Hiç bunalmıyor musunuzBenim annem böyle değil çünkü ben anlatmam kimseye. Böyle çaresini buldum belki hastalık anlatmam ama artık içimede atmıyorum zaten olan oluyor yaşanacaklar yaşanıyor
Bence yakınlarına hiçbirşet anlatma. dediğiniz gibi bazı insanlar yeri gelince yüzüne vuruyorlar böyle konuları. En iyisi gel burda anonym olarak paylaş. Belki yardımımız dokunurBen genelde her şeyi içime atıyorum. Malum, insanoğlu hain. Kaç kere arkadaşım bildiğim kişiye sıkıntımı anlattım da başka bir zaman beni onlardan vurdu. İşin en kötü tarafı ise, bunu annem de yapıyor. Kaç defa yaşadım bunu. Beni üzen bir şeyi anlatıyorum, aradan zaman geçip bir şey olduğunda beni o anlattığım şeyle vuruyor. İnsan kime güveneceğini bilmiyor, bazen kimseye hiçbir şey anlatamadığım için boğulacak gibi oluyorum. Aranızda annesi böyle olan var mı?
Ben genelde her şeyi içime atıyorum. Malum, insanoğlu hain. Kaç kere arkadaşım bildiğim kişiye sıkıntımı anlattım da başka bir zaman beni onlardan vurdu. İşin en kötü tarafı ise, bunu annem de yapıyor. Kaç defa yaşadım bunu. Beni üzen bir şeyi anlatıyorum, aradan zaman geçip bir şey olduğunda beni o anlattığım şeyle vuruyor. İnsan kime güveneceğini bilmiyor, bazen kimseye hiçbir şey anlatamadığım için boğulacak gibi oluyorum. Aranızda annesi böyle olan var mı?
Senin yaşını bilmiyorum ben 40 a merdiven dayadım artık bunalmıyorum heleki gencecik kocamı hiçbirşeyi yokken toprağa verdim o gün dedimki hepsi boş. İnan kefen parası bile almadı belediye. Öyle doğduğumuz gibi çıplak gidiyoruz hayat bu kadar işte. Bunalma her anın tadını çıkar kimi seviyorsan daha çok sarıl kokla bu kadar hayat.Hiç bunalmıyor musunuz
Başınız sağolsun neden kaybettiniz eşinizi çok geçmişSenin yaşını bilmiyorum ben 40 a merdiven dayadım artık bunalmıyorum heleki gencecik kocamı hiçbirşeyi yokken toprağa verdim o gün dedimki hepsi boş. İnan kefen parası bile almadı belediye. Öyle doğduğumuz gibi çıplak gidiyoruz hayat bu kadar işte. Bunalma her anın tadını çıkar kimi seviyorsan daha çok sarıl kokla bu kadar hayat.
Annem öyle biri değil ama ben genelde beni üzen şeyleri annem ile paylaşamıyorum çünkü ben üzülüyorum diye o da daha da perişan oluyor.. Başka da kimseye zaten anlatmıyorum.. Bemde kimseyle hiçbirşeyimi paylaşmıyorum ama bazen insan istiyor gerçekten anlatayım arkadaşıma çözüm olmasa bile rahatlayayım falan ..Benimki güvensizlikten değil.. Çünkü en yakın arkadaşım çocukluk arkadaşım dostum yani karakter olarak da kessen bişey anlatmaz kimseye öyle biri.. Kimseye güvenmesem ona güvenirim ona anlatabilirim o bana sürekli anlatır ama Neden inanın bilmiyorum ben anlatamıyorum.. Çok mutsuzken bile rol yapıyorum.. Çok enteresan ve saçma bir durum.. Ama öyle işte..Ben genelde her şeyi içime atıyorum. Malum, insanoğlu hain. Kaç kere arkadaşım bildiğim kişiye sıkıntımı anlattım da başka bir zaman beni onlardan vurdu. İşin en kötü tarafı ise, bunu annem de yapıyor. Kaç defa yaşadım bunu. Beni üzen bir şeyi anlatıyorum, aradan zaman geçip bir şey olduğunda beni o anlattığım şeyle vuruyor. İnsan kime güveneceğini bilmiyor, bazen kimseye hiçbir şey anlatamadığım için boğulacak gibi oluyorum. Aranızda annesi böyle olan var mı?
Anneler aklımız basımıza gelsın dıye soyler .Annelerın kotu bır nıyetlı oldugunu dusunmuorum ben .Ben genelde her şeyi içime atıyorum. Malum, insanoğlu hain. Kaç kere arkadaşım bildiğim kişiye sıkıntımı anlattım da başka bir zaman beni onlardan vurdu. İşin en kötü tarafı ise, bunu annem de yapıyor. Kaç defa yaşadım bunu. Beni üzen bir şeyi anlatıyorum, aradan zaman geçip bir şey olduğunda beni o anlattığım şeyle vuruyor. İnsan kime güveneceğini bilmiyor, bazen kimseye hiçbir şey anlatamadığım için boğulacak gibi oluyorum. Aranızda annesi böyle olan var mı?
İçine atmak insanı çok yıpratır ve sorunların sadece büyüyerek ertelenmesine sebep olur ve ileride bir tarihte mutlaka patlar.Ben genelde her şeyi içime atıyorum. Malum, insanoğlu hain. Kaç kere arkadaşım bildiğim kişiye sıkıntımı anlattım da başka bir zaman beni onlardan vurdu. İşin en kötü tarafı ise, bunu annem de yapıyor. Kaç defa yaşadım bunu. Beni üzen bir şeyi anlatıyorum, aradan zaman geçip bir şey olduğunda beni o anlattığım şeyle vuruyor. İnsan kime güveneceğini bilmiyor, bazen kimseye hiçbir şey anlatamadığım için boğulacak gibi oluyorum. Aranızda annesi böyle olan var mı?
Başınız sağolsun. Allah sabır versin.Senin yaşını bilmiyorum ben 40 a merdiven dayadım artık bunalmıyorum heleki gencecik kocamı hiçbirşeyi yokken toprağa verdim o gün dedimki hepsi boş. İnan kefen parası bile almadı belediye. Öyle doğduğumuz gibi çıplak gidiyoruz hayat bu kadar işte. Bunalma her anın tadını çıkar kimi seviyorsan daha çok sarıl kokla bu kadar hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?