Her şeyi erteliyorum

Psikolojik bir hastalik aslinda bu depresyon gibi.
Usenmezsen kitaplar var bu konuda okuyabilirsin :)
Hatirladigim bir tanesi yanlis olabilir arastirirsin "mumin sekman kisisel ataleti yenmek"

Psikolojik bir hastalik aslinda bu depresyon gibi.
Usenmezsen kitaplar var bu konuda okuyabilirsin :)
Hatirladigim bir tanesi yanlis olabilir arastirirsin "mumin sekman kisisel ataleti yenmek"
Kişisel gelişimci bir adam var onun videolarını dinleyip kendime geliyorum biraz

Çözüm bulursanız banada söyleyin lütfen aynı bende öyleyim bide hamileyim şimdi daha da tembellestim napcam bilmiom. yaparım hallederimle gün geciyo.

Aynı sorun bendede var eskiden sabahları mutlu kalkar ev içinde olsam bile hareketli olurdum yaz gelince yine olurum dedim olmadı..
Sonra doktora gittim demir eksikliği ve d vitamini eksikliği çıktı ilaç kullandım bitti
Ama hala aynıyım şimdi akupunkturu araştırdım ona gidicem ama ona bile üşeniyorum
Bir gün iyiysem ertesi gün heryerim ağrıyo yılgınlık var sanki

Çözüm bulursanız banada söyleyin lütfen aynı bende öyleyim bide hamileyim şimdi daha da tembellestim napcam bilmiom. yaparım hallederimle gün geciyo.
Bi ara demir eksikliği yüzünden hap kullanmıstım cok iyidim o bitince tekrar başladı sen hamilesin gerçide sana göre de vardır haplar ya

Haplar bana iyi gelmişti haplar bitince eski halime döndüm tekrar saana neden iyi gelmedi ki ilginç .üşenmeee bence git akupunktura:)

Haplar bana iyi gelmişti haplar bitince eski halime döndüm tekrar saana neden iyi gelmedi ki ilginç .üşenmeee bence git akupunktura:)
Geçen yaz tatile gittim ben deniz görünce fln coşarım otel odasından çıkmadım o derece kötüydüm ilaçlar iyileştirdi ama ben eski ben olamadım☺gidicem bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…