- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Anlatmam.İlk eşimle olan problemlerimi bile boşanma kararı alıp evden ayrıldığımda öğrendi ailem.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.Ben biraz da "kendi kendime halletmeliyim"cilerdenim.
İstisna durumlar olsa anlatırım ama.Şiddet,aldatma gibi.Gerçi onu da önce terk eder sonra anlatırım ben kendimi biliyorum.
Bir de şu var.Sen belki affedersin ama ailen affedemiyor.Sen unutabiliyorsun,onlar unutmuyor,ki haklılar.Aynen öyle. Madem geri dönmek isteyeceksin o kişiyi herkese rezil ettikten sonra nasıl döneceksin, terk et öyle duyur her şeyi.
Ben asla anlatmam.
Nişanlım ilişkinin basinda bana annesinin hakkimda söylediği bir lafi taşıdı.
Dedim kendime... tulumba ağaç yaşken eğilir... buna bir patladim...
Annesinde aylarca gözlemlediğim ve beni sinir eden tavirlarini zorla söyletdim. Dedim: ya bunlari şuanda anani arayip akdarcaksin yada ben arayip kendim söylerim.
Mecbur aradi söyledi. Kadin şok. Ilk ve son laf taşıması oldu nisanlimin ve yani sira kv maşami gördü.
Bu nasıl bir erkek? Hadi tokat yediğini söylesin de, şiddet gördüm, korkuyorum da nedir? Kız arkadaşım beni döver diye çok korkuyorum mu demiş ailesine?Sevgilim bir kıskançlık krizi anında saçma bir şey söyledi ben de sen ne diyorsun kendine gel diye bir tokat attım sonra özür diledi barıştık ama ailesine gidip şiddet gördüm çok korkuyorum gibi şeyler söylemiş. Evet şiddet kötü ama o an tepkisel bir şeydi keşke tamamen ayrılsaydık öyle anlatsaydı ya da ailesine ben kıza şöyle bir laf ettim ondan tokat attı deseydi. Defalarca özür diledim üstelik ağladım saatlerce bunu yaptığım için. Şu an muhtemelen onlar için bir canavardan farkım yok.
Hatalısın bu konuda tatlım.O sana tokat atsa sonra tepkisel dese affedermiydin.Ben etmem.Sevgilim bir kıskançlık krizi anında saçma bir şey söyledi ben de sen ne diyorsun kendine gel diye bir tokat attım sonra özür diledi barıştık ama ailesine gidip şiddet gördüm çok korkuyorum gibi şeyler söylemiş. Evet şiddet kötü ama o an tepkisel bir şeydi keşke tamamen ayrılsaydık öyle anlatsaydı ya da ailesine ben kıza şöyle bir laf ettim ondan tokat attı deseydi. Defalarca özür diledim üstelik ağladım saatlerce bunu yaptığım için. Şu an muhtemelen onlar için bir canavardan farkım yok.
Bu nasıl bir erkek? Hadi tokat yediğini söylesin de, şiddet gördüm, korkuyorum da nedir? Kız arkadaşım ben döver diye çok korkuyorum mu demiş ailesine?
Hatalısın bu konuda tatlım.O sana tokat atsa sonra tepkisel dese affedermiydin.Ben etmem.
İşte bak bu konu mesela örnek.Bu tokadı sindirip oturacaksa neden anlattı.Yok hazmedemiyorsa neden ayrılmadı.Anlattıktan,şiddete vardı iş dedikten sonra dönmemeliydi.O dönse sen dönmemeliydin.İlişkiyi ayakta tutan temellerden biri yıkılmış çünkü.Saygı yok.
Ne yaşarsan yaşa öfkeni kontrol etmelisin.Bunun zararı en çok kendine dokunur.
Sen niye rezil olacaksın ki? Olayı aynen olduğu gibi bir de sen anlat; sonra üzerine ekle; "bir erkek olarak bunu size bu şekilde yansıtması beni bile utandırdı" de.Aynen öyle demiş. Ailesi de şimdiden böyle olduysanız ilerde bunları kaldıramazsın sen demişler. Yani ne duymayı bekliyordu ne umdu da anlattı? Üstelik sebebini de söylememiş ben kıza densiz bir laf ettim o yüzden atıldı o tokat da dememiş. Üç ay sonra nişanımız vardı. Gelip aileme anlatsalar ne olacaktı ben neden bu denli rezil oldum? Özür dileyerek, ağlayarak zaten cezasını çekmedim mi? Şimdi de artık barışalım bir şey olmaz diyor severek ayrılmak zorunda kaldım resmen.
Kesinlikle yaptığınız doğru olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?