her şeyi kafaya çok takmak özellikle söylenenleri

cokguzelolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
3.456
11.589
158
konum itibariyle ailedeki çoğu kişiden daha iyi durumdayım ama mütevazi davranırım, insanları ezmem. buna rağmen insanlar benim arkamdan giydiğime, gezdiğime, yediğime, ailemin içine kadar laf ediyorlar. söyleyen insanlardan nefret ediyorum zaten çünkü karşılık verme diyerek yemin ettirerek söylüyorlar. ben sormuyorum, söyleme de dedim.
bir insanın her yaptığı konuşulur mu?
hem de iftirayla, yalanla karıştırarak yapıyorlar herşeyi. iyi söylediğim söz bile kötü olarak bana dönüyor.

Sana laf getirenlere sordun mu hiç.
Benim arkamdan bu konuşulurken ağzının payını vermiş mi diye?

onlar diyor dedim ki ben çgo'yu çok seviyorum, o yapmaz öyle şey, ya da o iyi anlamda söylemiştir yanlış anlaşılmıştır falan falan.
onlara göre beni savunmuşlar, e bana neden lafı getiriyosun savunduysan savundun. kalbimin bilenmesini istemiyorum kimseye. insanlara kin beslemek, nefret etmek istemiyorum. gece gece düşünmek istemiyorum.
bana söz getirenlere karşı kin oluyor içimde.
hassas insan olduğumu biliyosun neden söylüyosun diye.
onlara göre bu yaptıkları iyilik.
herşeyimle mercek altındayım mesleki olarak daha iyiyim hepsi ev hanımı diye.

Kesinlikle öyle söylemişlerdir. İnandınız demek sizde?

İnsanları çok umursuyorsunuz, umursamayın olsun bitsin.

Kesinlikle öyle söylemişlerdir. İnandınız demek sizde?

İnsanları çok umursuyorsunuz, umursamayın olsun bitsin.

söylemeyecek insanlar değiller, ne yazık ki her gördüklerinde laf sokmaya çalışan insanlar.
inanın bende hiç yok, cevap vermem, gülüp geçmem, çok saygılı, insancıl davranırım herkese. tanıdığım en kullanılan insan benim.
umursamayıp ne yapmalıyım,
nasıl umursamıyorsunuz bana da öğretin.

Senin gibi olamadıkları için konuşuyorlar bence
Bizim ailede var mesela hazımsız tipler
Konuşsunlar , kendilerini avutsunlar boşver

peki siz ne yapıyorsunuz, öyle ağır şeyler söylüyorlar ki bazen cidden aramak hesap sormak istiyorum. benimle ne alıp veremediğiniz var ben size napıyorum diye.

Kendimi herkesten değerli görüyorum. Basit bir cümle gibi ama aslında hiç değil. Zor bir şey üstelik. Sadece babanem, kardeşim ve sevgilim hayatımda beni üzebilecek insanlar. Bana zarar veren insanı yok sayarım.

ne güzel bir düşünce, ben sürekli yaralana yaralana yürüyorum. senede bir iki gördüğüm insanlar bile olsa takıyorum kafaya.herkes kırıyor ya,çevremdeki en yakın arkadaşlarım hariç. neden bir insan güzel söz söylemeyecekse susmayı tercih etmez.
dedikodu neden yapılır gerçekten merak ediyorum, bana biri birşey anlatırsa başkasıyla ilgili 5 dk sonra unutuyorum, hiçbir dedikoduyu kimseyle paylaşmadım şimdiye kadar, dedikodu yapan kişiye de hiçbirşey anlatmam.
ama insanlar sürekli dedikodu yapıyorlar, söz çarpıtıyorlar, iyi niyette bile kötülük arıyorlar.

peki siz ne yapıyorsunuz, öyle ağır şeyler söylüyorlar ki bazen cidden aramak hesap sormak istiyorum. benimle ne alıp veremediğiniz var ben size napıyorum diye.
Ben eskiden susardım her şeyi söylemeye cesaret eder oldular
Kuzenim "Daha evlenmeyecek misin benim oğlan (8 yaşındaki çocuk) bile büyüdü , biraz daha bekle de seni alalım" bile dedi. Bu arada ben 27 yaşındayım. Bunu söyleyen kişi en ufak moral bozukluğunda kendini yere atan bayılan!!!! birisi. O yüzden ağzının payını veremiyorum , üstüme kalır diye . Ama diğerleri kaşındığı zaman laflarımla Kibarca kaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…