Her şeyi dert ederken bir de hamile olduğumu öğrendim

Yani yalnis anlama hamilesin, ama esin ve senin de hic mi hayat tecrübesi yok. Daha dügün borclari duruyorken gidip 500000lik araba.aliyorsunuz. kasko yapmiyorsunuz, kaza oluyor araba bye bye. Üstüne onun masrafi. Simdi de "nasil oldu bilmiyorum". Siz daha cok böyle konu acarsiniz böyle devam ederseniz. Saglikla gelsin bebeginiz ama o resimdeki ve mutfak en kücük sorunlar sunanda

Yine gelip millete eğlence oldunuz. Zorunlu, bence tam istediğiniz hayatı yaşıyorsunuz. Tekinsiz, güvensiz, yarınlar yokmuş gibi, kaos olmadan olmuyor. Millet günlerce dertlerinizi derdi yaptı, akıl verdi aman sakın, önce şu sonra bu... dedi. Çocuk hele asla, borçları sıfırlamadan kenara üç-beş kuruş koymadan sakın hamile kalmayın dendi. O da umurunuzda olmadı, yav he he dediniz, eğlendiniz geçtiniz. Yine konu açtınız, bir iki cevap yazdınız sonra arazi olacaksınız, hep yaptığınız gibi.

Kayınvalidenin tuttuğu eve gözü kapalı görmeden etmeden tamam diyecek kadar şuursuz birisiniz. O beğenmediğiniz varoş bulduğunuz ananızın babanızın evindeki huzurun onda biri var mı şimdiki evinizde. Kocanız dahil vasıfsız adamların peşinde heba edilmiş bir hayat yetmiyor gibi bir de masum çocuk. Aynen bu kafayla devam.

İnsan elindekinin kıymetini bilip mutlu olmayı öğrenmeli yoksa hayat çekilmez hal alıyor konu sahibi de bunun örneği.
Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah canım
İşte bende tam olaran bunu demek istemiştim elindekiler ile mutlu olmak dünyanın en güzel şeyi bence herşeyden mutsuz olup şikayetçi olmak insanı yorar etrafındakileri bile ve bu çekilmez hal alır aslında konu sahibine bunu vurgulamistim ama anlamadı.

Amin canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim

aa zorunluuu muuu
eşi de hallederiz yavrum reis değil miydi?
şeyi küçük diye konu açmıştı hatırladımmm nasıl oldu acaba bebek oldu bittiye mi geldi ?

aa zorunluuu muuu

şeyi küçük diye konu açmıştı hatırladımmm nasıl oldu acaba bebek oldu bittiye mi geldi ?
ay o kadarını bilmiyorum.

ama düğünden önce bile borç vardı, onu biliyorum. borç hala bitmemiş.
sanırım düğün takısına araba alınmış (borçları kapatmak yerine, çünkü neden olmasın?) ona da kasko sigorta yapılmamış kazada gitmiş.

evet baya vardı kalem kalem yazardı borçları kapanmaz onun borçları bitmezz çünkü memurdu parayı aldığı gıbı borca yatırıyordu tekrar yenı borçlar yapıyordu

Bu aralar herkes hamile
Ne var ayrıca yolda biraz yokuş varsa tak kulaklığı yürüyün, her şeyi sorun yapan insanlar çok yorucu geliyor bana. Eğer eşinize de sürekli aynı şeyleri böyle tekrar tekrar şikayet ederseniz adam bıkar vallahi benden söylemesi.
Bebeğinizi de analı babalı büyütün inşallah, altın falan takamayız buradan ancak iyi dileklerde bulunabiliriz.

Zorunlu bu zamana kadar hamile kalmamış olman beni şaşırttı. Ben bir tanesi elinde bir tanesi karnında falan beklerdim seni.
Bir performans düşüklüğü görüyorum sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…