Her şeyi dert ederken bir de hamile olduğumu öğrendim

Nasıl olduğunu anlamadan mı Neyse yokuş için bir tane elektronik bisiklet al zorunlu.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama 16 bin kira +6 bin eşinizin aylık yol masrafı eder size 22 bin, 22 bin liraya eşinizin işine veya ikinizin işyerlerine aynı uzaklıkta bir yerde ev bulamadınız mı? Madem bu kadar dert edecektiniz evi kiralarken yolunu neden hesaba katmadınız?
Büyükşehirde yaşıyoruz demişsiniz muhtemelen bu yokuş İstanbul’da, ki İstanbul’un yokuşları meşhurdur, sizin oflaya puflaya çıktığınız bu yolları 40 yıl inip çıktım her gün, o yüzden bana dert edecek bir şey gibi gelmiyor yollar ama sizin için dertse baştan ona göre ev tutmalıydınız, şu saatten sonra bunca borç varken yapabileceğiniz bir şey yok, önce borçlarınızı kapatın bebek de geliyormuş bebekle nasıl borç kapatılacak orası da ayrı bir konu ama

Doktordan calışma yasağı raporu alın gebelikte vermeleri lazım aslında. Ama mutfakdır odur budur dert etmeyin. Olan olmuş keşke calışıp borc ödedikten sonra hamile kalsaydınız yani tam korunmadığınızı anlıyorum ben buradan..

Zorunlu herşey değişti herkes değişti iklimler bile değişti sen değişmedin helal olsun bacım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…