Her şeyi ailesine anlatan erkek

Çok ciddi bir durum olmadıkça anlatılmaz tabi.
Yarın bir gün yine kavgalar edip sonra da barışacaksınız ama bunları eşiniz ailesine anlatırsa size aynı bakarlar mı oğlum bu kız seni çok üzüyor boşan gel demezler mi... çok yanlış yapıyor.

normalde anlatmaz ama ben sorarm hani böyle sorunları olanlar yansıtıyor mu gibisinden
oda bunları söyledi..
sizce rhaatsız olmalımıyım
bende acıkcası aksamdan bu yana bunu düşnüyorum

normalde anlatmaz ama ben sorarm hani böyle sorunları olanlar yansıtıyor mu gibisinden
oda bunları söyledi..
sizce rhaatsız olmalımıyım
bende acıkcası aksamdan bu yana bunu düşnüyorum
Yani bilemem tabi ama siz sorsanız bile size eee anlatan da var anlatmayan da diyebilirdi. Tek tek o onu anlattı bu bunu demesine gerek var mıydı bilemedim

Ben koruyamıyorum keske korusam. Aslında önemli bir konuya el atmışsınız. Dediğiniz dogru. Bizde kavga edince ben annemle dertlesirim arkadasımla dertlesirim. Ya annen sonucta, sana dogru yolu gösterir ama tabi arkadas olunca sırtından vuruyor bunu cok yasadım ve hala ders almıyorum. Kadınların geneli böyle

Eşim kesinlik ne arkadaslariyla olan sorunlarini anlatir nede benimle olan sorunlari kendi ailesine anlatir yanlış bulur genede zaten anlatsa ilk önce ben tepki veririm onunla aramizda gecen bizim kendi ailevi sorunlarimiz ama hani bazen oda ben bunlasam ailem uzakta kimsem olmasa anneme anlatıyorum ama kendimi bu konuda suçlu görüyorum ister istemez annemde üzülüyor ama insanin bi sekilde içini dokmesi gerekiyor bu her yapilani cirtpirt demek degil oda yilda bi falan anneme anlatirim o kadar

Ben de cok uzulmedikce anlatmiyorum ama esim ailesine herseyi anlatiyor ben cabuk sinirlenip ortaligi birbirine kattigim icin bana arayip bisey diyemiyorlar ama esim herseyi anlatiyor malesef

Senin eşin anlatıyo sanırım hiç hoş diil ben sinirden bayılıyorum tövbe tövbe ayrıldık zaten

Senin eşin anlatıyo sanırım hiç hoş diil ben sinirden bayılıyorum tövbe tövbe ayrıldık zaten

Eşim değil sevgilimdi ama nişanlanmak üzereydik. Ailesinden arayıp bir şey söyleyen olmadı babası annesi vs ama yine de ben çok utandım. Yani ne gerek vardı hiç anlam veremiyorum.

Ay lütfen kusura bakmayın ama korkuyorum nedir yaa.

4 yildir evliyiz ne ben ne esim aramizdaki buyuk kucuk hic bir sorunu baska birine anlatmadik.ne aile ne arkadas hic kimse bilmez kendi aramizda hallederiz.eger birgun anlatirsam birine heleki aileme anlatmissam demekki artik hersey sona yaklasmistir

Anlatmam. Eşim de anlatmaz. Anlatana da şaşarız. Mühim mevzular tabiki paylaşılmalı şiddet, istismar gibi korkunç şeyler varsa ama çorabını yere attı diye başlayan saçma tartışmaları paylaşmamak gerek, evin özelidir tartışmalar bile.

Şiddet gördüm çok korkuyorum' a güldüm kusura bakmayın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…