sürece hani derler ya anca ölüm ayırır güzelim Allah geçinizden versin..Banada lütfen senin gibi eş lütfen şekerim gerçek evlilik :)

arkadaşlarrrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ve güzel haberlerim var. İYKİ BURAYA YAZMIŞIM NE HİSSEDTİYSEM NE YAŞADIYSAM..sizin olumlu olumsuz bütün eleştirileriniz sayesinde artık evimi hep temiz bırakıyorum :)) elimden geldiğince makyaj yapıyorum eşim makyajı sevmez :)) allah herkese benim eşim gibi eş nasip etsin inşallllllahhhh hepinize çok teşekkür ederim inşş hep böyle düzenli devam ederim..etmezsem gelir gene yazarım sizde bana kızarsınız :)) hepinize musmutlu günlerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…