- 30 Aralık 2009
- 4.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.933
- 833
Aaaa penti yi bilmiyor musunPenti ne alaka be nfnfn
2021 deSen Penti’ye en son ne zaman gittin? Kıza mayo alayım dedim Benetton Zara daha ucuzdu
Ay ne bileyim be unuttum gitti kaç sene olduAaaa penti yi bilmiyor musun
Şaşırdım.
Tebrik ediyorum sizibende yasminle korunurken hiç bir hapın saatini bile geçirmediğim halde hamile kalmıştım kızıma
Hihi pekiKız ne rahatsız olcam senden
İşte bende tam olaran bunu demek istemiştim elindekiler ile mutlu olmak dünyanın en güzel şeyi bence herşeyden mutsuz olup şikayetçi olmak insanı yorar etrafındakileri bile ve bu çekilmez hal alır aslında konu sahibine bunu vurgulamistim ama anlamadı.İnsan elindekinin kıymetini bilip mutlu olmayı öğrenmeli yoksa hayat çekilmez hal alıyor konu sahibi de bunun örneği.
Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah canım
aa zorunluuu muuuBugüne kadar önerdiklerimizin hangi birini yaptın da şimdi geldin bizden öneri istiyorsun zorunlu?
Bu zamana kadar hamile kalmamana şaşarım zaten kazayla olduğunu da düşünmüyorum. Evlenmeden önceki adamlara yedirdiğin 1 milyona Yaklaşan borclarini ödedin mi bari?
şeyi küçük diye konu açmıştı hatırladımmm nasıl oldu acaba bebek oldu bittiye mi geldi ?eşi de hallederiz yavrum reis değil miydi?
Onu erkek olursa koyarlar artık vuydyduvueşi de hallederiz yavrum reis değil miydi?
ay o kadarını bilmiyorum.aa zorunluuu muuu
şeyi küçük diye konu açmıştı hatırladımmm nasıl oldu acaba bebek oldu bittiye mi geldi ?
evet baya vardı kalem kalem yazardı borçları kapanmaz onun borçları bitmezz çünkü memurdu parayı aldığı gıbı borca yatırıyordu tekrar yenı borçlar yapıyorduay o kadarını bilmiyorum.
ama düğünden önce bile borç vardı, onu biliyorum. borç hala bitmemiş.
sanırım düğün takısına araba alınmış (borçları kapatmak yerine, çünkü neden olmasın?) ona da kasko sigorta yapılmamış kazada gitmiş.
Ah bacım iki yıldır sevişiyoruz tık yok.Hamile kalsam o sevinçle uzaya çıkarım.Bayırı da tek nefesteHiç bir şey yapma sen :)
Ciddiyim.
Senden olmaz.
Sevişirsen hamile kalırsın, gayet basit.
Bu aralar herkes hamileGerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
Evin bayırda olmasını mutfağı dert ederken ve borçlarımızı dert ederken bir de üzerine hamile olduğumu öğrendim , stresten düşük tehlikesi yaşıyorum. Bunun için de tedavi alıyorum . Ama dayanacak gücüm kalmadı, hem hamileyim hem büyükşehirdeyim hem de aşırı dik bayır bir yerde yaşıyorum, hastaneye gitmek , devlette yer yok , özel hastaneler ateş pahası, arabamız yok vardı kaza sonucu pert oldu ;( Allahım hiç bir şeyimiz yok , ben işe giderken epey bir bayır iniyorum servise biniyorum tekrar dönüşte epey bir bayır çıkıyorum . Nasıl dayanacağım bilemiyorum . Ne yapmamı önerirsiniz evin bayırı bu ;(
Evet hatırladım onuaa zorunluuu muuu
şeyi küçük diye konu açmıştı hatırladımmm nasıl oldu acaba bebek oldu bittiye mi geldi ?
Girme oraya girmeeeEvlenme demeniş miydik biz buna daha önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?