- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi cokguzelolsun
-
Sana laf getirenlere sordun mu hiç.
Benim arkamdan bu konuşulurken ağzının payını vermiş mi diye?
Boşvermelisin başka tvsiyem yok malesf çünkü naparsan yap susmayacaklar karakterleri bu ve bundan besleniyolar.
Kesinlikle öyle söylemişlerdir. İnandınız demek sizde?onlar diyor dedim ki ben çgo'yu çok seviyorum, o yapmaz öyle şey, ya da o iyi anlamda söylemiştir yanlış anlaşılmıştır falan falan.
onlara göre beni savunmuşlar, e bana neden lafı getiriyosun savunduysan savundun. kalbimin bilenmesini istemiyorum kimseye. insanlara kin beslemek, nefret etmek istemiyorum. gece gece düşünmek istemiyorum.
bana söz getirenlere karşı kin oluyor içimde.
hassas insan olduğumu biliyosun neden söylüyosun diye.
onlara göre bu yaptıkları iyilik.
herşeyimle mercek altındayım mesleki olarak daha iyiyim hepsi ev hanımı diye.
Uzak ol canım merhaba de geç en azından huzurlu olursunnasıl pis kalpleri var ama görseniz, birinin iyiliğine söylediğim bir sözü bile öyle çarpıtmışlar ki inanamadım.
Kesinlikle öyle söylemişlerdir. İnandınız demek sizde?
İnsanları çok umursuyorsunuz, umursamayın olsun bitsin.
Uzak ol canım merhaba de geç en azından huzurlu olursun
Çekemiyorlar seni. Çizgini bozma
Senin gibi olamadıkları için konuşuyorlar bence
Bizim ailede var mesela hazımsız tipler
Konuşsunlar , kendilerini avutsunlar boşver
Kendimi herkesten değerli görüyorum. Basit bir cümle gibi ama aslında hiç değil. Zor bir şey üstelik. Sadece babanem, kardeşim ve sevgilim hayatımda beni üzebilecek insanlar. Bana zarar veren insanı yok sayarım.söylemeyecek insanlar değiller, ne yazık ki her gördüklerinde laf sokmaya çalışan insanlar.
inanın bende hiç yok, cevap vermem, gülüp geçmem, çok saygılı, insancıl davranırım herkese. tanıdığım en kullanılan insan benim.
umursamayıp ne yapmalıyım,
nasıl umursamıyorsunuz bana da öğretin.
Kendimi herkesten değerli görüyorum. Basit bir cümle gibi ama aslında hiç değil. Zor bir şey üstelik. Sadece babanem, kardeşim ve sevgilim hayatımda beni üzebilecek insanlar. Bana zarar veren insanı yok sayarım.
Ben eskiden susardım her şeyi söylemeye cesaret eder oldularpeki siz ne yapıyorsunuz, öyle ağır şeyler söylüyorlar ki bazen cidden aramak hesap sormak istiyorum. benimle ne alıp veremediğiniz var ben size napıyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?