her şeyi cok kafaya takiyorum

ehl-i keyf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
3.208
5.055
158
Cok alingan ve hassas herseyi kafama takiyorum kurguluyorum sürekli dolayısıyla sosyal iliskilerim etkileniyor kurgulayip dusunmekten cocuklarimla bile ilgilenemiyorum nolur yardim edin insanlari kafaya takmak fazla onemsemek istemiyorum rahat Relax iyi insan olmak istiyorum​

nasıl bir yöntem izlemen gerek bilmiyorum fakat yaradılışla ilgili diye düşünüyorum
bende aynen herşeyi takan biriyim

amannnnnnnn boşver diyemiyorum.dedigim zaman ise içim içimi yiyiyorum.

isterdim ki rahat insan olmak

eger sen taktıklarını dışa atıp söylüyorsan yine iyi ben söyleyemiyorum da oda daha beter ediyor insanı

Yok ya nerde ben de soyleyemem ama birden patladigimda oluyir tabi o daha kötü

Bu sabah erkenden uyanıp kafama bir şeyi taktım. Eşimi de uyutmadım, "kalkar mısın, lütfen o adamı ara yoksa çıldıracağım" diyorum ama nasıl takmışım kendi kendimi yiyeceğim. Zorla sabahın köründe arattım. ( Bi olay vardı da )

Yani bende de var o. Taktım mı takıyorum. .. Bi çaresi olduğunu düşünmüyorum. Babam böyleydi sanırım bana da ondan geçmiş...

Bende aynı senin gibiyim ama hiç iyi bir huy değil hem sosyalleşmeyi hemde evdeki huzuru kaçıran bir huy keşke bıraka bilsek bu huyları ama olmuyor bende yaradılış diye düşünüyorum umarım bir çare buluruz

Herşeyi kafaya takarsak kafada saç mı kalır :)
Bende zamanında çok kafama takardım herşeyi,abartmıyorum gece 1'de yatağa girip 6'da uyuduğumu biliyorum.
Sonuç olarak kafaya taktın mı birşey değişmiyor ya da düzelmiyor sen kendini yiyip bitirdiğinle kalıyosun inan ki

hım takıntılarımız yalnız degilsin sekerim .Taktın konuyla ilgili sadece düşünüyomusun yoksa cözmek icin bisyler yapıyomusun

Valla benim hayat felsefem şöyle her zaman da her yerde söylerim inşallah size de yardımcı olur : Amannnn benden önemli mi dünyaya bir daha mı geleceğim boşveeeeer :)) Zaman geçiyor ömür kısalıyor giden bizden gidiyor ablacım o yüzden çok takma oluruna akışına bırak ..

Bu ne demek istedi neden boyle yapti bnm icinne dusunuyor vs vs

ne demek istedigini neden dusunuyorsunuz ki?
bir diyecegi varsa gelsin acıkca soylesin.
soylememiyorsa da onun sorunu.
bırakın kendisi dusunsun, nasıl derim, ne yaparım? diye ; )

insanların kendimiz hakkındaki dusuncelerini elbette bilmek isteyebiliriz.
fakat sizi heyecanlandıran ve sevginizi saygınızı kazanmayan birinin ne dusundugunun ne onemi var ki?
dunyanın en kotu insanı diye dusunuyor diyelim, aynı dusuncelere sahip olmanız gerekmez ama sahis olarak saygınızı kazanamayacak kadar geri bir noktada ise o mu sizin hakkınızda hukum verebilecek?

belki bu yazdıklarımı ukalalık olarak algılayabilirsiniz ancak ben "kendinden emin olmak" diyorum. sonucta baskalarını kucuk gorup onlara bunu aksettirmekten bahsetmiyorum.

benim duygularımıda yazmışsın resmen benimde öyle sorunum var aşırı duygusalım biri sinirlendirdiğinde hakkımı savunmak yerine hayır demek yerine hemen ağlarım sanki gözyaşlarım gözümün ucunda duruyo bişeyleri bekliyo ağlamak için hemen herşye ağlarım ve çok kırılganım herşeye alınırım bu huyumdan nefret ediyorum. bende kafama en ufak şeyi takar bazen hiç ama hiç olmayacak şeyleri kafama takar sabahlara kadar uyumadığımı bilirim herşeyi düşünürüm üzülürüm kafama takarım bu durum gerçekten zor aslında bu bi hastalık olduğunu düşnüyorum bu yüzden resmen kendime zarar veriyorum farkındayım ama elimden hiç bişey gelmiyo sürekli hasta oluyorm artık en ufak şeye üzülmemde hasta oluyorm dudaklarım uçuklar çıkıyo ve hep mutsuz oluyorum bunun çözümünü bulandan bende yardım almak isterim şahsen çok zor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…