-ebi- Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2015 1.633 1.816 133 31 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi torarikar #21 Benim annem de böyle. Hiç anlatmam o yüzden. Arkadaşıma anlatırım, abime anlatırım, anlatacak biri bulamazsam açarım günlüğüme yazarım. Evet annenizin yaptığı hoş değil ama bile bile de kendinize yapmayın bunu.
Benim annem de böyle. Hiç anlatmam o yüzden. Arkadaşıma anlatırım, abime anlatırım, anlatacak biri bulamazsam açarım günlüğüme yazarım. Evet annenizin yaptığı hoş değil ama bile bile de kendinize yapmayın bunu.
D delirdim Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2015 728 1.133 113 42 31 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi torarikar #22 Mutlu mesut .!.: Başınız sağolsun neden kaybettiniz eşinizi çok geçmiş Genişletmek için tıkla... Genel olarak kriz sonrası kalp yetmezliği. Çok teşekkür ederim.
Mutlu mesut .!.: Başınız sağolsun neden kaybettiniz eşinizi çok geçmiş Genişletmek için tıkla... Genel olarak kriz sonrası kalp yetmezliği. Çok teşekkür ederim.
Kahve __Kokusu 💙💙💙💙 Kayıtlı Üye 31 Ekim 2019 11.001 39.997 548 31 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi torarikar #23 delirdim .!.: Genel olarak kriz sonrası kalp yetmezliği. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Allah sabırlar versin size mekanını cennet eylesin .. ölüm zor ama genç ölüm daha zor aldığımız her nefesin kıymetini bilmek lazım..
delirdim .!.: Genel olarak kriz sonrası kalp yetmezliği. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Allah sabırlar versin size mekanını cennet eylesin .. ölüm zor ama genç ölüm daha zor aldığımız her nefesin kıymetini bilmek lazım..