- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
Yok ya nerde ben de soyleyemem ama birden patladigimda oluyir tabi o daha kötünasıl bir yöntemkötüemen gerek bilmiyorum fakat yaradılışla ilgili diye düşünüyorum
bende aynen herşeyi takan biriyim
amannnnnnnn boşver diyemiyorum.dedigim zaman ise içim içimi yiyiyorum.
isterdim ki rahat insan olmak
eger sen taktıklarını dışa atıp söylüyorsan yine iyi ben söyleyemiyorum da oda daha beter ediyor insanı
Yok ya nerde ben de soyleyemem ama birden patladigimda oluyir tabi o daha kötü
Bu sabah erkenden uyanıp kafama bir şeyi taktım. Eşimi de uyutmadım, "kalkar mısın, lütfen o adamı ara yoksa çıldıracağım" diyorum ama nasıl takmışım kendi kendimi yiyeceğim. Zorla sabahın köründe arattım. ( Bi olay vardı da )
Caresi olmaliyoksa hayati kem kendimize hem de sevdiklerimize ziyan ederiz
Yani bende de var o. Taktım mı takıyorum. .. Bi çaresi olduğunu düşünmüyorum. Babam böyleydi sanırım bana da ondan geçmiş...
Ahhhh ahhhhh iste diyemiyorum aman banane ne dusunurkerse dusunsunler isime bakayim demeyi nasil isterdim"Amaaannnn" de geç en güzel ilaç valla
Caresi olmaliyoksa hayati kem kendimize hem de sevdiklerimize ziyan ederiz
hım takıntılarımız yalnız degilsin sekerim .Taktın konuyla ilgili sadece düşünüyomusun yoksa cözmek icin bisyler yapıyomusunCok alingan ve hassas herseyi kafama takiyorum kurguluyorum sürekli dolayısıyla sosyal iliskilerim etkileniyor kurgulayip dusunmekten cocuklarimla bile ilgilenemiyorum nolur yardim edin insanlari kafaya takmak fazla onemsemek istemiyorum rahat Relax iyi insan olmak istiyorum
Bu ne demek istedi neden boyle yapti bnm icinne dusunuyor vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?