HER ŞEYİ KAFAMA TAKMAKTAN YORULDUM

gokyuzummmmmmm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
81
4
1
Arkadaşlar ben kayıplı ve zor bir çocukluk geçirdim.. 9 aylık evliyim o kadar ufak şeylere üzülüp kafama takıyorum ki bazen kendimi kaybediyorum. Eşim çok kızıyor herşeyi sen düşünmek zorunda değilsin diyor ama bu elimde değil benimle alakası olmayan şeyleri bile gecelerce düşünüyorum üzülüyorum ağlıyorum .. bunu nasıl bırakabilirim aynı durumu yaşayan var mı nasıl aştınız ?

Bazı nefes egzersizleri var anda kalmanızı sağlayan bana psikolog önermişti işe yarıyor. Sanırım youtubda bulabilirsiniz. Ama durumunuz daha kötüyse ve normal yaşamınızı kötü etkiliyorsa yardım almanız daha doğru olacaktır

Bu zamana kadar kendi kendinize çözemediyseniz ve bu artık size ciddi rahatsızlık veriyorsa bir uzmandan yardım alın.Terapiye gidin belki ilaç tedavisi artık doktorunuz ne derse.
Aslında en büyük sorunumuz ruh halimiz, bir yerimiz agrısa kosa kos doktora gideriz ama ruhsal bir sorunumuz olsa sürekli erteleriz.Mutlaka gidin çok iyi gelecektir.

Arkadaşlar ben kayıplı ve zor bir çocukluk geçirdim.. 9 aylık evliyim o kadar ufak şeylere üzülüp kafama takıyorum ki bazen kendimi kaybediyorum. Eşim çok kızıyor herşeyi sen düşünmek zorunda değilsin diyor ama bu elimde değil benimle alakası olmayan şeyleri bile gecelerce düşünüyorum üzülüyorum ağlıyorum .. bunu nasıl bırakabilirim aynı durumu yaşayan var mı nasıl aştınız ?
Bence bir an psikolojik destek almanız gerekiyor.

Back
X