- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Üniversite mezunuyum kpss ye bakıyorum amaaaa aklımdaki şeyler hep askıda kalıyor birde insanlarla iletişim kuramıyorum yani eski şehrimde cok arkadasım vardı ama eskiydi şu an yeni insan tanımak istemiyorumVaktinizi doldurmaya calisin. Lise mezunuysaniz universiteye hazirlanabilirsiniz. Dil kursuna gidebilirsiniz. Spor salonuna yazilabilirsiniz. Enstrüman calmaya hevesiniz varsa kursa yazilabilirsiniz. Ehliyetiniz yoksa kursa yazilip sinavlarina hazirlanabilirsiniz. Sıkıntıdan evi o kadar temizlemek cok zararli kendinize bir uğraş bulun.
Dışarı cıkıyorum iki günde bir bende çalıssaydım enerjik olurdum büyük ihtimal nasılsa vaktim var diye üşendikçe üşeniyorumPeki bütün gün evdemisin? Bende gubetciyim calistigim icin bazi seyleri erteleme sansim olmuyor.ama evde oturdukca insan tenbelesiyor kendine bir ugras bul inanki evde oturmaktan iyi oluyor:)
Mutfak çok dağılıyor gözümde büyüyor orayo temizliyorum sonra telefonu elime alıp uzanıyorım hop diğer işler kalmış başlasamda devamı gelmiyoryani .havadanda olabilir dediğin gibi cünkü yazın böyle değildimAynı problemle bende karşı karşıyayım ben kış geldi diye ona bağlıyorum gerçek sebebini çözmüş değilim. Temizlik yapacaksan birden kalkıp işlere başla öyle devamı geliyor.
Üsendikce azsosyalasacan ve buda sana zarardan baska birsey vermiyecek bir an önce bir ugras bul kendine.Dışarı cıkıyorum iki günde bir bende çalıssaydım enerjik olurdum büyük ihtimal nasılsa vaktim var diye üşendikçe üşeniyorum
Sanki karşımda kendimi görüyorum :))Mutfak çok dağılıyor gözümde büyüyor orayo temizliyorum sonra telefonu elime alıp uzanıyorım hop diğer işler kalmış başlasamda devamı gelmiyoryani .havadanda olabilir dediğin gibi cünkü yazın böyle değildim
Canım ugrasmam gereken seyler var ama erteliyorum mesela kpss yi erteliyorım yan flüt aldım heveslenip onuda iki günde bıraktımÜsendikce azsosyalasacan ve buda sana zarardan baska birsey vermiyecek bir an önce bir ugras bul kendine.
Çözüm bulursan bana da söyle canım Nasıl enerjik olabiliriz bir ara demir hapları kullandım o zamanda cok enerjiktim bak öneririm sana tek hava değildir nedeniSanki karşımda kendimi görüyorum :))
Bir iki aydır bende tam anlamı ile böyleyim
Bilmiyorum ki ben bir iki aydır çok uyuyorum bi de gerçekten sebebi ne anlamadım. Eşim de çok uyuyorum diye endişe etmeye başladı. :) takipteyim burayı güzel bi öneri yada çare bulunur belkiÇözüm bulursan bana da söyle canım Nasıl enerjik olabiliriz bir ara demir hapları kullandım o zamanda cok enerjiktim bak öneririm sana tek hava değildir nedeni
Çok uykuda hamlaştırıyor erken kalkmaya özen göster.bakalım canım gelir inşallah güzel tavsiyelerBilmiyorum ki ben bir iki aydır çok uyuyorum bi de gerçekten sebebi ne anlamadım. Eşim de çok uyuyorum diye endişe etmeye başladı. :) takipteyim burayı güzel bi öneri yada çare bulunur belki
Ne programlar yaptım kağıda yazdım ama uygulamaya gelice fos canımBen hayatimin her alaninda program yaparim ki ne yaptigimi biliyim. Kafam rahat olsun. Mesela genel temizlik gunum her haftanin p.tesi gunudur.gunluk isim wc lavabo yikama toz almadir. Hafta ortasi carsamba da bi extra supurge vururum.dolayisiyla tizlik konusumda hic skinti yasamiyorum. Diger islerimde yine bu mantikta hep planlidir. Cok rahat oluyor. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?