- 1 Eylül 2014
- 26.127
- 30.492
- 798
- 35
- Konu Sahibi Hesappasif
-
hahahha bak bu doğruÇocuk doğur, boş vaktin kalmaz:)
.2 sene ayrı yaşadımEvlenmeden önce aileniz ile mi yaşıyordunuz?
Annem gibi konustun cocuk dogur canın sıkılmaz :)Çocuk doğur, boş vaktin kalmaz:)
Kişisel gelişimci bir adam var onun videolarını dinleyip kendime geliyorum birazPsikolojik bir hastalik aslinda bu depresyon gibi.
Usenmezsen kitaplar var bu konuda okuyabilirsin :)
Hatirladigim bir tanesi yanlis olabilir arastirirsin "mumin sekman kisisel ataleti yenmek"
KimKişisel gelişimci bir adam var onun videolarını dinleyip kendime geliyorum biraz
Erdem taşkınsu güzel videoları var ama üşengeçlikle ilgili değil hepsi
Teşekkür ederim bakıcam mutlakayoutube da zihinx diye bir hesap var onu izle
Bi ara demir eksikliği yüzünden hap kullanmıstım cok iyidim o bitince tekrar başladı sen hamilesin gerçide sana göre de vardır haplar yaÇözüm bulursanız banada söyleyin lütfen aynı bende öyleyim bide hamileyim şimdi daha da tembellestim napcam bilmiom. yaparım hallederimle gün geciyo.
Doktorun önerebileciğiÇözüm bulursanız banada söyleyin lütfen aynı bende öyleyim bide hamileyim şimdi daha da tembellestim napcam bilmiom. yaparım hallederimle gün geciyo.
Haplar bana iyi gelmişti haplar bitince eski halime döndüm tekrar saana neden iyi gelmedi ki ilginç .üşenmeee bence git akupunktura:)Aynı sorun bendede var eskiden sabahları mutlu kalkar ev içinde olsam bile hareketli olurdum yaz gelince yine olurum dedim olmadı..
Sonra doktora gittim demir eksikliği ve d vitamini eksikliği çıktı ilaç kullandım bitti
Ama hala aynıyım şimdi akupunkturu araştırdım ona gidicem ama ona bile üşeniyorum
Bir gün iyiysem ertesi gün heryerim ağrıyo yılgınlık var sanki
Geçen yaz tatile gittim ben deniz görünce fln coşarım otel odasından çıkmadım o derece kötüydüm ilaçlar iyileştirdi ama ben eski ben olamadım☺gidicem bakalım inşallahHaplar bana iyi gelmişti haplar bitince eski halime döndüm tekrar saana neden iyi gelmedi ki ilginç .üşenmeee bence git akupunktura:)
Bi ara demir eksikliği yüzünden hap kullanmıstım cok iyidim o bitince tekrar başladı sen hamilesin gerçide sana göre de vardır haplar ya[/QUOTE aşırı kansızlık için verdi bitane zaten. ama benimki tembellik biraz da kabul ediyorum usengec tembel oldugumu
Üsengeclikle ilgili olanlarin linkini atabilir misin musait olunca :))Erdem taşkınsu güzel videoları var ama üşengeçlikle ilgili değil hepsi
Haha usengecligin alasiÜsengeclikle ilgili olanlarin linkini atabilir misin musait olunca :))
Hahaha yok valla bu üşengeçlikten değildi belki başlığında üşengeçlik yazmıyorsa onca videodan bulamam diye düşünmüştümHaha usengecligin alasi
Acip baksaniz zaten yaziyor basliklarda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?